Guest monia3a Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Ruzwelt znany osobnik z BO wcale się nie zdziwię, że to ich suka. Oni swego czasu mieli sporą gromadkę CC. Nie będę się wypowiadała na temat tego pana bo dostanę bana ;) Quote
emdziolek Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Przepraszam za małego Offa ale może macie jakiś dobry domek dla takiej kruszynki? [url]http://www.dogomania.pl/threads/206181-Malutka-ok-5-miesieczna-Cloe-w-typie-Chihuahua-szuka-dobrego-domku[/url]! Quote
joanna83 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Od razu pomyślałam o ruzwelcie. Trzeba to sprawdzić. Suka ma bliznę na brzuchu. Po sterylce? Jest młoda, około 2 lat? Do innych psów i suk ok. Ganiała ze Snupem ponda godzinę i w między czasie wiele się psiaków napatoczyło. Ma czas do poniedziałku i musi zostać zabrana do innego DT lub do schroniska. [B]bbgm[/B] wysłałam Ci foty na maila. Jest bardzo podobna do tej suczki, którą pokazałaś. Quote
zuanna Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='bbgm']A jak w kontaktach z innymi psami?[/QUOTE] Właśnie wróciłam ze spaceru - spotkałam "nowe znalezisko" Asi - nie zjadły się z moją Tiną, a we trójkę ze Snupem całkiem fajnie się bawili :). To Snup był raczej jak granat zaczepny ;) Quote
bbgm Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Założyłam jej wątki na niebieskim bullowatym i na molosach.Do kiedy ona może być tam gdzie jest? Quote
joanna83 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='bbgm']Założyłam jej wątki na niebieskim bullowatym i na molosach.Do kiedy ona może być tam gdzie jest?[/QUOTE] Może być do jutra. w poniedziałek państwo wychodzą na cały dzień i nie mają jak zostawić jej z kotem. Quote
bbgm Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Zgłoszę ją do adopcji CC-muszę się zarejestrować. Quote
ula_cz Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 piszcie do Furciaczek w tej sprawie :) ja już jej podesłałam linka na gg z sunią Quote
furciaczek Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Do poniedzialku to ja na nic konkretnego nie wpadne niestety;/ W lodzi mam DT, ale nie wiem czy wolne miejsce aktualnie. Sucz sie dogada z innymi duzymi psami? Quote
bbgm Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Możemy ją "przetestować" na moich psach (rottek,cao,jużak),ale z tego,co dziewczyny pisały nie będzie problemu. Quote
zuanna Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Z Tiną bawiły się dzisiaj rano dość długo, a malutka nie jest (taka trochę w typie niufa). Asi Snup też jest duży, więc do dużych psów jest ok. Quote
kaszanka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='furciaczek']Do poniedzialku to ja na nic konkretnego nie wpadne niestety;/ W lodzi mam DT, ale nie wiem czy wolne miejsce aktualnie. Sucz sie dogada z innymi duzymi psami?[/QUOTE] Sprawdz czy aktualne, zawsze to jakaś nadzieja Quote
joanna83 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='joanna83'][IMG]http://img607.imageshack.us/img607/8321/21b18c2000.jpg[/IMG] Dziewczyny roześlijcie proszę do swoich znajomych informacje o zaginięciu Maji. Ma na sobie czarną obroże i smycz. Być może ma cieczkę. Jest łagodna, zresztą to jeszcze dzieciak. Sama na pewno nie wróci,bo nie była puszczana bez smyczy :([/QUOTE] Majka widziana była kilka dni temu na Białostoczku. Nadal ma przyczepioną smycz. Jest chuda i brudna. Jeśli ktoś z Was mieszka w okolicy, rozejrzyjcie się proszę. To już ponad dwa tygodnie jak zaginęła :( Quote
joanna83 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='furciaczek']Do poniedzialku to ja na nic konkretnego nie wpadne niestety;/ W lodzi mam DT, ale nie wiem czy wolne miejsce aktualnie. Sucz sie dogada z innymi duzymi psami?[/QUOTE] Dzięki[B] furciaczku[/B], że przyszłaś :) Rozmawiałam już przez telefon z bbgm. Gdyby to DT w Łodzi wypaliło byłoby super :) Było dziś dwóch meższczyzn oglądać sunię. Strasznie podejrzane typki. Jest jeszcze pan z Waszyngtona, ale obawiam się, że to też nie to. Quote
