Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, rzeczywiście , jak się patrzy na te zdjęcia ze schronu, na te oczęta maślane, kipiące smutkiem to łzy same ciekną z litości. Gdy zobaczyłam Kacperka za kratami to mimo że przecież pojechałam go zabrać to zrobiło mi się go jeszcze bardziej żal. Siedział jak kupa nieszczęścia, ale nagle podniósł łep do góry i jak nie kłapnie na psa obok. :evil_lol:
To taki cicho- ciemny, ale przyznam się, że gdy go zobaczyłam od razu wiedziałm że on taki jest i to w nim mnie fascynuje-pies z charakterem, a przy tym taka przylepa ( moja przylepa-tylko do mnie się klei :lol: ).Domownicy twierdzą że go rozpieszczam, że mu na wszystko pozwalam, może to i prawda ale co mi tam.

• 2 weeks later...
Posted

Luka jesteś super. Strasznie wzruszająca jest historia Kacperka, a rzeczywiście w schronie na takiego diabełka nie wyglądał :evil_lol: .
Cieszę się, że trafił do Ciebie.
Zobacz jak to życie się układa, zawsze gdy odchodzi pies-przyjaciel umieramy z rozpaczy, ale zostawia on miejsce dla następnej bidulki.
Nasz Roki nie byłby szczęśliwy gdyby wiedział, że ktoś zajął jego miejsce, był zazdrośnikiem nieziemskim, odpychał nas od rybek, od szynszyla. On był najważniejszy. Więc już sobie wyobrażam jakby reagował na Ajaksa...:shake: . I tak myślę, że może na początku straszył Ajaksa...bo czasem zachowywał się dziwnie(Ajaks)...a moze to tylko dlatego, że sią aklimatyzował...

Posted

Mucha też stworzenie boże i jeść coś musi. Dla zainteresowachuch wyjaśniam że Kacper nie został pożarty, przeżył - czego nie mogę powiedzieć o mucholcu.

Posted

No bo to rasowy basset - szusty zmiotu, bez rodowodu bo taniej i papiery ma tzn książeczkę zdrowia :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: . Ale RASOWY. Jednego mu niekt nie zarzuci, charakterek to ma bassetowy, jest leniwy, uparty i wierny jednemu człowiekowi.

• 1 month later...
Posted

Ach to moje psisko, dziś znów dziabnął Olcie (córkę). Zapomniała że jak matka gada z sąsiadką to pies laży pod nogami a nie idzie do domu. No i oberwała.

• 1 month later...