Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 460
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam już ustalony plan - jak wrócę ze szkolenia w sobotę, pogadamy z kobieta z sasiedztwa, której sunia powinna mieć starylkę. Postaramy sie jej pomóc. Potem kolejny tydzień szkoleniowo-wyjazdowy i ....mozemy wziać Zulkę z Wielunia (tylko, kurteczka, gdzie jest Wieluń?...:oops: )

Posted

[quote name='matusz5']a może wypadałoby w końcu zmienić tytuł ??? :eviltong::eviltong:
[/quote]
A już myślalam , że ktoś wie gdzie leży Wieluń :evil_lol:

Posted

No to ciekawa jest, kto tak rzuca tym beretem :crazyeye:
250 km do Warszawy, stąd 100 do mnie :crazyeye:
Bianka, do Ciebie bliżej! :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Napisałam wczoraj maila do państwa, czekam na odpowiedź. Ewentualnie wieczorkiem zadzwonie i zapytam, tym bardziej, ze państwo chcieli pomóc psiakom w jakimś schronisku czy przytulisku i mam kilka propozycji :cool3:

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Pod moją nieobecność (Mazury, pole namiotowe i takie tam...:cool3: ) pańciowie zwrócili sie o pomoc, by przechować jamniczki przez weekend, bo jadą na wesele do Lublina. Mój mąż i siostra zgodzili się (ja nie mialam nic do gadania, bo byłam daleko od domu :eviltong: ) i po przygodach, bo nawalił 30 km od naszej miejscowości samochód, suczki dotarły, z wyprawką, kocykami, spankami, jedzeniam, surowym indykiem, kurczakiem :evil_lol: Od razu poczuły się jak u siebie, pobiegły ściezką do sadu, za nimi moje suczki (bagatela, 8 sztuk w sumie). W nocy spały z moim Tomkiem, chodziły na spcerki z moja siostrą. W poniedziałek pan przyjechał po nie pozyczonym autkiem, dlatego jamniczki nie od razu pozały. Ale jak zobaczyły pana Tomka i panią Ewę, malo nie oszalały! Zaraz wskoczenie na ręce, lizanie po twarzy, nadstawinie gardziołków do drapania! Podobno bardzo to było wzruszajace, a świadczy o wielkiej miłosci w obie strony :p