Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ogarniam na razie kwesti wsparcia - ale dziękuję serdecznie :)) Jutro zrobię podsumowanie wpłat i wydatków.

Muszę też chłopakom kupić obroże, bo obaj mają kolczatki zaciskowe - nie znoszę ich. A Atosa wyciągnąć jak gdzieś wlezie... dziś już był w spiżarni, wlazł pod prysznic... Ledwo łazi, tył przysiada - ale chęci do buszowania ogromne. Na Bartona mówimy pieszczotliwie Bartuś :) Bo słodziak naprawdę jakich mało :)

Posted

A może ich historię opowiedzieć pani redaktor z programu Psie adopcje na TTV jednej ze stacji TVN? Może ktoś zobaczy, kto je zna, może właściciel, a jeśli nie, to magia TV może zadziała i znajdą razem domek z ogródkiem i ds?....

Posted

brittta napisał(a):
podczytuję sobie, 90% ludzi nie zatrzymałoby się przy tym psiaku...jesteś Wielka:loveu:

Dokładnie tak... przecież nie Wy pierwsi przejeżdżaliście tamtędy....

zachary napisał(a):
A może ich historię opowiedzieć pani redaktor z programu Psie adopcje na TTV jednej ze stacji TVN? Może ktoś zobaczy, kto je zna, może właściciel, a jeśli nie, to magia TV może zadziała i znajdą razem domek z ogródkiem i ds?....

Bardzo dobry pomysł:)!!! Zaraz puszczę Kasi na priva wiadomość na fb:)
Historia Atosa i Bartona to fabuła do super odcinka!!!

Posted

Właśnie odezwała się Kasia Pisarska z "Psich adopcji"... historia Ją wzruszyła, niestety, mają teraz przerwę w zdjęciach aż do... wiosny....
Trzeba by szukać innych programów... może Uwaga w TVN, może Interwencja w Polsacie... te programy mają dużą oglądalność, chłopaki mieliby większe szanse....

Posted

Kasia Pisarska napisała do mnie, żeby przesłać chłopaków tutaj: http://ttv.pl/archiwum/68690,kacik-adopcyjny-kasi,0.html
na maila: [email protected]
Jeden mail - jeden pies, wg opisu na stronie tzn:
IMIĘ:

OPIS PSÓW:
GDZIE PRZEBYWA?
KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI:
DODATKOWE INFORMACJE
Zawsze to jakaś dodatkowa szansa dla chłopaków, ale uważam, że mimo wszytko trzeba Ich do telewizji.
Historia medialna, więc nie powinno być problemu z zainteresowaniem... chyba...

Posted

Nikaragua napisał(a):
Bazar gotowy!

A na bazarku moc fantów od rożnych osób, zapraszamy do kupowania, podrzucania i rozsyłania

Wspólnymi siłami, byle do przodu :loveu::loveu:
Ale historia rzeczywiście nadaje się do telewizji- na bazarku nawet "bajkę" napisałam, jakoś mnie wena naszła jak popatrzyłam na te Dwie Psie Mordeczki :loveu: