KasiaT Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Witam. Zwracam się z nietypową prośbą. poszukuję małego młodego psiuka(płeć nie gra roli) dla 18 -letniej dziewczynki chorej na raka. Rodzice są w pełni uświadomieni na temat praw i obowiązków wynikających z posiadania czterołapnego towarzysza i wiedzą, że musi on być członkiem ich rodziny pomimo wszystko... Pies był marzeniem Kasi już od kilku lat, jednak zmagania z chorobą i pobyt w szpitalu nie pozwalały jej na realizację. Obecnie Kasia jest pod opieką Hospicjum dla Dzieci i mam prośbę, pomóżcie mi spełnić jej marzenie. Kasia potrzebuje towarzysza....Jedynym wymaganiem jest to aby piesek był nauczony czystości, był nieduży i potrafił kochać....Zapewniam, że będzie miał godziwe warunki i stały monitoring w postaci mojej osoby, ponieważ jestem Kasi pielęgniarką. Proszę o pomoc w znalezieniu Kasi psijaciela...... bo nie wiem ile jej jeszcze zostało czasu..... Podaję swój nr telefonu 504166336= Katarzyna Tarnowska Quote
doris66 Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Zapraszam do Kai ( białostoczanki) kolejnej biedy do ogarniecia. Kaja oprócz nas nie ma nikogo , nie ma tez nic ani grosza deklaracji a przebywa w pdt w Warszawie. Błagam o pomoc. Quote
buniaaga Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 UWAGA ZAGINĘŁA SUCZKA RÓŻA! POMÓŻCIE W POSZUKIWANIACH! Dzisiaj po godz 17 na ulicy róg Waszyngtona ze Skłodowską uciekła z samochodu Różyczka z tego wątku Pomóżcie proszę w poszukiwaniach Róży ,może mieszkacie w okolicy lub znacie kogoś tam mieszkającego! Róża jest wielkości do kolana biało czarna z brązowymi łatkami na oczach.Utyka na przednią łapkę! tel 603 055 737 Quote
Moli@ Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 Potrzebna metalowa klatka...od 05 czerwca - może ktoś z Białegostoku mógłby pożyczyć? Muszę przetrzymać bezdomną, półdziką kotkę po zabiegu sterylizacji. Klatki potrzebuję na około 10 dni. Quote
Recommended Posts