brazowa1 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Rana alergiczna na ogonie zaschnęła...oby na zawsze,bo cierpiał. Quote
wiewiora1 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 czy ktos zazdrosci teraz rolfa naszym kochanym paniom????? rolf w domu prezentuje sie przepieknie!!!!ale niestety juz nawet gdyby sie kolejki ustawialy to za pozno ,,bo on ma ma juz swoj kochany domek,,,a pisze to tylko dlatego zeby nawiazac ,,do Berka,,,,,bo w nim widze w duzej mierze odzwierciedlenie rolfa,,,,,,piekny kudlaty i taki kochany!!!! wierzcie mi to bedzie cudowny pies!!!!! Quote
Betbet Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Berek...intersubiektywny byt intencjonalny!!!! eeee... nie pytajcie z czego sie ucze wlasnie na egzamin:angryy: Quote
akucha Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Znalazłam takiego Berka :lol: Czas na sesję zdjęciową... Quote
wiewiora1 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 hej kasia ja czytalam na ktoryms z watkow ze czekasz na liste psow ,,,,,gotowych na zdjecia ,,wiec oto moja lista dla ciebie!!!! hop ,,,alaska,,,i oczywiscie berek ,,jakbys mogla to wyczesz go ,,,jak masz czerwona chuste to naloz ja jemu,,,i zobaczysz ze bedzie cudownie ,,on jest pieknym psem ,,,,mozna mu zrobic na prawde ciekawe zdjatka i bedzie o krok,,,,,,,od domu!!!!!:loveu: Quote
brazowa1 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 gabi, to mialo tak zabrzmiec :lol: Berek niestety jest wariat do innych psow.Dzis zobaczylam,ze ma zadrapany nos.Całe szczescie,ze to powierzchowne.Po prostu głupek wtyka nos w kraty i szczeka do psow...:shake: Skonczy sie tak,ze straci w koncu to piekne super miejsce do biegania i wyladuje w małej klatce,no. Quote
wiewiora1 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 No jest cieplo i milo ,,czas na rozruszanie sie drodzy moi mili!!!! Berek ,,moze to gra z przeszlosci ,,ale wciaz na topie wiec moze jednak!!!?? Quote
brazowa1 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 jedno jest pewne-ten,kto miałby domek i serce-moglby wziac Berka do siebie.Miałby kupe fajnego futra do głaskania.A Berek bylby szczesliwy. Wspaniały pies-olbrzym,potulny i lubiacy sie przytulac. Quote
wiewiora1 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 no wlasnie ,,,futro,,,futro futro ,,mozna czochrac cale dnie!!!!super!!!! potem zabawa w berka i caly dzien milo spedzony!!!! Quote
wiewiora1 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 ja tez wole przytulanie dlatego musi byc kupa futra jak nic!!!a on ja ma!!!! Quote
deedee77 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Duży kudłaty piesio szuka domku!!!!!!!!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Znowu sie rozlizał-tym razem na boczku...alergik i schronisko to koszmarne połaczenie :shake: Quote
Recommended Posts