Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziutka napisał(a):
No i ja tutaj dotarłam :eviltong:

Ja też:eviltong:
Co za wstrętna ciocia Luka,nie pochwaliła się,że jej psiak ma swój watek:mad:
Sama musiałam znaleźć!:p
Przeczytałam wątek od samego początku.Jak dobrze Luka,że wypatrzyłaś pięknotę.W schronie byłby bez szans:shake:,a teraz to całkiem inny pies:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

A Kacperek dostał ode mnie w poniedziałek piłkę z niespodzianką...ale miał ją głęboko w doopie :diabloti: i Mamba pożarła piłkę Kacpra, swoją i Reni :evil_lol:

Posted

Ziutka napisał(a):
A Kacperek dostał ode mnie w poniedziałek piłkę z niespodzianką...ale miał ją głęboko w doopie :diabloti:

Hmm...ciekawe,mówię,ciekawe...:hmmmm: a jak głęboko?:evil_lol:

• 1 month later...
Posted

Asiu, a co ja mam napisać? Zobaczyłam, pokochałam i zabrałam.
Kacper jest przeznaczeniem, cieniem i jakby dalszym ciagiem mnie. Nie ma miejsca w domu gdzie jestem ja a nie ma Kacpra. Jest w kuchni, jest przed telewizorem, jest gdy pracuję , jest nawet w łazience - nie tylko jak sie kąpię :eviltong:. Pokochał nas jakby żył z nami całe swoje życie, a przeciez 15 lat był z kimś innym. Mam wrażenie że on to pamięta - stracił raz swój dom i teraz boi sie powtórki. Dlatego gdy wychodzę z domu on czeka przy drzwiach.
Jest z nami 1 rok i 10 miesięcy, wiek już po nim widać i zdrowie nie takie, ale tak kochanego i oddanego psa nie znajdę wśród młodzieniaszków.

• 2 months later...
Posted

30 kwietnia minie dwa lata jak Kacper do mnie przyjechał.
Jest co raz gorzej, nie może chodzić, ma zawroty głowy - zatacza się. Po schodach nawet nie daje mu wchodzić by nie spadł - dobrze że to parter bo jednak troche waży - choc od kilku dni właściwie żywi sie powietrzem. Karmimy go ręcznie ale to co zjada może starczyłoby na ,ałego pieseczka a Kacper przecież do malutkich nie należy. 17 lat przeciez to nie jest tak dużo a wet rozkłada ręce bo serce słabe.
Boję się.

Posted

tak bardzo mi przykro
[*] :-(:-(:-(
ja niedawno też pożegnałam swojego pierwszego najukochańszego na świecie 17-latka z którym całe życie przeszłam :placz:
miał podobne objawy jak pisałaś w poprzednim poście i jak go wcześniej przeczytałam to serce mnie ścisnęło choć miałam mała nadzieje, że jednak mu się jeszcze uda :placz: ach te 17-latki :-(

Posted

luka1 napisał(a):
Nie udało się - Kacper dziś w nocy zmarł.

Już go nie zobaczę :shake:
Nie będzie mi puszczał bączków jak będe u ciotki Luki na herbacie :placz:

Kacperku biegaj szczęśliwy po zielonych łąkach
  • :-(

• Posted

Jagoda tak mi przykro.

Kacperku, co mam ci napisać?
    Na swej drodze spotkałeś dobrą kobietę, która dała ci nie tylko dom, o którym marzyłeś, ale także miłość i radość.
    Kacperku odszedłeś kochany , a to jest najważniejsze.
    Bądź szczęśliwy na tych tęczowych łąkach i biegnij do mojej Psoni, ona pokaże ci najpiękniejsze zakątki Tęczowego Mostu.
    Będziemy o tobie pamiętać piesku

Posted

[quote name='luka1'] Zobaczyłam, pokochałam i zabrałam.
    Kacper jest przeznaczeniem, cieniem i jakby dalszym ciagiem mnie.

Jest mi go brak, bardzo brak :-(

Lukuś wiem o czym mówisz,Prysio jest też moim przeznaczeniem,moim słońcem,moim sercem....
    Kochanie,tak bardzo mi przykro...:-(
    Kacperku
  • przez te niespełna 2 lata jakie spędziłeś u Luki doznałeś być może większej miłości niż przez 15 lat u pierwszego właściciela...

• 4 weeks later...
    • 1 month later...
    Posted

to już trzy miesiace jak go nie ma. Ziemia na grobie sie zapadła i trawa urosła. A ja ciagle słyszę jak sapie i kaszle. I ciagle uważam jak wstaje od biurka bo zawszy przy mnie leżał. :-(
    Ludzie nie pozwalajcie starzeć sie i umierać psiakom w schroniskach - nie zasługują na to.