Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 669
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EEE PANI BRAZOWA A CO TO MA ZNACZYC ,,KASIA NAPATRZ SIE NA JEGO CIERSC,,,CO TY KOMBINUJESZ ,,,CHYBA NIE POWIINNAM SPRAWOWAC CI W PREZENCIE TYCH PRZYBOROW DO TRYMOWANIA ITP...BO SZALU DOSTAJESZ !!!MAM NADZIEJE ZE BEREK NA TYM NIE UCIERPI
TAK TO NA PRAWDE SWIETNY PIES ,,JAK MOWILMA LUBIE PSY DZIWNE I MOGLBY SIE KTOS ZASTANAWIC ZE ZBOCZYLAM Z DROGI BO ONE JEST TAKI PIESZCZOCH ,,,ALE MA TEZ SWOJE SZALENSTWA...TE TAKIE NIE POSKROMIONE I DZIKIE!!!!
A ZEBY NIE BYLO ZE DZIS JESTEM JA TAKA NORMALAN I GRZECZNA TO POIEM ZE U NAS PIEKNIE AZ PRZEPIEKNIE SLONCE SLONCE I SLONCE I NAWET WIEIORA CHODZI W BLUZECCZE,,A DLA NIEJ TO JUZ DUZO ZAPYTAJCIE BRAOZWEJ JAKI Z NIJE ZMARZLUCH,,,NO MOZE NIE MUSZE SIE DOPASOWYWAC DO INNYCH I PARADOWAC W KROTKICH REKAWACH ALE BLUZKA JAKAS I CHOLA!!!!
POZDROWIENIA DLA ZMARZLUCHOW:p

Posted

Ja Na Prawde Uwazam Ze Z Berkeim Nie Powinno Byc Problemu!!!!
W Domu Sie Nauczy Zasad Panujacych W Czterech Katach!!!
To Na Prawde Swietny Pies ,,zarowno Dla Mlodego Jak I Troche Starszego!!!!
A Pieszczoch Jakich Nie Miara!!!!

Guest Kamcia_14
Posted

Berek !
Ty tu nie Berkuj tylko do domu marsz :evil_lol:.

Posted

no niestety bez osoby ktora jest donosicielka ,,,,,,wiesci ze schronu jest ciezko,,,,,
tak martwo!!!!
Ale musimy to nadrabic jakimis innymi pomyslami zeby znalesc domek dla psiakow

Posted

teraz juz malo kto bawi sie w chowanego czy w berka,,,to juz nie te czasy ,,kiedy beigalo sie po podworkach i szalalo cale dnie ,,Teraz komputery gry telewizja jest najwazniejsza ,,wiec i Berek jest zapomniany!!!!