Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gdy tylko tu coś piszę zaraz sie dogo zacina.
Kacper wyszczekuje na Brutusa jak kiedys na Białego. Z dnia na dzień jest gorzej. Kieruję ruchem w domu jak policjant bo inaczej by sie chyba pozagryzały. Kacperek najwidoczniej nie znosi innych psich lokatorów. Ledwo uporał sie z obecnościa Majki, a tu mu Rufusa dokoptowali. Dla niego to przeginka. Jeszcze jakby to było mało - Rufus ciagle włazi mi na kolana - Kacper sciąga go za ogon i awantura gotowa.

Posted

Szyszka napisał(a):
Ojej Luka a skąd Twój syn takiego cudo wyciągnął?

Błąkał sie prawie trzy miesiace na wsi. Misiek tam ma dziewczynę i kiedy się dowiedział o psie kazał jej go zlokalizować. Dziewczyna przygarnęła psa na kilka dni, ale jej ojciec kazał go gdzieś wywieżć - no to go wywiózł - do domu. :eviltong:

Posted

ten rachunek miała wyrównac Sonia. Ale w miedzyczasie wyszły sprawy zdrowotne i musiałam zrezygnować narazie - no to napatoczył sie jamnior.
Kacper nie daje mu sie ruszyc po mieszkaniu, chodzi za nim i szczeka. Kłapie mu paszcza, jamnior sie odszczekuje a sąsiadki Majka w to wszystko wtraca swoje trzy grosze. Gdy wyszłam z całą trójka na dwór napadły na kuriera z wielką paczką - awantura była na całe osiedle. :evil_lol: Zrezygnowałam, poszłam sobie precz. W końcu niech gość sobie daje rade sam - życie to nie je bajka.:evil_lol:

Posted

Dziś cierpliwość Kacpra skończyła sie. Dorwł jamniora zembiskami choć ten schodził mu z drogi. Cały dzień od rana wyszczekują w zalezności w którym pokoju jestem bo pozamykane są oddzielnie.
Majce też sie oberwało od Kacpra. Jest wściekły na cały świat, tylko na mnie patrzy z wyrzutem.

Posted

Nie prawda, Kacper jest najważniejszy tylko egoista. Rufusa nawet nie głaszczę bo by mi Kapcio rękę odgryzł z zazdrosci. On nie toleruje żadnego psa w domu. Dzis nawet Majke kłapną choć kobietka. Stary samson i już. Nawet jak spi ze mna to poduszke sobie wybiera wygodniejszą.

Posted

Tak Macocha, pies z jednej strony kot z drugiej drugi kot obok - czasami to musze prosic by mnie do łóżka wpuściły :placz:, Macocha - bidulka jestem osaczona przez potwory :-( ( ale ja im zabieram kołderkę :evil_lol: )

Posted

No i dziś Brutus pojechał do nowego domu. To dla mnie straszne przeżycie - objecałam sobie że już nigdy nie wezmę psa na tymczas. Siedze i beczę a wątpliwości cisna sie coraz inne i strach czy na pewno zrobilam dobrze.
Gdyby nie dochodziło do walk nie byłoby problemu a tak Brutus musiał odejść. Oj Kacper, egoisto.

Posted

Nie rycz ciotka. Ajax po prostu chciał wykosić konkurenta siedzącego na twoich kolanach.
Będzie dobrze, a ryczeć będziesz po każdym tymczasie ( bo jakoś nie wierze, ze długo wyrobisz BEZ)

• 1 month later...