Margi Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 No i fajnie.Znaczy,że Timkowi się podoba.:lol: Jak jest duża powierzchnia mieszkaniowa to kot da sobie radę nawet jak go Timek pogoni. Quote
Saththa Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Jak to nikt jak to nikt juz jestem i fluidy wysyłam pozytywne. Aby kot nie uciekał bo wtedy się goni;) Quote
sybil Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Będzie super! Timek to pewnie tak jak moja Sybi, kocha kotecki, ale one nie zawsze odwzajemniają :shake:. Dziś przez ogrodzenie namawiała takiego jednego rezydenta, żeby wyszedł do niej pobawic' się, a on pokazał jej od tyłu ogon, a właściwie gorzej, bo ogon jak pika stał na bacznośc'. I tyle było z zabawy :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 może być grzeczny bo nieswój,oby mu została ta grzeczność Quote
wilczy zew Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 sybisia napisał(a):Będzie super! Timek to pewnie tak jak moja Sybi, kocha kotecki, ale one nie zawsze odwzajemniają :shake:. Dziś przez ogrodzenie namawiała takiego jednego rezydenta, żeby wyszedł do niej pobawic' się, a on pokazał jej od tyłu ogon, a właściwie gorzej, bo ogon jak pika stał na bacznośc'. I tyle było z zabawy :evil_lol: Mordziasta to się bawi: "Stój obiadku". Quote
sybil Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 wilczy zew napisał(a):Mordziasta to się bawi: "Stój obiadku". Dla Sybi kotecek to przytulanka, kochliwa ta moja suczyna ;) Quote
Saththa Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 sybisia napisał(a):Dla Sybi kotecek to przytulanka, kochliwa ta moja suczyna ;) to jak dla Tazza.... jest zafascynowany;) erotycznie tez hehehe :oops: Quote
malawaszka Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Saththa napisał(a):to jak dla Tazza.... jest zafascynowany;) erotycznie tez hehehe :oops: :evil_lol: szalony... Quote
Saththa Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 malawaszka napisał(a)::evil_lol: szalony... Nooooo cóż :) Quote
Lidan Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Cieszę się, że psisko domek znalazło :-) Trzymam kciuki, żeby polubili się tam wszyscy wzajemnie i żeby Timek (czy jak tam w końcu ma na imię :eviltong: ) :kciuki: Quote
malawaszka Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 nadal wszystko w porządku :multi: Quote
AnkaG Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Och to super, bo zawsze te pierwsze dni najważniejsze :) Quote
zerduszko Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Jakby co cały czas zaglądam, tylko czas na pisanie brak :/ Quote
WATACHA Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 malawaszka napisał(a):ale posucha - nikt oprócz Sybisi i wilczej nie interesuje się Timkiem??? :( a ja rozmawiałam z jego nowym domkiem, byli już na zastrzyku antybiotyku, wszystko jest dobrze, Pani zachwycona, że Timek grzeczny :crazyeye: ja to myślę, że grzeczny bo świezo po zabiegu to jeszcze nieswój, ale nie sika w domu, wykąpali go suchym szamponem bo nieświeży był po schronisku jeszcze i teraz jest dużo lepiej, kota chciał powąchać, ale kot nie chciał :D i poszedł sobie na dół do mamy, a Timek jest na górze z młodymi, ma tam legowisko i czuwa nad wszystkim co się w domu dzieje; podwórko objął już we władanie i stróżuje :cool3: Ja w ogóle dopiero doczytałam ,że w domku.Niezły mam refleks ;).Gratulacje i cieszę się, choc kot chyba nie bardzo ;) Quote
malawaszka Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 kot sobie poradzi - tak mnie zapewnia Pani Tikowa :lol: Timek nie miałzapędów morderczych jak się spotkali więc myslę, że dadzą radę :) Quote
ania0112 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 człowiek nieobecny jeden weekend a tu takie wieści! Timonku cieszę sie, ze zalazłeś swojego simbe :eviltong:(no troche ten kotecek mniejszy niz simba ale super ze jest!) Super, ze Timonek juz u siebie - kibicowałam mu strasznie bo to kolega Emi :p :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
malawaszka Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 U Timka wszystko pieknie zagojone:) Mamy jeszcze szczepienie na wscieklizne, ale to w wtorek lub srode. Wczoraj wsadziłam go do wanny z wodą, pies bardzo spokojny, jakby już wczesniej był kąpany. Jest bardzo grzeczny i posłuszny. Kota dzisiaj przegonił na ogrodzie, w domu narazie każdy jest na swoim pięterku. :multi: Poważny i Przystojny Pan Pies :lol: Quote
zerduszko Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Średnio na sznupa wygląda :p Prawie bearded collie :loveu: Quote
malawaszka Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 zerduszko napisał(a):Średnio na sznupa wygląda :p Prawie bearded collie :loveu: ja nie wiem co on jest, sznup na pewno nie - miał farta :D Quote
Recommended Posts