M&S Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 __Lara napisał(a):Dzięki :) muszę zadzwonić do Pani Ani i spytać się czy była u Sisi teraz :) Zapytaj koniecznie. Quote
__Lara Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Wspaniały banerek - dziękujemy pieknie! :D Sisi już coraz bliżej drogi do domu :) Quote
paula_t Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Czasem marzę o tym, żeby doba miała więcej godzin, ale w tym wypadku te dwa tygodnie mogłyby się już skończyć! Quote
__Lara Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='M&S']A mała już po sterylce?[/QUOTE] W czwartek sterylka i Sisi jedzie do domku :multi::multi::multi: dzisiaj byłyśmy z Panią Anią u niej. Pani Ania nagotowała jej ryż z mięskiem i sunia go połknęła na spacerze :) a jest chudsza niż była :( normalnie patyczek pod tą sierścią... potem jej boks trafił na wybieg i poszłyśmy tam do niej to przybiegała do nas :) i nas odprowadzała smutnym wzrokiem, nie chciała żebyśmy jej zostawiały... ale jeszcze tylko kilka dni :cool1: Quote
Poker Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Szczęściara z niej.A te inne bidy :-(.Dlaczego los jest tak niesprawiedliwy ? Quote
M&S Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='__Lara']W czwartek sterylka i Sisi jedzie do domku :multi::multi::multi: dzisiaj byłyśmy z Panią Anią u niej. Pani Ania nagotowała jej ryż z mięskiem i sunia go połknęła na spacerze :) a jest chudsza niż była :( normalnie patyczek pod tą sierścią... potem jej boks trafił na wybieg i poszłyśmy tam do niej to przybiegała do nas :) i nas odprowadzała smutnym wzrokiem, nie chciała żebyśmy jej zostawiały... ale jeszcze tylko kilka dni :cool1:[/QUOTE] Fantastycznie:):):) Quote
Bjuta Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 No to już może odliczać dni!! :) :) Szczęściara! Tak króciutko w schronisku! :) Quote
__Lara Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Bjuta']No to już może odliczać dni!! :) :) Szczęściara! Tak króciutko w schronisku! :)[/QUOTE] Krótko, ale dla niej to trauma, gorzej znosi schron niż inne psiaki, to widać. Quote
M&S Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='__Lara']Krótko, ale dla niej to trauma, gorzej znosi schron niż inne psiaki, to widać.[/QUOTE] Musi wytrzymać dziewczynka. Quote
__Lara Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='M&S']Musi wytrzymać dziewczynka.[/QUOTE] No musi, musi :) Jutro też jedziemy w odwiedzinki :) Quote
M&S Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='__Lara']No musi, musi :) Jutro też jedziemy w odwiedzinki :)[/QUOTE] Fajnie, może jakiś fotki udałoby się pstryknąć? Quote
__Lara Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='M&S']Fajnie, może jakiś fotki udałoby się pstryknąć?[/QUOTE] A jakbym zrobiła na telefon to jakbym je komuś przesłała to wkleiłby je tutaj? :) Quote
M&S Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='__Lara']A jakbym zrobiła na telefon to jakbym je komuś przesłała to wkleiłby je tutaj? :)[/QUOTE] Jasne, a sama nie umiesz wkleić? Quote
__Lara Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='M&S']Jasne, a sama nie umiesz wkleić?[/QUOTE] Nie mam kabla żeby przesłać zdjęcia na kompa :eviltong: Quote
M&S Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='__Lara']Nie mam kabla żeby przesłać zdjęcia na kompa :eviltong:[/QUOTE] AAAAAAAAAAAa, to inna inszość;) Quote
__Lara Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Sisi już w ds :loveu::loveu::loveu: bardzo dziękuję Gosi - Mysi_ za zgodę na wcześniejsze wydanie Sisi :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Sisi miała dzisiaj mega rozwalone łapki, krew kapała :( w czwartek sterylka, Pani Ania z nią podjedzie, do tego czasu już się zaklimatyzuje troszkę :) Mam zdjęć trochę, ale nie mam jak wgrać na kompa - mogę komuś przesłać na komórkę żeby wkleił ;) Quote
M&S Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='__Lara']Sisi już w ds :loveu::loveu::loveu: bardzo dziękuję Gosi - Mysi_ za zgodę na wcześniejsze wydanie Sisi :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Sisi miała dzisiaj mega rozwalone łapki, krew kapała :( w czwartek sterylka, Pani Ania z nią podjedzie, do tego czasu już się zaklimatyzuje troszkę :) Mam zdjęć trochę, ale nie mam jak wgrać na kompa - mogę komuś przesłać na komórkę żeby wkleił ;) Fantastycznie A co sie w łapki stało? Quote
Bjuta Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 (edited) Oj biedne łapki - wysyłaj fotki do mnie, tylko dopiero wieczorem wstawię. Edited January 20, 2013 by Bjuta Quote
paula_t Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Ale cudowna wiadomość! Sisi, smoczku, powodzenia na nowej drodze życia!:cunao::loveu::loveu::loveu: Quote
malagos Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 To świetne wiesci! A te łapki co, odmrożone? Quote
Recommended Posts