Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Co ty mówisz cioteczko? Koteczka jest kobitką nie? A co robią panie jak im gorąco i na dodatek żeby to zalotnie wyglądało??? Wachluja się!!!!!!!!!!
Darmowy wachlarz po chałupie chodzi , wiec dlaczego miałby z niego nie skorzystać? A, że z niego przypadkiem parę piór wyleci to cóż.... Jak się czegoś używa to i zużywa.
Gorzej, jak wachlarz ucieka i trzeba go siłą zatrzymać!!

Posted

W poniedziałek pochowałam Białego.
Przez cały czas miedzy Białym i Kaprem narastał konflikt. Kacper nie pozwalał się Białemu ruszyć po mieszkaniu. Ciągle mu hauczał pod pyskiem i kłapał szczenami. Biały cierpliwie to znosił, czasami tylko miarka sie przebierała i wtedy pokazywał Kacprowi że ma dość. Teraz Kacper chodzi jak struty, jest tak smutny ze az zal na niego patrzeć. Na spacerach ciagle sie ogląda i czeka, ale chyba juz wie co sie stało. :-(

Posted

nie czuje juz bólu. Moja sąsiadka powiedziała, że gdybym nie zawiozła go do weta, chodziłby sobie jeszcze. Wyglądał jak szkielet, słaniał sie na łapach, piszczał całe noce z bólu. Leki nie skutkowały. Gdy wet usunął śledzionę całą w guzach okazało sie że wątroba też do wyrzucenia i cała reszta, ach. A ona chciała go wypychać puszką, po której - jeśli zjadł- pęczniał jak balon i skowyczał z bólu.
A, nie czuje juz bólu.

Posted

Luka, ulżyłaś mu w cierpieniach. Teraz już szczęśliwy biega po zielonych łąkach i mam nadzieję, że spotkał już mojego Dżemsia, którego w czerwcu musieliśmy pożegnać w podobnych okolicznościach:-(.

Posted

wiesz, gdy idziemy z Kacprem słyszę jego kroki za sobą i mam wrażenie że zaraz, tak jak zawsze, puknie moją ręke nosem by powiedzieć -"jestem tu". Oglądam sie, a jego nie ma

• 3 weeks later...
Posted

Wczoraj w nocy syn przywiózł nowego lokatora - na tymczas!
Jest to jamnik, czarny, podpalany - nawet ładny. Brutus jest grzeczny i na pewno mieszkał w domu bo doskonale sie w nim zachowuje - nie sika i nie kupka no i takie tam.
Kacper przyjął go z godnością. Po tym co wyprawiał w obecności Białego - myślałam że mniejszego Brutusa zeżre. A tu nic - tylko do mamusi nie wolno za blisko podchodzić i grzebać w jego misce.