dreag Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Morda ma już [URL="http://allegro.pl/item601133707_wywalona_za_drzwi_bo_sie_znudzila.html"]allegro[/URL] Quote
plinka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 wykorzystałam tekst i zrobiłam jej [URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1898783_wywalona_za_drzwi_bo_sie_znudzila.html"]alegratke[/URL] Quote
Iza. Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='monia3a']Dzwoniła do mnie właścicielka Pundelka i powiedziała, że chce go oddać bo ... [SIZE=1]tylko ciekawe dlaczego dzwoni do mnie :p [/SIZE] Pies ponoć niszczy jak zostaje sam w domu a Pani musi do pracy chodzić itp jak się nie znajdzie DT to psiak pojedzie do schroniska :-( macie jakiś pomysł ??[/quote] Jaki on jest do dzieci i innych psów ? Jak nie jest agresywny może mogłabym go do siebie wziąć, ale dopiero w nast. tygodniu jak już wolne świąteczne będzie, bo póki co całymi dniami mój dom tez jest pusty ;) Quote
Guest monia3a Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Dzwoniła do mnie właścicielka Pundelka i powiedziała, że chce go oddać bo ... [SIZE=1]tylko ciekawe dlaczego dzwoni do mnie :p [/SIZE] Pies ponoć niszczy jak zostaje sam w domu a Pani musi do pracy chodzić itp jak się nie znajdzie DT to psiak pojedzie do schroniska :-( macie jakiś pomysł ?? Quote
Bakteria Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Dziękuję za ogłoszenia :loveu: Tak w ogóle to to już nie jest Morda, tylko Saba :roll: brzydko, ale na takie reaguje- tak się chyba wcześniej nazywała. Ja swego avatarka też czasem nie widzę, a czasem się pojawia. Twego dreag akurat nie widzę, ale wczoraj jeszcze był... Ta kobita od pundelka to tak już zdecydowana na amen, że wywala? Nie jest w stanie zapewnić mu więcej ruchu, zajęcia? 15 minut jakiejś nauki komend by go wyciszyło.. Go pewnie energia roznosi. A w DT tak nie szalał? Quote
Guest monia3a Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Na stronie będzie miała imię Mordka więc jakby ktoś dzwonił to będziesz wiedziała o kogo chodzi :lol: w sobotę zdejmuję szwy dla mojej Kiary więc będę miała na zbyciu kaftanik pooperacyjny i jeśli będzie potrzebny to zapraszam. Pundelek w DT był zaledwie jeden dzień i pojechał więc Gabryśka nie miała okazji sprawdzić. Ogólnie jest bardzo pokojowo nastawiony do wszystkich i wszystkiego tylko nie umie zostawać sam :shake: Quote
grallinka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 a o poszukiwaniach suni husky nikt nic nie wie? ona ciągle u mnie jest :cool1: Quote
Guest monia3a Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Lisa z przebojami wczoraj pojechała do nowego domu :multi: Pierwszy raz Pani ja zabrała i przywiozła po jakimś czasie bo ... okazało się, że teściowa nie zgadza się na psa :razz: babka nie porozmawiała z rodzinką i postawiła przed faktem dokonanym i pies musiał zniknąć :shake: Ale na szczęście znalazł się drugi chętny domek i mam nadzieję, że maleńka już z niego nie wróci... Ponawiam pytanie: czy ktoś może przygarnąć Pundelka ?? kobita wywiezie go do schroniska bo nie ma kto zostawać z nim w domu :-( Quote
dreag Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='monia3a']Lisa z przebojami wczoraj pojechała do nowego domu :multi:[/quote] Bałam się napisać, żeby nie zapeszyć, choć nie jestem przesądna:p. To juz 3 raz.... Oby ostatni. Pani Ania mówi, że fajne kobitki ją wzięły, obeznane i same wyskoczyły z potrzebą sterylki po cieczce, więc będzie dobrze!:loveu: A co do pudla- Iza coś mówi, że może wziąć, to niech baba potrzyma do środy, jak wzięła... A podpisała umowę? Jeśli tak, niech nie straszy, może by ją tak postarszyć...:angryy: Quote
Guest monia3a Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='dreag']A co do pudla- Iza coś mówi, że może wziąć, to niech baba potrzyma do środy, jak wzięła... A podpisała umowę? Jeśli tak, niech nie straszy, może by ją tak postarszyć...:angryy:[/quote] Aga bądź rozsądna, Iza może wziąść na czas ferii światecznych a co później ?? poza tym to jest jeszcze cały tydzień a wiesz sama doskonale, że jeśli ktoś nie chce psa to jak nie odwiezie do schroniska to wywali lub wywiezie i tyle widzieliśmy psa...poza tym jak ten psiak musi się tam czuć, niechciany, niekochany :-( Jak chcesz z nią pogadać to dam Ci jej numer i postraszysz :diabloti: Quote
