paolka_chelsea Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [B][COLOR=red]KLUSKA[/COLOR][/B] tu jest wątek do suni z mojego osiedla. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7132876#post7132876[/URL] Jeżeli możesz to proszę o pomoc w ogłaszaniu suni. Sprawa jest pilna, bo dziewczyna ma już pieska też suczkę. Będę wdzięczna. [B][COLOR=red]COLIE[/COLOR][/B] właśnie zobaczyłam, że masz troszkę czasu. Czy mogłabyś pomóc?? [COLOR=red][B]PANI ANIU: znalazła się Majeczka?????????? Są jakieś wieści????[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]Boże, taka tragedia! Myślę jednak, że wszsytko skończy się pomyślnie!![/B][/COLOR] [COLOR=red][B]Czy porozwieszała Pani ogłoszenia już??[/B][/COLOR] Quote
jaanna019 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Dziewczyny proszę was o pomoc w znalezieniu domku dla kota. Kocur ok roczny, trochę jak norweski leśny, biało czarny, piękna miękka sierść. Sprawa pilna:placz: u siebie mam psa, myszki i szczura, kotek nie może zostać :shake: Jest śliczny, chyba się komuś zgubił. Quote
kluska1991 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Paolka poogłaszam sunię, tylko powiedz czy już gdzieś dawałaś ogłoszenia żeby nie dublować. Quote
kluska1991 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='jaanna019']Dziewczyny proszę was o pomoc w znalezieniu domku dla kota. Kocur ok roczny, trochę jak norweski leśny, biało czarny, piękna miękka sierść. Sprawa pilna:placz: u siebie mam psa, myszki i szczura, kotek nie może zostać :shake: Jest śliczny, chyba się komuś zgubił.[/quote] Też trzeba poogłaszać. Mogę to zrobić. Tylko podaj jakiś kontakt do siebie, żebym mogła wpisać w ogłoszeniu. Mail albo nr telefonu. Quote
karina1002 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Wątek suni już wrzuciłam na początek. [B]Joanna[/B], czy kotek moze u ciebie zostac zanim znajdziesz domek czy musisz go oddac od razu ? Quote
jaanna019 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Przez jakiś czas może zostać, ale mam ciężką sytuację, bo moja sunia dziś miała zabieg i wymaga opieki, a poza tym mieszkam w akademiku a tu ze zwierzakami jest problem. Kot jest cudny, pieszczoch, załatwia się do kuwety. Quote
paolka_chelsea Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Dzięki Karina. Kluska wątek suni jest na razie na dogo i na bialystokonline. I w Kurierze Porannym:) Quote
Colie Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Przybywa tych zwierzaczków :< O ile dobrze zrozumiałam i dla kotka i dla pieska wstawiacie już ogłoszenia, więc ja nie muszę, tak? ; ) Quote
kluska1991 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Nie, nie musisz :) Ja już się tym zajęłam i robię kolejne ogłoszenia. :p Quote
plinka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='paolka_chelsea'] [COLOR=red][B]PANI ANIU: (...)[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]Czy porozwieszała Pani ogłoszenia już??[/B][/COLOR][/quote] odpowiedź masz pare postow wstecz [quote name='anna0211']Jutro będą ogłoszenia we wszystkich miejscach gdzie była widziana. Wcześniej pozawieszliśmy ogłoszenia po najbliższej okolicy tj. przystanki,sklepy, szkoły.[/quote] Quote
Iwona&Wiki Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='kluska1991']Nie, nie musisz :) Ja już się tym zajęłam i robię kolejne ogłoszenia. :p[/quote] Żeby potem nie było, że leń nie tylko w korzonkach;) to i ja też chętnie pomogę::) [URL]http://www.bstok.pl/ogloszenia/?ogloszenie=47216[/URL] [URL]http://www.bialystokonline.pl/ogloszenia.php?catid=24&id=303879&strona=1[/URL] [URL]http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=247745484[/URL] No Leon, powodzenia malutki! :happy1: PS. Do Kramiku wstawię w niedzielę:) Quote
jaanna019 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Iwona dzielna kobieto ;) Dzięki, że odwaliłaś za mnie czarną robotę :oops: Ja w zamian miałam wietrzenie całonocne po wyjątkowo "aromatycznej" kociej kupie:evil_lol: Quote
kluska1991 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 I jak Iwona, leń z korzonków wyłazi czy jeszcze nie? :evil_lol: Tak to jest.. Rok szkolny się zaczął i u mnie leń w nosie a u ciebie w korzonkach :evil_lol: Pięknie. :shake: Aromatyczna kocia kupka to jest to! :loveu: :eviltong: :D Quote
anna0211 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Niestety, ale Majusia się nie odnalazła. Jednak nie tracę nadziei. Przecież musi gdzieś być. Tak bardzo mi brakuje sunieczki. Pokochałam ją całym sercem. Dobrze, że mam drugą sunię Mikusię, która stara się mnie pocieszać jak tylko może i umie. Bez niej załamałabym się zupełnie. Quote
