Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 669
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leczenie zawsze przynosi szybki efekt...az do chwili,kiedy ponownie sie rozlize....:-( Jest kochany-pozwala mi na przemywanie łysiny.Jakos mimochodem stał sie moim ulubiencem.

Posted

a ten co dalej w schronie????no kurczaczki ,,tak byc nie moze ,,toc to fajniasty pies,,,!!!!
Dawac mi tu jakas pannice chetna na kudlacza,,,:diabloti:
A tak na powaznie to ja ide spac,,a szanowna pania prosze o przemyslenie,,i zagladniecie do schronu,,berek szuka i odechcialo sie juz jemu bawic w berka ,,chce byc chyba zlapany!!!!!
Tak wiec ,,,,,,,gra sie skaczyla,,,,,zycie czas zaczac!!!!

Posted

Wzielam dzis Berka na tapete;przerazilam sie,bo pociagnelam trymerem i wszystko ,co ma na sobie-cała siersc-to martwa siersc.Wychodzi bardzo łatwo,wrecz ksiazkowo.Zrobilam juz całe plecy.
Co dziwniejsze,spodziewalam sie ze strony Berka jakis podrygow,a on,gdy poczul na skorze chłod powietrza,wyraznie mu ulzylo i wspaniale wspołpracował.Przy skorze ma sliczne,zdrowe wlosy.Wytrymuje całego i zaczne lecznicze kapiele (dzieki Akucha!) i jestem pewna,ze z zapaleniami skory wiecej miala wspolnego siersc niz alergia.
Wytrymuje-łatwo sie mowi-zajmie mi to jeszcze z 5 dobrych godzin.
Ale wam Ciotki pokaze go za miesiac.,połtora.Gdy bedzie pokryty pieknym,czarnym,prawdziwie szanucerowatym wlosem.

http://www.fryzjerpsi.com/pierwsza.html

Nie przerazcie sie,ale teraz jego plecy wygladaja ,jak plecy tego sznaucera.

Posted

kurczaki ,,,to pewnie nie zobacze ogolnie szybko pewnie zadnych zdjec /Berka:placz: :placz: :placz:
A on jest taki ladny i ja wciaz czekam na takie bardziej artystyczne, fotki,ok znow wybrzydzam,,kolejny watek i znowu czepiam sie zdjatek!!!!oj oj ,,,,chyba do nieba mnie nie wezma!!!!:placz: :placz: