Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aaaaaaaaaa... ja przepraszam, ale mam na głowie sesję, juwenalia i inne rzeczy i nie wyrabiam się jeszcze z czytaniem dogo... już zmieniam temat :D chociaż mam nadzieję, że znowu nie zapeszę...
Tanitko, dziękuję jeszcze raz :)

Posted

[quote name='jola od jadzi']Tanitko, trzymam kciuki nadal, ale mam nadzieję,że tym razem już będzie dobrze, tym bardziej,że wszyscy puszyści są pozytywnie nastawionymi do świata ludźmi.A tak na marginesie,coś w tym musi być,że rodzinka okrąglutka trafila na okrąglutką Gosiu,znaczy,że będą do siebie pasowali, i tego im wszystkim, a w szczególności Kuleczce życzę![/quote]
[B]Też tak właśnie myślę i mam przeczucie, że to właśnie na TEN domek czekała Gosiu![/B] :D :loveu:
A w tym poprzednim - musiała czuć się nie do końca akceptowana i pewnie dlatego też była troszkę nerwowa :razz:
A kto by nie był..?! :shake:

Tanitko pamiętaj o wieściach za czas jakiś, bo przywiązaliśmy się troszkę do kuleczki Gosiu tu na dogo ;) :angel:

Posted

dzwoniłam wczoraj do Gosiu i wszystko jest OK. Rodzina zadowolona, Gosiu dostała nowe posłanko (na zdjęciu) i nową smyczkę (poprzednia "włascicielka" odała mi popsutą flexi)- wyglada, ze wszystko jest dobrze.:lol:

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img501.imageshack.us/img501/2919/muszla045dm5.jpg[/IMG][/URL]

• 4 weeks later...
Posted

Kulka jednak uwielbia jeść:cool3: i uwielbia przebywac na dworzu, dlatego Pani sie bardzo cieszy, ze już 4 lipca na trzy tygodnie cała rodzina jedzie na wieś, gdzie Tosia będzie mogła szaleć do oporu na dworze:lol:

• 3 weeks later...