Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani z Krakowa chyba raczej nie wypali.... uparła się na Piszczałka i zrobiła focha (Piszczałek ma już ds).... nie rozumiem ludzi...

Porobię mu też ogłoszenia na dniach.

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnkaG napisał(a):
Nie wiem co ludzie widzą w yorkach ...

Saththa napisał(a):
mniej jedzą :lol:

AnkaG napisał(a):
Ale ile kokardki kosztują ... I te charakterki ...

Hi hi... Sądząc po ilości najwidoczniej przyszli właściciele yorków nie są świadomi tych wszystkich wydatków i problemów ;-) Ostatnio w lecznicy spotkałam yoreczka na rękach u pańci, która z uśmiechem opowiadała mnie -a potem, gdy weszłam do gabinetu przerzuciła się na mojego męża- o tym jak to psiak gryzie jej córkę (na oko 8-9 lat) gdy chce mu przypiąć smycz. Byłam w szoku :crazyeye: Raz z idiotycznej radości pańci, dwa z powodu takiego zachowania psa. Ciekawe, że gdyby tak zachowywał się amstaff czy coś większego to zostałby uśpiony a przynajmniej oddany do schroniska.

Posted

Lidan napisał(a):
Hi hi... Sądząc po ilości najwidoczniej przyszli właściciele yorków nie są świadomi tych wszystkich wydatków i problemów ;-) Ostatnio w lecznicy spotkałam yoreczka na rękach u pańci, która z uśmiechem opowiadała mnie -a potem, gdy weszłam do gabinetu przerzuciła się na mojego męża- o tym jak to psiak gryzie jej córkę (na oko 8-9 lat) gdy chce mu przypiąć smycz. Byłam w szoku :crazyeye: Raz z idiotycznej radości pańci, dwa z powodu takiego zachowania psa. Ciekawe, że gdyby tak zachowywał się amstaff czy coś większego to zostałby uśpiony a przynajmniej oddany do schroniska.

Rany :mdleje:

Posted

Lidan napisał(a):

No bo yorki to nie są wcale łatwe psy do ułożenia, a już zwłaszcza przy dzieciach. Ale wytłumaczyć to ludziom graniczy z cudem - mi się one nigdy nie podobały :shake:

Posted

co Wy mówicie są śliczne jak pluszaczki :lol: i jak są traktowane jak normalne psy a nie jak własnie pluszaczki to są naprawdę fajne, ale trzeba pamiętać - to terierki - nie popierdółki

Posted

ania0112 napisał(a):
Widzę, ze chłopak zmienił imię z Timura na Timon..
Mieliśmy szukać dla Timura jego drużyny, to dla Timona szukamy Pumby? :eviltong::eviltong:

tak :lol: bo missieek powiedziała, że Timur nie pasuje do niego :niewiem: nie spieram się bo nie mam go u siebie

Aga-ta niestety nie dzwonił nikt w jego sprawie do mnie :(

Timek był wczoraj w Krakowie u weta, pobrano krew do badania i czekamy na wyniki.

Posted

No to szukamy Pumby... chociaż skoro z chłopakami moze mieć problemy to szukamy yyy Pumbicy????:???::???::???: ( oczywiście mowa tu o koleżance Timonka w DS a nie o przyszłej właścicielce)