wiewiora1 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 BA DEDE ,,,SWIETA RACJA ,,WEZMA MNIE WEZMA,,BO JA DOBRE DZIECKO JESTEM,,CZASEM SIE ZASTANAWIAM CZY W LUSTRZE NIE IDZE JAKIGOS SWIETLISTEGO PROMIENIA WOKOL MOJEJ GLOWY!!!???:diabloti: Quote
wiewiora1 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 no to czekamy na zdjatka i mam nadzieje ze w liczbie mnogiej:angryy: Quote
deedee77 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Berek to piękny pies, jeszcze jak go brazowa wytrymuje do końca to wogóle wystawowy;) Tylko zalękniony taki....jakby maleńki i nieporadny był;( Quote
akucha Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Smutne ma oczęta :-( A koleżanka to kto? Fajna... Quote
brazowa1 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Kolezanka to Suńka-sympatyczna skoczka,fajna jest. A Beruś to naprawde nie zdaje sobie sprawy,ze jest duzy.Deedee,dobrze go okresliła.Nieporadny.Malutki misio-on nawet na kolana sie pakuje przy czesaniu.I jak widzi kogos,kto porusza wg niego "grozaco",to juz sie chowa. Quote
olenka_f Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 losie tyle nieszczęśliwych piesków i cholerny brak możliwości wiecie czego nie mogę znieść, bezsilności:angryy: kiedy umarła moja mama szalałam z żalu i ze złości na siebie że już nic nie mogę zrobić wtedy pomyślałam że tylko śmierć jest taka beznadziejna ale teraz wiem że nie tylko , ludzka podłość okrucieństwo jest taka sama jest tego tak strasznie dużo że nie sposób pomóc te jego smutne oczka:-( Quote
wiewiora1 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 OOOOOOOO nie ,,on jest z ta swiruska!!!to jest dopiero pokrecona sunka,,, Zawsze wszyscy mieli jej po dziorki w nosie,,,kiedy otwieralo sie jej wybieg ona migusiem uciekala miedzy nogami i ganiala po luzie ,,potem zacznaly sie lapanki a ta jak strus pedziwiatr szalala po wybiegu,,,tarzala sie ,,,na rekach cieszyla sie wyswinila wszystko co wokol niej,,,a na dodatek czasem jak poies podnosila noge do znaczenia:angryy: :angryy: :angryy: To jest na prawde ekspertka ,,,tzn jest mila i bardzo energiczna,,,,ale dla mnie to niekonczacy sie strus pedziwiatr!!!!i robi niezle perszungowe uniki,,,,mozna sie niezle powkurxzac!!!! Quote
brazowa1 Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 i tu sie nie zgodze-Sunka jest przekochana,jest perszingiem,ale takim milusim.Przepieknie aportuje i wtula sie.Teraz nie musi nigdzie uciekac,bo luz to jej wybieg,ba! nawet czesto wchodzi do boksu innych psow,mieszkajacych pojedynczo i tam nocuje.Wszystkie ja toleruja i lubia.Chcialam,zeby towarzyszyla czasem Gromitowi,ale on za bardzo kochliwy,wiec dostawala eksmisje z jego boksu. Quote
brazowa1 Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Z tego samego powodu,dla ktorego mamy jeszcze 70 psow nieogloszonych... Quote
akucha Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 No ale ona taka pocieszna... No dobra. Szukamy domu dla Berka-olbrzymka, co ma smutne slepia i tęskni dza człowiekiem!! Quote
deedee77 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Hopamy zalęknionego misia-pysia................. Quote
brazowa1 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 dzis znowu skubany,ale juz mu dam spokoj.Boczki i brzuszek ostrzyge. Na pewno mu chłodniej.Fajny jest;gdy ma dosyc targania,to chwyta w paszcze reke,ale delikatnie,zeby bron Boze krzywdy nie zrobic. Quote
deedee77 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 O!!!!I jemu nowe fotki by się przydały w nowym imagu:) Quote
akucha Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 To czekamy cierpliwie na cud przemiany :lol: i podnosimy Berka. Quote
deedee77 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 I fotki Berka przesympatycznego grzecznego kudłacza:loveu: Quote
Recommended Posts