Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 669
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BA DEDE ,,,SWIETA RACJA ,,WEZMA MNIE WEZMA,,BO JA DOBRE DZIECKO JESTEM,,CZASEM SIE ZASTANAWIAM CZY W LUSTRZE NIE IDZE JAKIGOS SWIETLISTEGO PROMIENIA WOKOL MOJEJ GLOWY!!!???:diabloti:

Posted

Kolezanka to Suńka-sympatyczna skoczka,fajna jest.
A Beruś to naprawde nie zdaje sobie sprawy,ze jest duzy.Deedee,dobrze go okresliła.Nieporadny.Malutki misio-on nawet na kolana sie pakuje przy czesaniu.I jak widzi kogos,kto porusza wg niego "grozaco",to juz sie chowa.

Posted

losie tyle nieszczęśliwych piesków i cholerny brak możliwości
wiecie czego nie mogę znieść, bezsilności:angryy:
kiedy umarła moja mama szalałam z żalu i ze złości na siebie że już nic nie mogę zrobić wtedy pomyślałam że tylko śmierć jest taka beznadziejna ale teraz wiem że nie tylko , ludzka podłość okrucieństwo jest taka sama jest tego tak strasznie dużo że nie sposób pomóc
te jego smutne oczka:-(

Posted

OOOOOOOO nie ,,on jest z ta swiruska!!!to jest dopiero pokrecona sunka,,,
Zawsze wszyscy mieli jej po dziorki w nosie,,,kiedy otwieralo sie jej wybieg ona migusiem uciekala miedzy nogami i ganiala po luzie ,,potem zacznaly sie lapanki a ta jak strus pedziwiatr szalala po wybiegu,,,tarzala sie ,,,na rekach cieszyla sie wyswinila wszystko co wokol niej,,,a na dodatek czasem jak poies podnosila noge do znaczenia:angryy: :angryy: :angryy:
To jest na prawde ekspertka ,,,tzn jest mila i bardzo energiczna,,,,ale dla mnie to niekonczacy sie strus pedziwiatr!!!!i robi niezle perszungowe uniki,,,,mozna sie niezle powkurxzac!!!!

Posted

i tu sie nie zgodze-Sunka jest przekochana,jest perszingiem,ale takim milusim.Przepieknie aportuje i wtula sie.Teraz nie musi nigdzie uciekac,bo luz to jej wybieg,ba! nawet czesto wchodzi do boksu innych psow,mieszkajacych pojedynczo i tam nocuje.Wszystkie ja toleruja i lubia.Chcialam,zeby towarzyszyla czasem Gromitowi,ale on za bardzo kochliwy,wiec dostawala eksmisje z jego boksu.

Posted

dzis znowu skubany,ale juz mu dam spokoj.Boczki i brzuszek ostrzyge. Na pewno mu chłodniej.Fajny jest;gdy ma dosyc targania,to chwyta w paszcze reke,ale delikatnie,zeby bron Boze krzywdy nie zrobic.