dreag Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Myślałam, że dłużej niż na ferie...:oops: A Bogna- też nic z tego? Może, jak się ukaże w Pupilach, to ktoś go weźmie? Wrzuciłaś go? Quote
Guest monia3a Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='dreag']A Bogna- też nic z tego?[/quote] Bogna też może na 2-3 dni a to jest ostateczność bo nie będzie to dobre dla Pundelka odsyłanie go z domu do domu :-( [quote name='dreag']Może, jak się ukaże w Pupilach, to ktoś go weźmie? Wrzuciłaś go?[/quote] Wysłałam ale nie było już miejsca w wydaniu papierowym więc będzie najwcześniej za tydzień :shake: Quote
jaanna019 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 No kuźwa się zrobiłam:placz: pies z Canwetu z obserwacji na wściekliznę - Cygan wylądował u mnie, miał być jedną noc do jutra i jutro iść do domu, ale ma zapalenie moszny i musi zostać na leczeniu, a potem dopiero można szczepić, mam przerąbane:placz: bo ten nowy dom na wsi i nie mają jak codziennie z nim do weta latać, udupiłam się na dobre dwa tygodnie. Biedny psiak jajka go tak bolą że nie może się położyć i cały czas pojękuje:-( Quote
jaanna019 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Pójdę z nim jeszcze dziś do "naszej" lecznicy, może w Canwecie przesadzili, a tak serio to mieli go u siebie 2 tygodnie, żeby takich jaj nie zauważyć:shake: opuchnięte, czerwone, wylizane prawie do krwi:angryy:. O Miłkę były dwa telefony, bezpośrednio po pupilach, jednak to najskuteczniejsza metoda, mieli oddzwonić i nie oddzwonili:shake: Quote
Guest monia3a Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [B]jaanna019[/B] a nie można jemu podawać zamiast zastrzyków tabletek ?? A jakie zainteresowanie Miłką?? Quote
zachary Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Jaanno019, czy byłaś z Cygankiem w lecznicy na Wesołej? Tam na pewno mu pomogą! W canwecie ja leczyłam swego psiunia na zapalenie siusiorka i nigdy więcej tam nie wrócę!!!! Był w lecznicy Canwetu dwa tygodnie i nie zauważono,że ma problemy z moszną?:angryy::mad: Biedny psiak...Biedna, "uziemiona" jaanna019:-(... Quote
jaanna019 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Byłam w naszej lecznicy, na Wesołej nie ma tragedii, w Canwecie stwierdzili stan zapalny moszny z wysiękiem, tyle że u nas wysięku nie stwierdzili, Cygan dostał antybiotyk w tabletkach, to nowy dom da radę aplikować, więc jutro psiak jedzie do domu:cool3: uuuffff, bo już myślałam:oops: dwa samce i jedna suczka na moich "salonach" to za dużo, szczególnie kiedy jeden samiec jest agresywny do psów:shake: Quote
Guest monia3a Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Co lecznica to lecznica ;) Cieszę się, że jakos się ułożyło bo już zastanawiałam się gdzie przewieść Miłkę abyś nie miała kłopotu. O mojego Drako nikt nie dzwoni :shake: chyba pójdę się zastrzelę :p Quote
Guest monia3a Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Pundelek dziś jedzie do mam nadzieję swojego ostatniego już domku :multi: Pani bardzo kocha pudelki i pudelkowate ale życie jej ułożyło się tak, że ma sunię chow-chow ( wysterylizowaną ) i ślepego spaniela tybetańskiego. Jak zobaczyła Pundelka to zakochała się od pierwszego wejrzenia, wczoraj była z córką i widziała go, jest zachwycona. Ma dom z ogrodem i dużo podwórka do biegania :) odbiera dziś wieczoram bo Pundel pojechał dziś na wieś z byłymi właścicielami. Nowa Pani bedzie chłopaka kastrować jak najszybciej. Quote
jaanna019 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Całe szczęście się wyprostowało, u mnie też:multi: co za ulga, normalnie luzik, tylko dwa psy:smokin: Quote
plinka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 A gdzie pani znalazła Pundelka? [SIZE=1] pytam, żeby się upewnić które ogłoszenia najskuteczniejsze..[/SIZE] Quote
Guest monia3a Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Bialystokonline :) Piesek już od 15 u nowej Pani a ja dostałam już dwa telefony z zachwytami :roll: kotów się boi, z pieskami dobrze jak narazie, córka wniebowzięta - przygotowała dla niego posłanko i cały czas chodzi z nim i go zabawia. Myślę, że będzie dobrze. Quote
Bakteria Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 A Saba vel. Morda już po sterylce... Niby się cieczka zbliżała, a się okazało, że miała w brzuchu dużą liczbę kinder niespodzianek :roll: Kto by się spodziewał... Taka młoda :shake: Co się dzieje z tą dzisiejszą młodzieżą ?! :diabloti: Quote
Recommended Posts