szajbus Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Śliczny ten nowy lokator! Moze się komuś zgubił? Quote
Szyszka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ojej Luka a skąd Twój syn takiego cudo wyciągnął? Quote
luka1 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 gdy tylko tu coś piszę zaraz sie dogo zacina. Kacper wyszczekuje na Brutusa jak kiedys na Białego. Z dnia na dzień jest gorzej. Kieruję ruchem w domu jak policjant bo inaczej by sie chyba pozagryzały. Kacperek najwidoczniej nie znosi innych psich lokatorów. Ledwo uporał sie z obecnościa Majki, a tu mu Rufusa dokoptowali. Dla niego to przeginka. Jeszcze jakby to było mało - Rufus ciagle włazi mi na kolana - Kacper sciąga go za ogon i awantura gotowa. Quote
luka1 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Szyszka napisał(a):Ojej Luka a skąd Twój syn takiego cudo wyciągnął? Błąkał sie prawie trzy miesiace na wsi. Misiek tam ma dziewczynę i kiedy się dowiedział o psie kazał jej go zlokalizować. Dziewczyna przygarnęła psa na kilka dni, ale jej ojciec kazał go gdzieś wywieżć - no to go wywiózł - do domu. :eviltong: Quote
szajbus Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ano przywiózł żeby ci się rachunek w psach znów zgadzał! Quote
luka1 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ten rachunek miała wyrównac Sonia. Ale w miedzyczasie wyszły sprawy zdrowotne i musiałam zrezygnować narazie - no to napatoczył sie jamnior. Kacper nie daje mu sie ruszyc po mieszkaniu, chodzi za nim i szczeka. Kłapie mu paszcza, jamnior sie odszczekuje a sąsiadki Majka w to wszystko wtraca swoje trzy grosze. Gdy wyszłam z całą trójka na dwór napadły na kuriera z wielką paczką - awantura była na całe osiedle. :evil_lol: Zrezygnowałam, poszłam sobie precz. W końcu niech gość sobie daje rade sam - życie to nie je bajka.:evil_lol: Quote
luka1 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Dziś cierpliwość Kacpra skończyła sie. Dorwł jamniora zembiskami choć ten schodził mu z drogi. Cały dzień od rana wyszczekują w zalezności w którym pokoju jestem bo pozamykane są oddzielnie. Majce też sie oberwało od Kacpra. Jest wściekły na cały świat, tylko na mnie patrzy z wyrzutem. Quote
szajbus Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Boś macocha. Myslał, że teraz on będzie ten najważniejszy niczym pepek świata, a tu nic z tego. Znów coś przytargali do domu! Quote
luka1 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Nie prawda, Kacper jest najważniejszy tylko egoista. Rufusa nawet nie głaszczę bo by mi Kapcio rękę odgryzł z zazdrosci. On nie toleruje żadnego psa w domu. Dzis nawet Majke kłapną choć kobietka. Stary samson i już. Nawet jak spi ze mna to poduszke sobie wybiera wygodniejszą. Quote
outsi Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 luka1 napisał(a): Nawet jak spi ze mna to poduszke sobie wybiera wygodniejszą. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
szajbus Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Matko kochana, ty byś chciała sie wylegiwać na tym co lepsze, wygodniejsze??? Chciałabyś ,żeby sobie biedny Kacperek odcisków narobił???????????????? MACOCHA!!!! Quote
luka1 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Tak Macocha, pies z jednej strony kot z drugiej drugi kot obok - czasami to musze prosic by mnie do łóżka wpuściły :placz:, Macocha - bidulka jestem osaczona przez potwory :-( ( ale ja im zabieram kołderkę :evil_lol: ) Quote
luka1 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 No i dziś Brutus pojechał do nowego domu. To dla mnie straszne przeżycie - objecałam sobie że już nigdy nie wezmę psa na tymczas. Siedze i beczę a wątpliwości cisna sie coraz inne i strach czy na pewno zrobilam dobrze. Gdyby nie dochodziło do walk nie byłoby problemu a tak Brutus musiał odejść. Oj Kacper, egoisto. Quote
szajbus Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Nie rycz ciotka. Ajax po prostu chciał wykosić konkurenta siedzącego na twoich kolanach. Będzie dobrze, a ryczeć będziesz po każdym tymczasie ( bo jakoś nie wierze, ze długo wyrobisz BEZ) Quote
Szyszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 O cioteczce Ani mój Ajax na myśli.... uahahahahaha. Quote
szajbus Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Hihihi no, wasze psioki mi się mylą. To znaczy nie psioki, ale ich imiona i możecie mnie zabić nie wiem dlaczego! Quote
szajbus Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 No, ale oni zupełnie inaczej wyglądają i wiem, który jest której tylko te imiona mi się chrzania. Quote
Szyszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 No ja wiem ze Ajaksika nie da sie pomylic z zadnym innym psem, aktualnie zapuszczamy wlosy na uszyskach i wygladamy bajecznie. A w ogole to jestesmy serdelki. Quote
luka1 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Kapcio rewiduje torbę pani Skali w poszukiwaniu ciasteczek Quote
luka1 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 http://video.google.pl/videoplay?doc...42421705583389 a tu przez chwikę widać Kacperka Quote
Recommended Posts