Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Zabraliśmy go z olkuskiej mordowni 5 stycznia 2013 - wielkie dzięki missieek za pojechanie po psiaki!
Piesek przebywa w hotelu w okolicach Miechowa - u missieek.

Ma około 5-6 lat, zęby dość starte, ale wygląda to jakby był dużo karmiony kośćmi bo starte są równo, ale próbował przegryzać jakiś łańcuch - to tylko domysły, nie dowiemy się.
Fajny, sympatyczny psiak, towarzyski i wesoły. Bardzo lubi kontakt z ludźmi.
Jest zaniedbany - po kąpieli i strzyżeniu będzie pięknym pieskiem w typie sznaucera, albo PONa - sierść dość szorstka.
Z psami zgadza się, ale zaczepiany odpowiada tym samym.
Czujny, bystry - fajny kompan spacerów, najlepiej czułby się w domku z ogrodem chyba.

608 464 683
[email protected]

Pomóżcie znaleźć mu dom :modla:

Wpływy:
01.2013:
50 zł Paula Ch.
25 zł ASAB
100 zł Magdalena K.
50 zł po Aldenie
30 zł WATACHA
100 zł Margi

suma: 355 zł

Wydatki:
30 zł transport ze schroniska do hotelu - przelane missieek
7,30 zł enarenal
110 zł (8 dni hotel + transport na kastrację do Krk)

SALDO: 207,70 zł > przechodzi na Oriego 100 zł i Oczkę 107,70 zł

Edited by malawaszka
  • Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

on by mocno zyskał jakby go ostrzyc, ale nie mogę go wziąć do domu :( w ogóle jak go zobaczyłam to zrezygnowałam z zabrania go do mnie do kojca bo myślałam, że jest większy, a on by się zgubił w tej mojej budzie i byłoby mu zimno :( szybko domek potrzebny

Posted

__Lara napisał(a):
Śliczny jest - tego mogę też tej Pani polecić, o której pisałam na wątku Emi - nawet bardziej jego niż Emi, bo Emi to w typie rasy, a ten mniej :)

tak tak tak :) bardzo proszę Cię o to :)

Posted

Boże, co się dzieje z tymi ludźmi? Tyle zabiedzonych sznupków wywalonych do schronów albo porzuconych! Część uda się uratować, ale co z resztą? O wielu nawet nikt nie wie :-(. Dobrze że chłopak już bezpieczny.

Posted

sybisia napisał(a):
Boże, co się dzieje z tymi ludźmi? Tyle zabiedzonych sznupków wywalonych do schronów albo porzuconych! Część uda się uratować, ale co z resztą? O wielu nawet nikt nie wie :-(. Dobrze że chłopak już bezpieczny.

No dokładnie - chyba po jamnikach kudłacze to druga grupa, która mnie najbardziej porusza w schronach - bo z ich futra robi się katastrofa w zimę normalnie :(

jasne malawaszko, jutro podeślę jej zdjęcia i opis piesia :)