Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ooooo..witamy Jole w końcu:)

Najlepiej podać w aukcji kontakt do Malagos...ona zna jamnisie, no i będzie mogła bezposrednio umawiac się z domkami które zapewne będą walić drzwiami i oknami ;)

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miejmy nadzieję...Nawet nie muszą walic drzwiami i oknami, niech tylko się zgłosi jeden domek ale ten najlepszy dla dziewczynek!
Czekamy na wieści ,jak czuje się Figusia po sterylce? Oby wszystko się udało!

Posted

Allegro śliczne!
Aż sama mam ochotę zadzwonić pod podany numer i zapytać o te jamniczki :diabloti:
Jakby co, mail do mnie
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
komórczak 0692 781 745
A moze podać, ze ten dom tymczasowy jest w okolicach Makowa Mazowieckiego? Czy nie trzeba? Jak uważacie.
Do Ostrołęki jedziemy na 19.30, takie operacje nasz lekarz umawia po zamknięciu lecznicy. Będzie sterylizacja tylko Figuni :shake: , dziewczynka dziś nie dostała obiadu....
A z ciekawostek, Fajka uwielbia być brana na kolana, odwraca sie "twarzą" do człowieka i robi słupka! Takie ciałko puszyste i długie, a siedzi na łapkach jak królik :crazyeye:

Posted

A ja jutro mam kastracje Punia . O ile dobrze zrozumialam . to już od wieczora mam mu nie dawać jeść :placz: Chyba obie będziemy miały jutro ciężki dzień.:shake:

Posted

no.....:shake:

[SIZE=3][B]Amiśka![/B][/SIZE]Pieniądze doszły wczoraj, dziekujemy! Zaplacimy za badanie i srterylizację Figuni, reszte oddam!

Posted

[quote name='malagos']no.....:shake:

[SIZE=3][B]Amiśka![/B][/SIZE]Pieniądze doszły wczoraj, dziekujemy! Zaplacimy za badanie i srterylizację Figuni, reszte oddam![/quote]

jAKA RESZTA????;)

Reszta przyda sie na następną bidę ,ktorej pomozesz;)

Powodzenia:thumbs: :thumbs:

Posted

[quote name='nata od jadzi']
przygotuj się, że będą się do Ciebie telefony urywały :evil_lol:[/QUOTE]

jak na razie urywały się do schroniska w sprawie jamniczek...:roll:
kto podał kontakt do schroniska przy ogłaszaniu jamniczek w gratce?...

Posted

[quote name='julia.zuzanna']jak na razie urywały się do schroniska w sprawie jamniczek...:roll:
kto podał kontakt do schroniska przy ogłaszaniu jamniczek w gratce?...[/quote]
ja nie :evil_lol:

Jesteśmy już w domu, Figunia się wybudza...
no, nocka z głowy :shake:

Posted

jak to julka? kurde, a ktoś kto z tymi ludźmi rozmawiał podawał im może numery do nas? bo do fundacji chyba nikt nie dzwonił w sprawie jamniczek, z tego co się orientuję... a o gratce nic nie wiem...

Figunia wycięta ;)

Posted

[quote name='nata od jadzi']jak to julka? kurde, a ktoś kto z tymi ludźmi rozmawiał podawał im może numery do nas? bo do fundacji chyba nikt nie dzwonił w sprawie jamniczek, z tego co się orientuję... a o gratce nic nie wiem...

Figunia wycięta ;)[/QUOTE]

podawałam tel do kajki
były 2 telefony wcześniej, 3 już kaja sama rozmawiała, ale babka chciała mieć parkę z pieskiem swoim i małe :angryy:

Posted

Ja nigdy na moich jamniczkach (rodowodowych) nie zrobiłam kasy.
Choć miały szczenięta to lekarz, cesarka, szczepienia, odpowiednie żywienie najczęściej przerastały wpływy ze sprzedaży szczeniąt.

Dlatego przeraża mnie myśl o tym, jak traktowane są te nierodowodowe. Jaką one mają opiekę, że rozmnażanie przynosi dochód????

Posted

[quote name='julia.zuzanna']
kto podał kontakt do schroniska przy ogłaszaniu jamniczek w gratce?...[/quote]

Julia z tego co wetki mówiły jak wyciągałyśmy małe to one podały je do jakieś gazety jak jeszce były w schronie..może stad te telefony, ze starej gazety która babka czytała. Wiem że było ogłoszenie nawet ze zdjęciem bo własnie ktoś w gabinecie mi mówił.