Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będzie super! Timek to pewnie tak jak moja Sybi, kocha kotecki, ale one nie zawsze odwzajemniają :shake:. Dziś przez ogrodzenie namawiała takiego jednego rezydenta, żeby wyszedł do niej pobawic' się, a on pokazał jej od tyłu ogon, a właściwie gorzej, bo ogon jak pika stał na bacznośc'. I tyle było z zabawy :evil_lol:

Posted

sybisia napisał(a):
Będzie super! Timek to pewnie tak jak moja Sybi, kocha kotecki, ale one nie zawsze odwzajemniają :shake:. Dziś przez ogrodzenie namawiała takiego jednego rezydenta, żeby wyszedł do niej pobawic' się, a on pokazał jej od tyłu ogon, a właściwie gorzej, bo ogon jak pika stał na bacznośc'. I tyle było z zabawy :evil_lol:

Mordziasta to się bawi: "Stój obiadku".

Posted

Cieszę się, że psisko domek znalazło :-) Trzymam kciuki, żeby polubili się tam wszyscy wzajemnie i żeby Timek (czy jak tam w końcu ma na imię :eviltong: ) :kciuki:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale posucha - nikt oprócz Sybisi i wilczej nie interesuje się Timkiem??? :(

a ja rozmawiałam z jego nowym domkiem, byli już na zastrzyku antybiotyku, wszystko jest dobrze, Pani zachwycona, że Timek grzeczny :crazyeye: ja to myślę, że grzeczny bo świezo po zabiegu to jeszcze nieswój, ale nie sika w domu, wykąpali go suchym szamponem bo nieświeży był po schronisku jeszcze i teraz jest dużo lepiej, kota chciał powąchać, ale kot nie chciał :D i poszedł sobie na dół do mamy, a Timek jest na górze z młodymi, ma tam legowisko i czuwa nad wszystkim co się w domu dzieje; podwórko objął już we władanie i stróżuje :cool3:

Ja w ogóle dopiero doczytałam ,że w domku.Niezły mam refleks ;).Gratulacje i cieszę się, choc kot chyba nie bardzo ;)

Posted

człowiek nieobecny jeden weekend a tu takie wieści! Timonku cieszę sie, ze zalazłeś swojego simbe :eviltong:(no troche ten kotecek mniejszy niz simba ale super ze jest!) Super, ze Timonek juz u siebie - kibicowałam mu strasznie bo to kolega Emi :p
:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

Posted

U Timka wszystko pieknie zagojone:)
Mamy jeszcze szczepienie na wscieklizne, ale to w wtorek lub srode.
Wczoraj wsadziłam go do wanny z wodą, pies bardzo spokojny, jakby już wczesniej był kąpany.

Jest bardzo grzeczny i posłuszny.
Kota dzisiaj przegonił na ogrodzie, w domu narazie każdy jest na swoim pięterku.

:multi:

Poważny i Przystojny Pan Pies :lol: