MagdaB Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Jesli sytuacja z Drakiem sie poprawi to bede. Niestety nie moge na ta chwile tego stwierdzic :(. Quote
MagdaB Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Byłam wczoraj na spacerze z Flawią. Poszłyśmy do lasu i tam troche się wybiegała. Spacerek nie był zbyt długi bo dotarłam do schronu dopiero przed 17, ale myśle że dziewczyna i tak była zadzowolona :). Troche ją również wyczesałam, w sobote będzie ciąg dalszy kosmetyki :). Quote
ania91sc Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Widziałam to czesanie :) Flawi chyba bardzo się podobało :) Jedynie zmartwię Cię trochę, bo efektu jeszcze nie było widać :evil_lol: Chyba byś musiała cały dzień ją czesać... Quote
MagdaB Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Dziś dokończyłam czesanie i chyba w końcu widać efekt :). Jeszcze by się przydała kąpiel mojej dziewczynie, bo nie jest najczystsza. Dziś na Borkach do wody wchodziła, ale pływać nie chciała. Taplała się i trochę tarzała w piasku. Goniła się z mną, ale również z Denisem. Omega chciała jej ukraść parówki, ale Flawia nie pozwalała na takie rzeczy :P. Cały czas Flawi pilnuje dostępu do mnie. Darma miała ochotę się przywitać, ale Flawia pokazała jej, że ona ma mnie na wyłączność. Ciocia Agata robiła jej dziś zdjęcia. Czekamy więc na nie :). Quote
MagdaB Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Flawik ma wyróżnione ogłoszenie na tablicy.pl http://tablica.pl/oferta/flawia-swoja-mlodosc-spedza-w-schronisku-daj-jej-szanse-ID2n3LF.html#fbdf05be0c;promoted;r:6;s:83 Quote
Romina_74 Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Przez łąki, przez pola ... :) A tutaj wariatuńcia dwa :) reszta fotek z soboty w albumie Picasa :) Quote
MagdaB Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Postanowiłam dodać pare innych zdjęć z ostatniego spaceru :) Tutaj jestem szczęśliwa :) Na łonie natury. Quote
MagdaB Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Gdzie ta Magda idzie bez mnie? I maszerujemy :) Quote
Romina_74 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Krok RAZ DWA LEWA, LEWA staje się firmowym znakiem Flawii ;) Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Zrobienie tej wiercipięcie zdjęcia graniczy z cudem :P Quote
MagdaB Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Dziewczyna w końcu dziś wyszła na spacer. Była przeszczęśliwa że mnie widzi, a ja że ją. Flawia miała dziś mała sesję zdjęciową, więc czekam z niecierpliwością na jej nowe zdjęcia. Do klatki wracać nie chciała. Zawsze gdy tam wracamy zaczyna wariować - skacze, podgryza ręce, ale nie winie jej, kto by chciał siedzieć w klatce :(. W sobotę kolejny spacer. Oby pogoda dopisała. Quote
MagdaB Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Sandra, w tym samym momencie robiłyśmy wpis na wątku :). Dziękuje za zdjęcia :) Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 MagdaB napisał(a):Sandra, w tym samym momencie robiłyśmy wpis na wątku :). Dziękuje za zdjęcia :) Nie ma za co ;) Na Picasie jeszcze kilka fot dodałam Quote
MagdaB Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Oto moje typy z dzisiaj :) Flawia i jej marsz pokazowy: Tak się tarzam ( to może być jej sposób na wyładowanie stresu, robi to dość często) Rodzinna fotka :) Quote
MagdaB Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Nie odwiedza nas zbyt wiele osób, ale i tak napiszę :). Flawia była na spacerze w sobote. Tym razem tylko z Omegą. Dziewczyna miała dużo radości, robiła orbitki cały czas. Wraca jak tylko ja zawołam. Cudowne z niej psisko. Martwi mnie to, że ma wyróżnione ogłoszenie, a nikt nie pyta/nie dzwoni :(. Quote
