diana79 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 [quote name='inka33']A gdzie obiecane ploteczki...? :roll: no właśnie na fb cisza ale dziś napisałam do Pani Dżekusia i czekam na odpowiedź :) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cioteczki kochane! Dziękujemy z całego serca za pomoc dla Lei! Dżekusiu, cudowny chłopaku!!! :loveu: :loveu: :loveu: bardzo się cieszę że teraz Dżekuś mógł się odwdzięczyć za całe dobro które od Was dostał :) :loveu::loveu::loveu: Quote
diana79 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 zapraszam na wątek rocznej Rysi która siedzie w schronie w Rudzie i nie radzi tam sobie :( to jest kolejna podopieczna Danusi szukamy dla niej DT bo z DT pewnie szybko by domek znalazła a ze schronu mimo wielu ogloszeń cisza :( [h=1]roczna Rysia nie radzi sobie w schronie pilnie szuka domu[/h] Quote
diana79 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 kopiuje z fb: [FONT=lucida grande]Dżekuś po 3 tygodniach w naszej rodzinie.Jeszcze się trochę poznajemy.Dżekuś ma swój charakter i czasem pokaże ząbki.Generalnie jest bardzo grzeczny. [/FONT] [FONT=lucida grande] [/FONT][FONT=lucida grande] [/FONT] ps juto zmniejszę fotki bo chyba są za duże wygląda super, nie widać już tych wystających kosteczek :) ja normalnie bym go nie poznała ;) Quote
stzw Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 A ta fioletową piłkę w budce to kot dostał za karę, bo się chował przed psem?:evil_lol: Quote
diana79 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 stzw napisał(a):A ta fioletową piłkę w budce to kot dostał za karę, bo się chował przed psem?:evil_lol: a być może hahaha ;) Quote
inka33 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Jestem pod wrażeniem... :crazyeye: Jak wlazłam tu i najpierw mi się ukazało zdjęcie, to myśl mi przebiegła "co to za psiak?" No i przewinęłam, i czytam, i oczy mi się takie wielkie zrobiły... Gdzie ta przerażona chudzinka? Super! :multi: Na metamorfozy się nadaje! :) Tylko niech nie przesadza z tym "charakterkiem" - wystarczy, że z wyglądu sie zrobił bardziej do Kajtuna podobny niż na początku... :mad: Quote
diana79 Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Inka nawet mnie nie strasz że wyglądem zaczyna przypominać Kajtuna ;) ale rzeczywiście wygląda o niebo lepiej :) zupełnie jakby ktoś nam psa podmienił ;) Quote
mdk8 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 przepraszam, że się wcinam ale sytuacja bardzo ciężka http://www.dogomania.pl/forum/thread...pomoc%21/page5 osoby, które wyciągnęły sunię ze schronu pozostawiły ją w hotelu i od dwóch miesięcy nie dają znaku życia. Pomocy!!!:-( Quote
inka33 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 diana79 napisał(a):Inka nawet mnie nie strasz że wyglądem zaczyna przypominać Kajtuna ;) ale rzeczywiście wygląda o niebo lepiej :) zupełnie jakby ktoś nam psa podmienił ;) A co? Może Kajtun ma taki straszny wygląd...?! :mad: Jak się miewa Dżekulinek? Nie rozrabia zanadto...? Quote
diana79 Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 inka33 napisał(a):A co? Może Kajtun ma taki straszny wygląd...?! :mad: Jak się miewa Dżekulinek? Nie rozrabia zanadto...? Kajtun jest śliczny tylko wiem że ma swój charakterek ;) i mam nadzieję że Dżeki nie pójdzie w jego ślady ;) u Dzekusia chyba wszystko dobrze rodzinka w nim zakochana :) Quote
Mattilu Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 diana79 napisał(a): u Dzekusia chyba wszystko dobrze rodzinka w nim zakochana :) Sueer wieści, cieszę się bardzo :multi: Quote
inka33 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='diana79']Kajtun jest śliczny tylko wiem że ma swój charakterek ;) i mam nadzieję że Dżeki nie pójdzie w jego ślady ;) u Dzekusia chyba wszystko dobrze rodzinka w nim zakochana :)[/QUOTE] ŁożeszTy...! ;) Dobrze, że Dżekuś znalazł Swoje Miejsce u Swoich Ludzi. :) Quote
diana79 Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 na koncie Dżekusia zostało 82zł trzeba by je przeznaczyć na ratowanie kolejnych bid w trudnej sytuacji bo Dżeki już ich raczej nie będzie potrzebował ;) macie jakieś propozycje? bo ja znalazłam taką bidę :( [h=1][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240180-Ogromny-KRWAWI%C4%84CY-CI%C4%84GNI%C4%98TY-PO-ZIEMI-GUZ-%21-NIE-MO%C5%BBE-CHODZI%C4%86-SIEDZIE%C4%86-RATUNKU%21%21%21"]Ogromny, KRWAWIĄCY, CIĄGNIĘTY PO ZIEMI GUZ ! NIE MOŻE CHODZIĆ, SIEDZIEĆ.RATUNKU!!![/URL][/h] [IMG]http://images45.fotosik.pl/1729/c0d5848809fd5412med.jpg[/IMG] Quote
inka33 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Co u Dżekusia...? Nie "kajtunuje" za bardzo? ;) Mizianki dla malucha! :loveu: Myślę, że Dżeki nie pogniewa się, że pozwolę sobie w imieniu Pinczerki i Lili zaprosić na świeżutki wąteczek suńki Majki pilnie potrzebującej pomocy. :oops: Umarła jej Pani, a ją "rodzina" wyrzuciła do schroniska. Majka była w ciąży, a teraz jeszcze jest chora.... Wąteczek na razie cichutki... Wieczorem dziewczyny miały pojechać z nią do weta... Może ktoś mógłby sobie wstawić banerek (jest podlinkowany) w podpis...? :oops: A może porozsyłać lub choć zajrzeć na wątek...? :oops: Quote
diana79 Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 u Dzekusia wszystko dobrze ale kotu nadal nie odpuszcza ;) ale to nikomu na szczęście nie przeszkadza :) już sobie wstawiam banerek kolejna bida :( Quote
Recommended Posts