outsi Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Oooo, a cóż to za przystojny młodzieniec na jesiennym spacerze? Quote
luka1 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 To najpiękniejszy pies na dogo, ale nie często ostanio go pokazuję żeby nie zaćmić innych biednych. :evil_lol: Quote
Lionees Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ziutka napisał(a):No i ja tutaj dotarłam :eviltong: Ja też:eviltong: Co za wstrętna ciocia Luka,nie pochwaliła się,że jej psiak ma swój watek:mad: Sama musiałam znaleźć!:p Przeczytałam wątek od samego początku.Jak dobrze Luka,że wypatrzyłaś pięknotę.W schronie byłby bez szans:shake:,a teraz to całkiem inny pies:loveu: Quote
Ziutka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 A Kacperek dostał ode mnie w poniedziałek piłkę z niespodzianką...ale miał ją głęboko w doopie :diabloti: i Mamba pożarła piłkę Kacpra, swoją i Reni :evil_lol: Quote
Lionees Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ziutka napisał(a):A Kacperek dostał ode mnie w poniedziałek piłkę z niespodzianką...ale miał ją głęboko w doopie :diabloti: Hmm...ciekawe,mówię,ciekawe...:hmmmm: a jak głęboko?:evil_lol: Quote
luka1 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 No tak że między zębami (?) było widać :evil_lol: Quote
Lionees Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ciociu Lu proszę nie zaniedbywać "swojego" wątku:mad: Co słychać u Kacperka?;) Quote
Aska25 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Rusdzyl dzial na stronie schroniska chcialam dodac Kacperka do niego. Czy moge prosic o napisanie informacji o psiaku,. Fotki jakies skopiuje z watku. Quote
Aska25 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Kacper juz dodany do szczesliwych zakonczen, teraz tylko czekam na jakis ladny opisik od wlascicielki Kacperka :) Quote
luka1 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Asiu, a co ja mam napisać? Zobaczyłam, pokochałam i zabrałam. Kacper jest przeznaczeniem, cieniem i jakby dalszym ciagiem mnie. Nie ma miejsca w domu gdzie jestem ja a nie ma Kacpra. Jest w kuchni, jest przed telewizorem, jest gdy pracuję , jest nawet w łazience - nie tylko jak sie kąpię :eviltong:. Pokochał nas jakby żył z nami całe swoje życie, a przeciez 15 lat był z kimś innym. Mam wrażenie że on to pamięta - stracił raz swój dom i teraz boi sie powtórki. Dlatego gdy wychodzę z domu on czeka przy drzwiach. Jest z nami 1 rok i 10 miesięcy, wiek już po nim widać i zdrowie nie takie, ale tak kochanego i oddanego psa nie znajdę wśród młodzieniaszków. Quote
luka1 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 30 kwietnia minie dwa lata jak Kacper do mnie przyjechał. Jest co raz gorzej, nie może chodzić, ma zawroty głowy - zatacza się. Po schodach nawet nie daje mu wchodzić by nie spadł - dobrze że to parter bo jednak troche waży - choc od kilku dni właściwie żywi sie powietrzem. Karmimy go ręcznie ale to co zjada może starczyłoby na ,ałego pieseczka a Kacper przecież do malutkich nie należy. 17 lat przeciez to nie jest tak dużo a wet rozkłada ręce bo serce słabe. Boję się. Quote
luka1 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Nie udało się - Kacper dziś w nocy zmarł. Straciłam kochanego przyjaciela - ech, życie. :-( Quote
diana79 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 tak bardzo mi przykro [*] :-(:-(:-( ja niedawno też pożegnałam swojego pierwszego najukochańszego na świecie 17-latka z którym całe życie przeszłam :placz: miał podobne objawy jak pisałaś w poprzednim poście i jak go wcześniej przeczytałam to serce mnie ścisnęło choć miałam mała nadzieje, że jednak mu się jeszcze uda :placz: ach te 17-latki :-( Quote
Ziutka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 luka1 napisał(a):Nie udało się - Kacper dziś w nocy zmarł. Już go nie zobaczę :shake: Nie będzie mi puszczał bączków jak będe u ciotki Luki na herbacie :placz: Kacperku biegaj szczęśliwy po zielonych łąkach :-( Quote
szajbus Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Jagoda tak mi przykro. Kacperku, co mam ci napisać? Na swej drodze spotkałeś dobrą kobietę, która dała ci nie tylko dom, o którym marzyłeś, ale także miłość i radość. Kacperku odszedłeś kochany , a to jest najważniejsze. Bądź szczęśliwy na tych tęczowych łąkach i biegnij do mojej Psoni, ona pokaże ci najpiękniejsze zakątki Tęczowego Mostu. Będziemy o tobie pamiętać piesku Quote
szajbus Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Kacperku, chciałeś te święta spędzić za TM. Nie mogę uwierzyć, że już cię tu nie ma. Bądź szczęśliwy tam gdzie jesteś. Quote
Lionees Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='luka1'] Zobaczyłam, pokochałam i zabrałam. Kacper jest przeznaczeniem, cieniem i jakby dalszym ciagiem mnie. Jest mi go brak, bardzo brak :-( Lukuś wiem o czym mówisz,Prysio jest też moim przeznaczeniem,moim słońcem,moim sercem.... Kochanie,tak bardzo mi przykro...:-( Kacperku przez te niespełna 2 lata jakie spędziłeś u Luki doznałeś być może większej miłości niż przez 15 lat u pierwszego właściciela... Quote
Ziutka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 luka1 napisał(a):nie chciałam tu wejś - tak jakoś :-( :calus::calus::calus::calus::calus: Quote
luka1 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 to już trzy miesiace jak go nie ma. Ziemia na grobie sie zapadła i trawa urosła. A ja ciagle słyszę jak sapie i kaszle. I ciagle uważam jak wstaje od biurka bo zawszy przy mnie leżał. :-( Ludzie nie pozwalajcie starzeć sie i umierać psiakom w schroniskach - nie zasługują na to. Quote
Recommended Posts