diana79 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 [quote name='paula_t'] Dobrze by było Dżekusia ogłosić jak najszybciej, napisać taki łapiący za serce tekst, bo po pojawieniu się ogłoszeń Węgielka było 5 ofert domków i ludzie wciąż dzwonili (:placz:)... może ktoś napisać taki łapiący za serce tekst do ogłoszeń? ja nie mam wcale głowy do tekstów a tekst na pewno by pomógł Dżekusia ogłosiłam na kilkunastu portalach z tekstem jaki jest na pierwszej + Danusia mu zafundowała 90 ogłoszeń z bazarku CatAngel i już sie pojawiły ale na razie był tylko 1 tel. od Pani która myślała że to jej zagubiony pies który uciekł tydzień temu a Dżeki jest w schronie już od 18 grudnia Quote
asiuniab Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 diana79 napisał(a):też mam nadzieję że on szybko powinien znaleźć domek bo jest młody i malutki ale w takim jak jest stanie to ludzie będą się bać :( jemy najlepiej dt by się przydało od razu które go podkarmi i podleczy jego psychikę a może też trzeba zmienić tytuł wątku, bo tak naprawdę jeśli nie wiemy, czy On doczeka do soboty, tzn. że tu ratujemy Jego życie, potrzebna jest duża i szybka akcja?? Quote
AlkaM Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Zwróciłam się z prośbą o przekazanie mojej wpłaty na rzecz Węgielka na potrzeby Dżekusia. Quote
asiuniab Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 AlkaM napisał(a):Zwróciłam się z prośbą o przekazanie mojej wpłaty na rzecz Węgielka na potrzeby Dżekusia. super dziękujemy, właśnie sprawa Węgielka uzmysławia jak często ważny jest czas:( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Już jestem. Cioteczki wyślijcie mi proszę numer konta, na które można kierować wpłaty na Dżekusia i zrobię przelew w wysokości 50zł od AlkaM z Węgielkowej [`] skarpety. Quote
inka33 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Dżekusiu, bądź dzielny i trzymaj łapki za znalezienie swojej bezpiecznej przystani. :buzi: Z tego, co mi wiadomo, to niestety DT prawie Węgielkowe(*) jest raczej nieaktualne... :( Quote
paula_t Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 inka33 napisał(a):Dżekusiu, bądź dzielny i trzymaj łapki za znalezienie swojej bezpiecznej przystani. :buzi: Z tego, co mi wiadomo, to niestety DT prawie Węgielkowe(*) jest raczej nieaktualne... :( Oooo matko :( Diana, ja w kwestii tekstów kompletnie nie jestem utalentowana, mogłabym poprosić TŻ-a, ale On zdecydowanie nie umie pisać takich wyciskaczy łez tylko bardziej suche, konkretne fakty:shake: Ciotki, która się podejmie? Może razem coś potem poprawimy jeśli ktoś nie czuje się na siłach? Bo nie ma na co czekać... Ja chłopaczka poogłaszam, tylko tekst jest potrzebny na cito! Quote
asiuniab Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 paula_t napisał(a):Oooo matko :( Diana, ja w kwestii tekstów kompletnie nie jestem utalentowana, mogłabym poprosić TŻ-a, ale On zdecydowanie nie umie pisać takich wyciskaczy łez tylko bardziej suche, konkretne fakty:shake: Ciotki, która się podejmie? Może razem coś potem poprawimy jeśli ktoś nie czuje się na siłach? Bo nie ma na co czekać... Ja chłopaczka poogłaszam, tylko tekst jest potrzebny na cito! paula_t jak zwykle kochana, ja bym chciała napisać, ale nie dam rady obecnie (do tego potrzeba choć 1h w spokoju), przepraszam:( Quote
wojtuś Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 inka33 napisał(a):Dżekusiu, bądź dzielny i trzymaj łapki za znalezienie swojej bezpiecznej przystani. :buzi: Z tego, co mi wiadomo, to niestety DT prawie Węgielkowe(*) jest raczej nieaktualne... :( Na wątku Tinki, dla malutkiej była propozycja BDT od Hałabajówka (Koszalin/Białogard) Może by spróbować napisać do niej i zaprosić na wątek:) Dżekuś jest malutki i ten czas.... a nóż mógłby jechać;) Co myślicie? Quote
monika083 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Mozna LiluTosi spytac o miejsce, takie domowe,to platny tymczas,ale ceny nie sa jakies wygorowane. Quote
diana79 Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Już jestem. Cioteczki wyślijcie mi proszę numer konta, na które można kierować wpłaty na Dżekusia i zrobię przelew w wysokości 50zł od AlkaM z Węgielkowej [`] skarpety. AlkaM napisał(a):Zwróciłam się z prośbą o przekazanie mojej wpłaty na rzecz Węgielka na potrzeby Dżekusia. bardzo dziekuję :) wstrzymajmy się jednak proszę z wpłatami chwilę bo na razie nie mamy żadnego DT, nie wiem czy Danusia (osoba decyzyjna) podejmie się zbierania deklaracji dla kolejnego psa bo już na jednego zbiera a na 2 psy to jest duży problem aby uzbierać a potem utrzymać w płatnych tymczasowych, prosze o chwilę co robimy dalej wojtuś napisał(a):Na wątku Tinki, dla malutkiej była propozycja BDT od Hałabajówka (Koszalin/Białogard) Może by spróbować napisać do niej i zaprosić na wątek:) Dżekuś jest malutki i ten czas.... a nóż mógłby jechać;) Co myślicie? jeżeli możecie to zapytajcie proszę lub podajcie gdzie mogłabym się zapytać ale to jest na drugim końcu Polski daleko ale zawsze warto spróbować Quote
