__Lara Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Pani z Krakowa chyba raczej nie wypali.... uparła się na Piszczałka i zrobiła focha (Piszczałek ma już ds).... nie rozumiem ludzi... Porobię mu też ogłoszenia na dniach. Quote
malawaszka Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 a to niech się focha jak taka... :lol: Quote
Poker Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 A ja rozumiem , bo wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia :eviltong: Quote
malawaszka Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Poker napisał(a):A ja rozumiem , bo wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia :eviltong: miłość do zdjęcia :lol: Quote
__Lara Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 malawaszka napisał(a):miłość do zdjęcia :lol: O właśnie :) albo do magicznego słowa "york" :diabloti: Quote
Saththa Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 AnkaG napisał(a):Nie wiem co ludzie widzą w yorkach ... mniej jedzą :lol: Quote
AnkaG Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Ale ile kokardki kosztują ... I te charakterki ... Quote
Saththa Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 AnkaG napisał(a):Ale ile kokardki kosztują ... I te charakterki ... Hmmmm no tak i ubranka;) aleeee one wytrzymują dłużej niz worek karmy;) Quote
Lidan Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 AnkaG napisał(a):Nie wiem co ludzie widzą w yorkach ... Saththa napisał(a):mniej jedzą :lol: AnkaG napisał(a):Ale ile kokardki kosztują ... I te charakterki ... Hi hi... Sądząc po ilości najwidoczniej przyszli właściciele yorków nie są świadomi tych wszystkich wydatków i problemów ;-) Ostatnio w lecznicy spotkałam yoreczka na rękach u pańci, która z uśmiechem opowiadała mnie -a potem, gdy weszłam do gabinetu przerzuciła się na mojego męża- o tym jak to psiak gryzie jej córkę (na oko 8-9 lat) gdy chce mu przypiąć smycz. Byłam w szoku :crazyeye: Raz z idiotycznej radości pańci, dwa z powodu takiego zachowania psa. Ciekawe, że gdyby tak zachowywał się amstaff czy coś większego to zostałby uśpiony a przynajmniej oddany do schroniska. Quote
Saththa Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Lidan napisał(a):Hi hi... Sądząc po ilości najwidoczniej przyszli właściciele yorków nie są świadomi tych wszystkich wydatków i problemów ;-) Ostatnio w lecznicy spotkałam yoreczka na rękach u pańci, która z uśmiechem opowiadała mnie -a potem, gdy weszłam do gabinetu przerzuciła się na mojego męża- o tym jak to psiak gryzie jej córkę (na oko 8-9 lat) gdy chce mu przypiąć smycz. Byłam w szoku :crazyeye: Raz z idiotycznej radości pańci, dwa z powodu takiego zachowania psa. Ciekawe, że gdyby tak zachowywał się amstaff czy coś większego to zostałby uśpiony a przynajmniej oddany do schroniska. Rany :mdleje: Quote
__Lara Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Lidan napisał(a):Hi hi... Sądząc po ilości najwidoczniej przyszli właściciele yorków nie są świadomi tych wszystkich wydatków i problemów ;-) Ostatnio w lecznicy spotkałam yoreczka na rękach u pańci, która z uśmiechem opowiadała mnie -a potem, gdy weszłam do gabinetu przerzuciła się na mojego męża- o tym jak to psiak gryzie jej córkę (na oko 8-9 lat) gdy chce mu przypiąć smycz. Byłam w szoku :crazyeye: Raz z idiotycznej radości pańci, dwa z powodu takiego zachowania psa. Ciekawe, że gdyby tak zachowywał się amstaff czy coś większego to zostałby uśpiony a przynajmniej oddany do schroniska. No bo yorki to nie są wcale łatwe psy do ułożenia, a już zwłaszcza przy dzieciach. Ale wytłumaczyć to ludziom graniczy z cudem - mi się one nigdy nie podobały :shake: Quote
malawaszka Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 co Wy mówicie są śliczne jak pluszaczki :lol: i jak są traktowane jak normalne psy a nie jak własnie pluszaczki to są naprawdę fajne, ale trzeba pamiętać - to terierki - nie popierdółki Quote
malawaszka Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 ZAPRASZAM na bazarek dla TIMURA i Emi http://www.dogomania.pl/forum/threads/238550-Perfumy-FLEXI-L-ROGZ-miski-NOWE-na-sznaucery-do-20-01-g-20-00 no i co myślicie, żeby nasz kudłacz miał na imię Timur? :lol: Quote
malawaszka Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 wilczy zew napisał(a):niech ma a gdzie jego drużyna :lol: no musimy mu znaleźć!!!! i już jest tytuł do ogłoszeń :D Quote
Aga-ta Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Malawaszko podeslalam psiaka ludziom szukajacym lagodnego, towarzyskiego psiaka. Dom z ogrodem w Krakowie - niesprawdzony! Quote
malawaszka Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 dzięki Aga-ta - byłoby cudnie jakby zadzwonili Quote
ania0112 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Widzę, ze chłopak zmienił imię z Timura na Timon.. Mieliśmy szukać dla Timura jego drużyny, to dla Timona szukamy Pumby? :eviltong::eviltong: Quote
malawaszka Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 ania0112 napisał(a):Widzę, ze chłopak zmienił imię z Timura na Timon.. Mieliśmy szukać dla Timura jego drużyny, to dla Timona szukamy Pumby? :eviltong::eviltong: tak :lol: bo missieek powiedziała, że Timur nie pasuje do niego :niewiem: nie spieram się bo nie mam go u siebie Aga-ta niestety nie dzwonił nikt w jego sprawie do mnie :( Timek był wczoraj w Krakowie u weta, pobrano krew do badania i czekamy na wyniki. Quote
ania0112 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 No to szukamy Pumby... chociaż skoro z chłopakami moze mieć problemy to szukamy yyy Pumbicy????:???::???::???: ( oczywiście mowa tu o koleżance Timonka w DS a nie o przyszłej właścicielce) Quote
malawaszka Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 hahaha no tak - ostrożnie z tą Pumbicą :evil_lol: Quote
ulana Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Mam siostrzeńca Tymona - nawet by pasowali do siebie. :) Śliczny psiak jest. Quote
AnkaG Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 A jak z charakterkiem i ogólnie - dalej taki miły psiak? Quote
Recommended Posts