wiewiora1 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 wierze ze w domku to wszystko mu bedzie ladnie sie goilo,,,no w koncu dla nowej panci bedzie chcial jakos elegancko wygladac i prezentowac sie z jak najlepszej strony!!!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Leczenie zawsze przynosi szybki efekt...az do chwili,kiedy ponownie sie rozlize....:-( Jest kochany-pozwala mi na przemywanie łysiny.Jakos mimochodem stał sie moim ulubiencem. Quote
wiewiora1 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Brazowa i kudlacz????????????????????????????????:cool1: Quote
wiewiora1 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 a ja kudlate i rozczochrane,,dlatego sie swietnie z brazowa uzupelanialysmy,,,co nie stara?????:lol: Quote
akucha Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Niekochany, to najgorsze... Berek prosi o dom!!! Quote
wiewiora1 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 moj ty bo kudlaty ,,ale brazowa tez zaczarowales bo nawet jej twoja roaczochrana fryzura nie zniechecila!!!! do gory!!!! Quote
wiewiora1 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 a ten co dalej w schronie????no kurczaczki ,,tak byc nie moze ,,toc to fajniasty pies,,,!!!! Dawac mi tu jakas pannice chetna na kudlacza,,,:diabloti: A tak na powaznie to ja ide spac,,a szanowna pania prosze o przemyslenie,,i zagladniecie do schronu,,berek szuka i odechcialo sie juz jemu bawic w berka ,,chce byc chyba zlapany!!!!! Tak wiec ,,,,,,,gra sie skaczyla,,,,,zycie czas zaczac!!!! Quote
brazowa1 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Wzielam dzis Berka na tapete;przerazilam sie,bo pociagnelam trymerem i wszystko ,co ma na sobie-cała siersc-to martwa siersc.Wychodzi bardzo łatwo,wrecz ksiazkowo.Zrobilam juz całe plecy. Co dziwniejsze,spodziewalam sie ze strony Berka jakis podrygow,a on,gdy poczul na skorze chłod powietrza,wyraznie mu ulzylo i wspaniale wspołpracował.Przy skorze ma sliczne,zdrowe wlosy.Wytrymuje całego i zaczne lecznicze kapiele (dzieki Akucha!) i jestem pewna,ze z zapaleniami skory wiecej miala wspolnego siersc niz alergia. Wytrymuje-łatwo sie mowi-zajmie mi to jeszcze z 5 dobrych godzin. Ale wam Ciotki pokaze go za miesiac.,połtora.Gdy bedzie pokryty pieknym,czarnym,prawdziwie szanucerowatym wlosem. http://www.fryzjerpsi.com/pierwsza.html Nie przerazcie sie,ale teraz jego plecy wygladaja ,jak plecy tego sznaucera. Quote
akucha Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 To co, brzydko wyglądają? Ja się zreszta nie znam... Deedee, zamawiam sesję fotograficzną Berka!!! Quote
brazowa1 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Teraz nie,skoncze wyrywac martwe wlosy i poczekamy jak odrosnie. Quote
wiewiora1 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 kurczaki ,,,to pewnie nie zobacze ogolnie szybko pewnie zadnych zdjec /Berka:placz: :placz: :placz: A on jest taki ladny i ja wciaz czekam na takie bardziej artystyczne, fotki,ok znow wybrzydzam,,kolejny watek i znowu czepiam sie zdjatek!!!!oj oj ,,,,chyba do nieba mnie nie wezma!!!!:placz: :placz: Quote
brazowa1 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Ja Ci to zalatwie-na pewno Cie nie wezma! :diabloti: Quote
Recommended Posts