Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M&S']A mała już po sterylce?[/QUOTE]

W czwartek sterylka i Sisi jedzie do domku :multi::multi::multi: dzisiaj byłyśmy z Panią Anią u niej. Pani Ania nagotowała jej ryż z mięskiem i sunia go połknęła na spacerze :) a jest chudsza niż była :( normalnie patyczek pod tą sierścią... potem jej boks trafił na wybieg i poszłyśmy tam do niej to przybiegała do nas :) i nas odprowadzała smutnym wzrokiem, nie chciała żebyśmy jej zostawiały... ale jeszcze tylko kilka dni :cool1:

Posted

[quote name='__Lara']W czwartek sterylka i Sisi jedzie do domku :multi::multi::multi: dzisiaj byłyśmy z Panią Anią u niej. Pani Ania nagotowała jej ryż z mięskiem i sunia go połknęła na spacerze :) a jest chudsza niż była :( normalnie patyczek pod tą sierścią... potem jej boks trafił na wybieg i poszłyśmy tam do niej to przybiegała do nas :) i nas odprowadzała smutnym wzrokiem, nie chciała żebyśmy jej zostawiały... ale jeszcze tylko kilka dni :cool1:[/QUOTE]

Fantastycznie:):):)

Posted

[quote name='Bjuta']No to już może odliczać dni!! :) :) Szczęściara! Tak króciutko w schronisku! :)[/QUOTE]

Krótko, ale dla niej to trauma, gorzej znosi schron niż inne psiaki, to widać.

Posted

[quote name='M&S']Fajnie, może jakiś fotki udałoby się pstryknąć?[/QUOTE]

A jakbym zrobiła na telefon to jakbym je komuś przesłała to wkleiłby je tutaj? :)

Posted

[quote name='__Lara']A jakbym zrobiła na telefon to jakbym je komuś przesłała to wkleiłby je tutaj? :)[/QUOTE]

Jasne, a sama nie umiesz wkleić?

Posted

Sisi już w ds :loveu::loveu::loveu: bardzo dziękuję Gosi - Mysi_ za zgodę na wcześniejsze wydanie Sisi :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:

Sisi miała dzisiaj mega rozwalone łapki, krew kapała :( w czwartek sterylka, Pani Ania z nią podjedzie, do tego czasu już się zaklimatyzuje troszkę :)

Mam zdjęć trochę, ale nie mam jak wgrać na kompa - mogę komuś przesłać na komórkę żeby wkleił ;)

Posted

[quote name='__Lara']Sisi już w ds :loveu::loveu::loveu: bardzo dziękuję Gosi - Mysi_ za zgodę na wcześniejsze wydanie Sisi :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:

Sisi miała dzisiaj mega rozwalone łapki, krew kapała :( w czwartek sterylka, Pani Ania z nią podjedzie, do tego czasu już się zaklimatyzuje troszkę :)

Mam zdjęć trochę, ale nie mam jak wgrać na kompa - mogę komuś przesłać na komórkę żeby wkleił ;)

Fantastycznie

A co sie w łapki stało?