Kar0la Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Kochana Kuleczka. Dugo czekała, ale wygląda na to, że znalazła swój dom. Quote
nata od jadzi Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 aaaaaaaaaa... ja przepraszam, ale mam na głowie sesję, juwenalia i inne rzeczy i nie wyrabiam się jeszcze z czytaniem dogo... już zmieniam temat :D chociaż mam nadzieję, że znowu nie zapeszę... Tanitko, dziękuję jeszcze raz :) Quote
Marka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='jola od jadzi']Tanitko, trzymam kciuki nadal, ale mam nadzieję,że tym razem już będzie dobrze, tym bardziej,że wszyscy puszyści są pozytywnie nastawionymi do świata ludźmi.A tak na marginesie,coś w tym musi być,że rodzinka okrąglutka trafila na okrąglutką Gosiu,znaczy,że będą do siebie pasowali, i tego im wszystkim, a w szczególności Kuleczce życzę![/quote] [B]Też tak właśnie myślę i mam przeczucie, że to właśnie na TEN domek czekała Gosiu![/B] :D :loveu: A w tym poprzednim - musiała czuć się nie do końca akceptowana i pewnie dlatego też była troszkę nerwowa :razz: A kto by nie był..?! :shake: Tanitko pamiętaj o wieściach za czas jakiś, bo przywiązaliśmy się troszkę do kuleczki Gosiu tu na dogo ;) :angel: Quote
tanitka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 dzwoniłam wczoraj do Gosiu i wszystko jest OK. Rodzina zadowolona, Gosiu dostała nowe posłanko (na zdjęciu) i nową smyczkę (poprzednia "włascicielka" odała mi popsutą flexi)- wyglada, ze wszystko jest dobrze.:lol: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img501.imageshack.us/img501/2919/muszla045dm5.jpg[/IMG][/URL] Quote
Moriaaa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Gosiu to takie foczydełko jest...doopolek grubaśny...łepek malutki...i całe ciałko pełne miłości do ludzi...cudo nie pies:) Quote
Matusz Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 no gosiu:loveu: wreszcie trafiłaś tam gdzie Cię kochają :loveu::loveu: Quote
tanitka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Kulka jednak uwielbia jeść:cool3: i uwielbia przebywac na dworzu, dlatego Pani sie bardzo cieszy, ze już 4 lipca na trzy tygodnie cała rodzina jedzie na wieś, gdzie Tosia będzie mogła szaleć do oporu na dworze:lol: Quote
Matusz Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='katya']A może jakieś fotki będą z tych szaleństw :)[/quote] właśnie!!! chcemy fotek :D :loveu::loveu::loveu: Quote
Ayia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [B][COLOR=SeaGreen]chcemu fotki.. [/COLOR]:mad: [COLOR=RoyalBlue]chcemy fotki..[/COLOR]:mad: [COLOR=Red]chcemy fotki.. [/COLOR]:mad:[/B] Quote
jola od jadzi Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Czy już jest" po powrocie"? Co u Kuli słychać? Quote
tanitka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 nie, są wyjechani, wracają po 20 lipca do domu:lol: Quote
Recommended Posts