Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wandul, jakby trzeba było pomóc: żywieniowo to jestem chętna, mam kilka puszek Gourmet, karmę Royala, dokupię jeszcze i mogę dać potrzebującym. Dieta mojego kota jest długofalowa :( Wyniki badań nerek nie są zbyt dobre.
Poza tym mogłabym przelać jakiś marny grosz dla szczeniorów - tylko podaj na jakie konto. Wiem, ile takie zwierzorki kosztują....
Pomogę na tyle, ile mogę. A kocia karma naprawdę leży bezużyteczna!

Posted

jo_joanna napisał(a):
Wandul, jakby trzeba było pomóc: żywieniowo to jestem chętna, mam kilka puszek Gourmet, karmę Royala, dokupię jeszcze i mogę dać potrzebującym. Dieta mojego kota jest długofalowa :( Wyniki badań nerek nie są zbyt dobre.
Poza tym mogłabym przelać jakiś marny grosz dla szczeniorów - tylko podaj na jakie konto. Wiem, ile takie zwierzorki kosztują....
Pomogę na tyle, ile mogę. A kocia karma naprawdę leży bezużyteczna!
przyjmę chętnie każdą karm dla tego zwierzyńca:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

wandul 66 napisał(a):
przyjmę chętnie każdą karm dla tego zwierzyńca:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Wandul, a czy mogłabym to podrzucić do szpitala???? Zawsze to blizej ;-) Tylko mniej więcej w jakie dni, w jakich godzinach, resztę szczegołów dogramy telefonicznie

Posted

wandul 66 napisał(a):
maluchów nadal nie ma !!!!!!!!!!!!

Ludziska nie znacie się!:mad:

Wmawiać kotce dziecko w brzuch?:crazyeye:

Nieładnie, nieładnie.:shake:

Puszystość jest w modzie :multi:

Ps. Ja cały czas mam nadzieję.

Posted

jo_joanna napisał(a):
Wandul, a czy mogłabym to podrzucić do szpitala???? Zawsze to blizej ;-) Tylko mniej więcej w jakie dni, w jakich godzinach, resztę szczegołów dogramy telefonicznie
Joasiu , ale ja pracuje w szpitalu w Zabrzu , chyba jednak będziesz miała bliżej do mnie do domu , przy okzaji kawkę wypijemy!!!;)

Posted

grazyna9915 napisał(a):
Ludziska nie znacie się!:mad:

Wmawiać kotce dziecko w brzuch?:crazyeye:

Nieładnie, nieładnie.:shake:

Puszystość jest w modzie :multi:

Ps. Ja cały czas mam nadzieję.
ja też , ale widzę nawet harce tych maluchów w jej brzuchu , ułożone z prawej strony są aktywniejsze!!!!! prawie jak w naszej polityce:roll: :roll: :roll:

Posted

Oto bohaterowie dnia:

Tutaj pod czułą opieką mamusi:

Kociątko:loveu::loveu::loveu:

I kolejny koci bejbiczek:

A to ostatni z miotu, maleńki i nieporadny Krecik (chłopak!)

Mamusia i małe :loveu:

Kociaki w barze mlecznym:eviltong:

Guest Agata_B
Posted

dopiero za chwilkę przeczytam cały topic, ale mam pytanie - u kogo one są??? u pani ko_dy?

Posted

Sporty napisał(a):
Wanda, co cuda :D Mozemy je przyjechac odwiedzic? :P :loveu:
oczywiście , zapraszam , prawie przy narodzinach dzisiaj była Patsi i jo anna , zapraszam ciocie i eujków na odwiedziny!!!!!:loveu:

Guest Agata_B
Posted

wandul 66 napisał(a):
poród zaczął się koło 10 00 , przyszły na świat trzy , za godzinkę doszedł ten czarny , na fotkach jeszcze mokry!!! oby to już był koniec!!!!!

ten najmniejszy był ostatni? :loveu:

Posted

Agata_B napisał(a):
ten najmniejszy był ostatni? :loveu:
tak , te już były mocne , opite mlekiem , maluch miał trochę problemow ze znalezieniem sutka , ale udało nam się go przestawić!!!! dzięki odwadze Patsi , która nie wystraszyła się fukającej mamy , pozbierałyśmy towarzystwo do koszyka i pomogły maluchowi!! kicia pozwala brac je na rece!!!

Guest Agata_B
Posted

takie śliczne ze nie moge sie napatrzec :loveu: :loveu:
Ich mama w jakim wieku jest? :cool1:

Posted

mama wygląda na młoda kicie , może to nawet jej pierwsza ciąż , miała taki moment , przed włożeniem maluchów do kosza , że jak się rozpełzły , wpadła w pankię!!!