Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 669
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ktos zazdrosci teraz rolfa naszym kochanym paniom?????
rolf w domu prezentuje sie przepieknie!!!!ale niestety juz nawet gdyby sie kolejki ustawialy to za pozno ,,bo on ma ma juz swoj kochany domek,,,a pisze to tylko dlatego zeby nawiazac ,,do Berka,,,,,bo w nim widze w duzej mierze odzwierciedlenie rolfa,,,,,,piekny kudlaty i taki kochany!!!!
wierzcie mi to bedzie cudowny pies!!!!!

Posted

hej kasia ja czytalam na ktoryms z watkow ze czekasz na liste psow ,,,,,gotowych na zdjecia ,,wiec oto moja lista dla ciebie!!!!
hop ,,,alaska,,,i oczywiscie berek ,,jakbys mogla to wyczesz go ,,,jak masz czerwona chuste to naloz ja jemu,,,i zobaczysz ze bedzie cudownie ,,on jest pieknym psem ,,,,mozna mu zrobic na prawde ciekawe zdjatka i bedzie o krok,,,,,,,od domu!!!!!:loveu:

Posted

gabi, to mialo tak zabrzmiec :lol:

Berek niestety jest wariat do innych psow.Dzis zobaczylam,ze ma zadrapany nos.Całe szczescie,ze to powierzchowne.Po prostu głupek wtyka nos w kraty i szczeka do psow...:shake:
Skonczy sie tak,ze straci w koncu to piekne super miejsce do biegania i wyladuje w małej klatce,no.

Posted

jedno jest pewne-ten,kto miałby domek i serce-moglby wziac Berka do siebie.Miałby kupe fajnego futra do głaskania.A Berek bylby szczesliwy.
Wspaniały pies-olbrzym,potulny i lubiacy sie przytulac.