ania91sc Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 MagdaB napisał(a):Nie odwiedza nas zbyt wiele osób, ale i tak napiszę :). Flawia była na spacerze w sobote. Tym razem tylko z Omegą. Dziewczyna miała dużo radości, robiła orbitki cały czas. Wraca jak tylko ja zawołam. Cudowne z niej psisko. Martwi mnie to, że ma wyróżnione ogłoszenie, a nikt nie pyta/nie dzwoni :(. A na jakim portalu Jej teraz Magda wyróżniałaś ogłoszenie? Quote
saphira18 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Magda może zmienić jej zdjęcia na tablicy? jeśli tak to wyślij mi je na maila w kolejności dodania Quote
MagdaB Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 ania91sc napisał(a):A na jakim portalu Jej teraz Magda wyróżniałaś ogłoszenie? Miała na katowice.oglaszamy24.pl i katowice.lento.pl. A teraz ma na tablicy.pl. Quote
MagdaB Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 saphira18 napisał(a):Magda może zmienić jej zdjęcia na tablicy? jeśli tak to wyślij mi je na maila w kolejności dodania Aniu, jak będę w domu to przeglądne jej zdjęcia i prześlę Ci. Spróbujemy. Quote
MagdaB Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 saphira18 podmieniła zdjęcia Flawi, może teraz coś się ruszy? Quote
MagdaB Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Flawik był dziś na spacerze na Borkach w towarzystwie 4 psów. Z wszystkimi dogadywała się dobrze, a Liwia szalała tak jak to one obie lubią najbardziej :). Zmartwiło mnie dziś że dziewczyna była bardzo wzdęta, miała strasznie nadęty i twardy brzuch, Rozwolnienie okropne. Zgłosiłam to w biurze i usłyszałam że wszystkie psy dziś wymiotowały i miały rozwolnienie z przejedzenia. Może nie jestem lekarzem, ale trochę to nie ma sensu. Oprócz problemów z brzuchem znalazłam dziś dwa wielkie kleszcze. Jednego udało się usunąć, jutro będę walczyć żeby pozbyć się drugiego darmozjada. Mam nadzieję, że jutro Flawia już nie będzie miała problemów z brzuszkiem :(. Quote
soboz4 Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 nie dojdziemy do ładu z tymi biegunkami, Zuzia miała robione badania kału, praktycznie każdy pies wychodzący ze schroniska ma lamblie, ona również pomimo że była odrobaczana przez 3 dni z rzędu. Niestety drewniana podłoga w boksie jest nie do zdezynfekowania, juz nie mówię o tym, że dostają czasami świństwa do jedzenia, marzy mi się zeby przeszły na suchy pokarm, nawet jak miałby być to najtańszy suchy Quote
MagdaB Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Ja chyba nie chcę wiedzieć co nasze psy jedzą. Tyle dobrze, że dziś Flawia już nie była opuchnięta. W samochodzie była grzeczna, trochę ruchliwa, ale ciekawski z niej typ, wiec jakoś mnie to nie dziwi. Zabrałam ją do domu i zafundowałam kąpiel. Nie miałam dużo czasu żeby ja przyzwyczaić do kąpieli, ale myślę że i tak było dobrze. Dziewczyna trochę się stresowała, ciałkiem przylgnęła do kabiny, ale udało się ja umyć cała. Po domu latała jak szalona. Nie wiem czy kiedykolwiek była w jakimś domu, ale u mnie to nawet przeglądała się w lustrze, które wisi i była ciekawa co jest na szafkach i stole. Później był długi spacer, bo szłyśmy piechotką na akcję. Na miejscu nie potrafiła się dogadać z Gracją, ale myślę że i tak była bardzo grzeczna. Zdołałam jej wyrwać kleszcza, o którym pisałam ostatnio, ale znalazłam 2 kolejne, których nie zdołałam się pozbyć póki co. Jednego chciała wyrwać pani Ola (ona go znalazła), ale Flawia pokazała swoje niezadowolenie w postaci zębów. Dziewczyna potrafi pokazać że się jej coś nie podoba. Choć najwyraźniej nie przeszkadza jej jak ja robię jej "dziwne" rzeczy. Najwyraźniej tylko zaufane osoby mogą ją kąpać i wyrywać kleszcze ;). Quote
Recommended Posts