kluska1991 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Nie ma co się załamywać! Może trzeba więcej ogłoszeń?? Najlepiej ze zdjęciem Majki.. takim czarnobiałym, kserowanym. GDZIEŚ musi przecież być! Quote
paolka_chelsea Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Pani Aniu. Kluska dobrze radzi. Trzeba dać ogłoszenia Majeczki ze zdjęciem i porozwieszać po całym mieście. Przecież nie zapadła się pod ziemię:shake: Tu taki mały plakat ze zdjęciem. Może jakby ktoś mógł i wydrukował sobie kilka i powiesił na swoim osiedlu to już byłoby łatwiej. Ja we wtorek powieszę troche na Piasta, a w poniedziałek może na Ciepłej, Jurowieckiej. Najlepiej powiesić na przystanku. [URL=http://img206.imageshack.us/my.php?image=majkaci9.jpg][IMG]http://img206.imageshack.us/img206/4920/majkaci9.th.jpg[/IMG][/URL] Quote
anna0211 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Dziękuję bardzo serdecznie Wam Dziewczyny za rady i pomoc. Nadrukowałam ogłoszeń Majusi i w poniedziałek będę rozwieszać po mieście. Właśnie, nie zapadła się pod ziemię. Gdzieś musi przecież być.:placz: Muszę walczyć o Majusię. Quote
Bakteria Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 A sprawdzała Pani w schronisku? Może sunia znowu tam trafiła? :shake: Quote
Iza. Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Słuchajcie dziewczyny, a co z ta niedzielą ? Ja chętnie się pojawie tylko doklanie nie wiem co gdzie i jak ;) Quote
anna0211 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Codziennie dzwonię do schroniska, ale tam jeszcze nie dotarła.:placz: Majusia jeszcze się nie znalazła. Ciągle czekam na nią Dziewczyny mam prośbę-nia tytułujcie mnie per pani, bo czuję się strasznie staro. Mam na imię Ania i proszę, tak się do mnie zwracajcie. Quote
kluska1991 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Dobra, będziemy mówić po imieniu, pani Aniu :evil_lol: :lol: Quote
karina1002 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ania, a w lecznicach są ogłoszenia?? Quote
karina1002 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 teraz sprawa niedzieli :) [SIZE=4][COLOR=red][B]W niedzielę o godz 12 na placu Kościuszki (w okolicach Józia Piłsudskiego) odbędzie się akcja "Zerwijmy łańcuchy".[/B][/COLOR][/SIZE] Będzie stała buda, do której będziemy się przywiązywać :diabloti: i będziemy rozdawać ulotki informujące dlaczego nie warto przywiązywac psów na łańcuchu. Dlatego, żeby nie zrobic za dużo zamieszania, musimy się trochę zorganizować :p. Sprawy do załatwienia: [SIZE=3][COLOR=green][B]1. Buda,[/B][/COLOR][/SIZE] której nie mam. Jeżeli ktos ma jakąś niezamieszkałą małą (bo trzeba przewieźć) budę, proszę o tel. 608-426684 do dziś wieczorem. [SIZE=3][COLOR=green][B]2. Plakaty.[/B][/COLOR][/SIZE] Justyna ma plakaty do rozwieszenie. Jest ich niewiele. Jeżeli mozecie, to wydrukujcie je: [IMG]http://www.psy.pl/images/zerwijmy_lancuchy/zerwijmylancuchy_plakat200.jpg[/IMG] i porozwieszajcie gdzie się da. Możecie wpisywać, kto gdzie rozwiesił, zeby się nie dublować. [B][SIZE=3][COLOR=green]3. Obecność.[/COLOR][/SIZE][/B] Akcja zaczyna się o 12 i potrwa myślę ok. 2 godzin. No, chyba, ze będą dzikie tłumy chodzić i się interesować, to se przedłużymy. [B]Ale, zeby nie wyszło, że o 12 będziemy wszyscy, a po pół godzinie nikogo :diabloti:, to proszę o informację, kto o której i do której może przyjść. [/B] [SIZE=4][COLOR=darkorange]Więc zapraszam wszystkich bardzo serdecznie :eviltong:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [COLOR=black]Od 12 będę na pewno ja, Iwona, moze Julitka i Mariolka. Kto jeszcze moze przyjśc na 12?[/COLOR] Aha, wszystkie plakaty są do pobrania [B][URL="http://www.psy.pl/zerwijmy_lancuchy/"]tutaj[/URL][/B]. Quote
karina1002 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [B]Kluska i Paulinka, [/B] chciałyście jechać robić zdjęcia do minischroniska :) Czy mogłybyście powiedzieć, czy pasuje wam np. piątek lub sobota? Ja w piątek nie mam szkolenia, więc mogłabym też w piątek pojechać. A musze się z kobietą umówić jakoś :) Moze ktoś zrobi mi rozpiskę, kto kiedy kończy zajęcia, to przynajmniej wstępnie mogłabym ustalać coś przez telefon. NA razie to trafiam z terminami, jak kulą w płot :) Quote
Guest monia3a Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Jeśli nie pojadę do Wawki ( muszę odebrać szwagierkę z lotniska bo nikt inny nie ma chęci albo czasu ) to będę z córką o 12 może trochę po budy nie mam niestety ;) Quote
Recommended Posts