bbgm Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Na Białostoczku nasz kolega forumowy George Carlin ma sklep zoologiczny-może uśmiechnąć się do niego? Ja jeżdżę kilka razy dziennie tamtędy więc będę się rozglądała.Oby nie doszła do nas do lasu. Quote
George Carlin Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Druknę zdjęcie i powieszę w poniedziałek w sklepie. Chyba, że ktoś ma jakieś "fajniejsze" druknięte ogłoszenie z danymi itp, to niech mi podrzuci. Sklep Łapa Kozłowa 21/2 lok. 1 Quote
Rubens&Minia Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Witam pisałam dziś na prv do monia3a, założycielki tego tematu. Bardzo chciałabym prosic o pomoc Was wszystkich w sprawie jamników z podlasia. Na priv do monia3a przesłałam moj kontakt mailowy i telefoniczny, ale moge go udostepnic kazdemu z Was. Poszukujemy jamnikow i jamnikopodobnych, ktorym mozemy zaofiarowac pomoc. Piszcie na piriv bede podawac maila i telefon do mnie do kontaktu. Jestem nowa osoba wiec zdaje sobie sprawe z tego ze musze zdobyc zaufanie Wasze, mozecie sie rownież kontaktować z Isadora7, ktora jest jedną z założycielek calej akcji i ktora moze za mnie poreczyc. pozdrawiam i czekam na informacje Quote
Guest monia3a Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [B]Rubens&Minia[/B] witaj na wątku, fajnie, że jesteś i że pomagasz tym dłuższym, póki co nie ma u nas jamników w potrzebie (chyba) ale jak będą napewno dma Ci znać. Odpisałam na PW Quote
joanna83 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='George Carlin']Druknę zdjęcie i powieszę w poniedziałek w sklepie. Chyba, że ktoś ma jakieś "fajniejsze" druknięte ogłoszenie z danymi itp, to niech mi podrzuci. Sklep Łapa Kozłowa 21/2 lok. 1[/QUOTE] Łukasz mam tylko to jedno jedyne zdjęcie Majki. Sunia ma około 8 miesięcy. Możliwe, że jest w cieczce i dlatego zwiała. Ma na sobie czarną obroże i czarna smycz. Byłabym baaaardzo wdzięczna, gdybyś mógł powiesić u siebie ogłoszenie:) Schronisko nie przyjmuje ponoć psów, więc nawet jeśli ktoś zgłosi ją do schronu, to nie przyjadą :( Quote
esperanza Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Pilnie potrzebna pomoc! 20 minut temu Jayo znalazła psa w lesie koło Białegostoku.Nieduży, niestary, z masą kleszczy i wygłodzony. Nie może go zabrać do hotelu, gdzie się zatrzymała. Co z nim zrobić? Kto go przechowa? Do jakiej lecznicy wet ma go zawieźć? Jayo jest w W-wy, nie zna miasta. Jej tel: 601-824-483 Pomocy! Quote
Bakteria Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='Vicky62']Rano biegała brązowy ratlerek z psem bezdomnym...czyżby też wyrzucony...ech[/QUOTE] W Katrynce zaginął piesek ratlerek brązowy i długowłosa ON-ka. To blisko Białegostoku, mogły przejść lasem. [url]http://www.bialystokonline.pl/ogloszenia.php?catid=24&id=1667494&strona=13[/url] Quote
joanna83 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='esperanza']Pilnie potrzebna pomoc! 20 minut temu Jayo znalazła psa w lesie koło Białegostoku.Nieduży, niestary, z masą kleszczy i wygłodzony. Nie może go zabrać do hotelu, gdzie się zatrzymała. Co z nim zrobić? Kto go przechowa? Do jakiej lecznicy wet ma go zawieźć? Jayo jest w W-wy, nie zna miasta. Jej tel: 601-824-483 Pomocy![/QUOTE] Esperanzo jaki to psiak? Z której strony miasta jest Jayo? Quote
esperanza Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Jechała od strony Krynek, nic więcej nie wiem. Poprosiła pomoc. Quote
joanna83 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='esperanza']Jechała od strony Krynek, nic więcej nie wiem. Poprosiła pomoc.[/QUOTE] Już dzwoniłam i wszystko wiem. Jayo jedzie z psem do lecznicy. Quote
esperanza Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Wielkie, wielkie dzięki! Mam nadzieję, że psiak nie ma babeszjozy. Quote
Recommended Posts