Betbet Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 hej Berku Berku niech no ktos Cie pogoni troche i zaklepie u siebie w domu co??!! Quote
wiewiora1 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 EEE PANI BRAZOWA A CO TO MA ZNACZYC ,,KASIA NAPATRZ SIE NA JEGO CIERSC,,,CO TY KOMBINUJESZ ,,,CHYBA NIE POWIINNAM SPRAWOWAC CI W PREZENCIE TYCH PRZYBOROW DO TRYMOWANIA ITP...BO SZALU DOSTAJESZ !!!MAM NADZIEJE ZE BEREK NA TYM NIE UCIERPI TAK TO NA PRAWDE SWIETNY PIES ,,JAK MOWILMA LUBIE PSY DZIWNE I MOGLBY SIE KTOS ZASTANAWIC ZE ZBOCZYLAM Z DROGI BO ONE JEST TAKI PIESZCZOCH ,,,ALE MA TEZ SWOJE SZALENSTWA...TE TAKIE NIE POSKROMIONE I DZIKIE!!!! A ZEBY NIE BYLO ZE DZIS JESTEM JA TAKA NORMALAN I GRZECZNA TO POIEM ZE U NAS PIEKNIE AZ PRZEPIEKNIE SLONCE SLONCE I SLONCE I NAWET WIEIORA CHODZI W BLUZECCZE,,A DLA NIEJ TO JUZ DUZO ZAPYTAJCIE BRAOZWEJ JAKI Z NIJE ZMARZLUCH,,,NO MOZE NIE MUSZE SIE DOPASOWYWAC DO INNYCH I PARADOWAC W KROTKICH REKAWACH ALE BLUZKA JAKAS I CHOLA!!!! POZDROWIENIA DLA ZMARZLUCHOW:p Quote
kaLOlina Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 slicyny ty moj kochany!!hop po dom!!! sliczny sznaucer potrzebuje domu!!! Quote
akucha Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Sznaucer czeka na dom!!! Kolanka lubi... Duże muszą być! Quote
akucha Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Leniuch jest!!! Ciągle gdzieś w ogonach :cool3: Trzeba dźwigać olbrzyma na pierwszą stronę! Quote
akucha Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Spojrzenie-prosba :-( Zabierz mnie, pokochaj!!! Quote
wiewiora1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ja Na Prawde Uwazam Ze Z Berkeim Nie Powinno Byc Problemu!!!! W Domu Sie Nauczy Zasad Panujacych W Czterech Katach!!! To Na Prawde Swietny Pies ,,zarowno Dla Mlodego Jak I Troche Starszego!!!! A Pieszczoch Jakich Nie Miara!!!! Quote
Betbet Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 spojrzenie, które tyle mówi. przecież on niczego takiego nie oczekuje!!!po prostu żeby go zabrać i pokochać!! Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Berek ! Ty tu nie Berkuj tylko do domu marsz :evil_lol:. Quote
akucha Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Aaaaale zleciał nasz olbrzymek!!! Biegniemy po dom. Quote
akucha Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 :roll: No pilnujemy, ale szefowa nam się urlopuje i brak dyscypliny... A Berek czeka i czeka... Quote
wiewiora1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 no niestety bez osoby ktora jest donosicielka ,,,,,,wiesci ze schronu jest ciezko,,,,, tak martwo!!!! Ale musimy to nadrabic jakimis innymi pomyslami zeby znalesc domek dla psiakow Quote
akucha Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 NA razie nic się w zyciu Berka nie zmieniło :shake: Czeka na dom. Quote
kaLOlina Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Berek-jak to??nikt cie nie chce???:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
wiewiora1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 teraz juz malo kto bawi sie w chowanego czy w berka,,,to juz nie te czasy ,,kiedy beigalo sie po podworkach i szalalo cale dnie ,,Teraz komputery gry telewizja jest najwazniejsza ,,wiec i Berek jest zapomniany!!!! Quote
Recommended Posts