Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No więc tak :): po Frycusia wyjechały 3 Osoby - Państwo bardzo sympatyczni i bardzo szczęśliwi, że Frycuś do nich trafił. A Frycek urzekł mnie znowu łagodnością i otwartością - to po prostu cudo, a nie pies. Niestety, jest trochę za szczupły, ale chyba niedługo już nie będzie ;). Pani przywiozła ze sobą cały zestaw psich smakołyków, a Mama Pani podtykała Frycusiowi kiełbaskę ;). Przed chwilą zadzwoniła Pani. Na koty (jest ich tam 5) Frycek zareagował nadspodziewanie dobrze. Koty na niego też, z wyjątkiem najmłodszego, który się obraził na wszystkich, że nie jest już w centrum zainteresowania. Burek - podrzucony kundelek-rezydent - patrzy trochę podejrzliwie i jeszcze nie wie jak się zachować wobec nowego. Pani mówi, że wspólny spacer na pewno zbliży psiaki, tym bardziej, ze Frycuś bardzo chce się zaprzyjaźnić. Myślę, że w ciągu 1-2 tygodni wszystko się poukłada i będzie dobrze, czego Frycusiowi bardzo serdecznie życzę :). Uffffffffffffffff......
A, zapomniałam ;)! Dostaliśmy od Państwa całą torbę pysznych jabłek z ich sadu :).

Posted

Mam nadzieję, że Pani się nie obrazi jak zacytuję te słowa, które są dla mnie jak muzyka :) ---

"Czarna kulka w środku - to kocia mama - obok nasze 3 kochane pociechy:
- Podróżnik
- Pieszczoch
- Frycek
Pieszczoch, ten najmłodszy przełamał pierwsze lody i chyba zapowiada się kocio-psia przyjaźń. Podróżnik z kolei jak na podróżnika przystało uwielbia wychodzić razem z nami na spacery i pokazuje Fryckowi wszystkie zakamarki na podwórku i w sadzie."

:)

Posted

Niedawno trafiłam na wątek Frycka, nie zdążyłam przejrzeć całego, a Frycuś już znalazł dom. Jolu - błyskawiczna akcja adopcyjna. :loveu: Nie dziwię się zainteresowaniu psiakiem bo jest przepiękny.

Frycku, powodzenia na nowej drodze życia. :)