diana79 Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 monika083 napisał(a):Mozna LiluTosi spytac o miejsce, takie domowe,to platny tymczas,ale ceny nie sa jakies wygorowane. a gdzie jest ten DT? jaka to miejscowość? zapytam w razie czego o miejsce Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Cioteczko, łap PW ode mnie :) Quote
asiuniab Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='diana79']bardzo dziekuję :) wstrzymajmy się jednak proszę z wpłatami chwilę bo na razie nie mamy żadnego DT, nie wiem czy Danusia (osoba decyzyjna) podejmie się zbierania deklaracji dla kolejnego psa bo już na jednego zbiera a na 2 psy to jest duży problem aby uzbierać a potem utrzymać w płatnych tymczasowych, prosze o chwilę co robimy dalej [/QUOTE] może jednak warto spróbować uzbierać deklaracje, inaczej On może tam zginąć?? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 W sumie 300zł (250 od nas + 50zł od AlkaM) poleciało dla Dżekusia ze skarpety Węgielka[`]. Niech chłopakowi służy, bo czas jest najważniejszy! Quote
diana79 Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 tak na szybko mam super wieści :) dzięki Lili8522 i pinczerka_i Gizmo Dzekuś i już jutro może wyjść ze schronu do DT cioteczki przekazały po Węgielku dla Dżekusia 250zł :multi: + 50zł :multi:od AlkaM i dzięki temu mamy na pierwszy miesiąc w DT:multi::multi::multi::multi: Danusia dziś załatwiła dla niego miejsce w PDT w Katowicach, nie wiem jeszcze jakie to będą koszta, Danusia się jeszcze targuje aby było taniej bo to jest mały pies, w tym są już koszty wyżywienia dzięki tym pieniążkom Dżeki zostanie uratowany i jak dobrze pójdzie to już jutro go wyciągamy ze schronu :) bardzo Wam dziękuję :loveu::loveu::loveu: teraz tylko trzeba zebrać miesięczne deklaracje bo nie chcemy aby za miesiąc musiał wrócić do schronu ... kto może jeszcze pomóc? Quote
Lili8522 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='diana79']tak na szybko mam super wieści :) dzięki Lili8522 i pinczerka_i Gizmo Dzekuś i już jutro może wyjść ze schronu do DT cioteczki przekazały po Węgielku dla Dżekusia 250zł :multi: + 50zł :multi:od AlkaM i dzięki temu mamy na pierwszy miesiąc w DT:multi::multi::multi::multi: Danusia dziś załatwiła dla niego miejsce w PDT w Katowicach, nie wiem jeszcze jakie to będą koszta, Danusia się jeszcze targuje aby było taniej bo to jest mały pies, w tym są już koszty wyżywienia dzięki tym pieniążkom Dżeki zostanie uratowany i jak dobrze pójdzie to już jutro go wyciągamy ze schronu :) bardzo Wam dziękuję :loveu::loveu::loveu: teraz tylko trzeba zebrać miesięczne deklaracje bo nie chcemy aby za miesiąc musiał wrócić do schronu ... kto może jeszcze pomóc?[/QUOTE] Bardzo się cieszę że pieniążki po Węgielku [*] pomogą Dżekusiowi przeżyć... Szybko go zabierajcie i prosimy o zdjęcia z uśmiechniętą mordką chłopaka :loveu: Quote
diana79 Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 jak obie dostaniemy urlop to jutro po niego jedziemy :) Quote
inka33 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 (edited) Dżekuś! :multi: To kiedy się uśmiechniesz? :calus: Zobacz, ile kciukasów dla Ciebie u Węgielka(*) : [quote name='inka33']Wobec tego mnóstwo za Dżekusia i kudłacza. [quote name='Bgra']pozwól,że się przyłączę [quote name='Jolanta08']I ja także Jeszcze troszkę i będziesz mógł pokazać, jakim jesteś fajnym psiakiem. :loveu: Edited January 17, 2013 by inka33 Quote
diana79 Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='Lili8522']Bardzo się cieszę że pieniążki po Węgielku [*] pomogą Dżekusiowi przeżyć... Szybko go zabierajcie i prosimy o zdjęcia z uśmiechniętą mordką chłopaka :loveu:[/QUOTE] jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc i ratunek dla malucha :loveu::multi::multi: Quote
wojtuś Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Super wieści :multi: Dżekuś pakuj się prędziutko :multi: Quote
asiuniab Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 to deklaracje koniecznie musimy zebrać, ale teraz to trzeba będzie z ogłoszeniami ruszyć, może w ciągu miesiąca znajdzie dom???:) Quote
danyww Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Witajcie. :lol: Przyszłam dopiero teraz z wątku Węgielka. Musiałam troszkę odreagować. :shake: Na razie nie mogę zadeklarować stałej pomocy. Mam parę stałych deklaracji ale w lutym postaram się parę groszy dorzucić. Tak bardzo chciałabym żeby Dżekusiowi się udało i szybko znalazł już stały domek. Może Węgielek będzie nad nim czuwał? Quote
Recommended Posts