Ellig Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Kolejne zapytanie o Frycka: ew..................... Witam Jestem zainteresowana adopcją tego pieska. Proszę o informacje o jej ewentaulanych warunkach pozdrawiam ewelina z. Quote
Ellig Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 M&S napisał(a):To chyba dobrze... Moim zdaniem bardzo sensowne zapytanie i Pani podpisala sie imieniem i nazwiskiem:) Quote
Ellig Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Ewa i flatki napisał(a):Jestem na wątku :) Niestety w Kutnie nikogo nie mam. A Frycek trochę w typie border collie, do retrievera z Nowej Szkocji niepodobny nic a nic :) Dziekuje bardzo:)Pozdrawiam:) Quote
Ellig Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 [quote name='M&S']A border, to z której strony?! [quote name='Ewa i flatki']No to owczarek australijski :diabloti: http://www.warrenphotographic.co.uk/10965-border-collie-in-snow Quote
M&S Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Ellig napisał(a):Moim zdaniem bardzo sensowne zapytanie i Pani podpisala sie imieniem i nazwiskiem:) Ważne, że nie jest anonimowa. Quote
jola_li Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Witam nowe Przyjaciółki Frycka :)! Ellig, serdecznie dziękuję za korespondencję z Panią. Bardzo mi się spodobała :). Mam nadzieję, że wkrótce zapadnie rodzinna decyzja i Pani się odezwie :). Oby! Wszystkie kciuki na pokład ;)! Quote
M&S Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Trzymam nieustająco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Nutusia Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 I moje kciuki dołączone do trzymanych :) A ze mnie laik rasowy - sądziłam, że bordery są tylko czarno-białe :roll: Quote
jola_li Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Dziękuję za odwiedziny i zaciśnięte kciuki :). Pani robi bardzo miłe wrażenie, ale musi porozmawiać z rodziną. Byłoby pięknie, gdyby rodzina też chciała przyjąć do siebie Frycka, ale - życie jakie jest każdy widzi ;). A więc czekamy na ten lub inny, ale wyłącznie najlepszy dom :). Quote
M&S Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Byłoby super, miejmy nadzieję, że dadzą dom Fryckowi:) Quote
Nutusia Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Jeśli pani fajna, to i rodzinę musi mieć fajną - jestem dobrej myśli :) Quote
Ellig Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Nutusia napisał(a):Jeśli pani fajna, to i rodzinę musi mieć fajną - jestem dobrej myśli :) Ja tez i trzymam kciuki:) Quote
jola_li Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 A ja jestem mocno "ostrożnej myśli" ;). Quote
jola_li Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Nutusia napisał(a):Jola, a [xxxx] Ci kiedyś ktoś coś? ;) Kurcze, nie jestem najlepsza w rozwiązywaniu szarad ;). Wyróżniłam Fryckowe ogłoszenie :). Quote
Recommended Posts