Amber Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 No szkoda, że od ciebie to przeszkolenie... :shake: Jestem zaniepokojona :razz: Quote
Okamia Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='asiak_kasia']przeciez wysłałam do weta z namiarami i ze wszystkim. Dzisiaj jada. Dostanie przeszkolenie w temacie piesków ogolnie :diabloti:[/QUOTE] wiem wiem :evil_lol: Weź mu powiedz jeszcze że ja mam suke b. podobną i mam ją za free :loveu: Quote
Tessi&Tola Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='asiak_kasia']przeciez wysłałam do weta z namiarami i ze wszystkim. Dzisiaj jada. Dostanie przeszkolenie w temacie piesków ogolnie :diabloti:[/QUOTE] to do weta się jeździ?:crazyeye: już zapomniałam, że tak można... od kiedy mi się psy do bagażnika nie mieszczą:eviltong: mój wet właśnie dziś przyjeżdża na doroczne szczepienie, ma przywieźć flaszkę dla właścicieli dla ogólnego znieczulenia... żebyśmy nie cierpieli patrząc jak maltretuje nasze biedne pieski... ogólnie znajomości dobra rzecz:razz: pojawiam się bez zapowiedzi przed upływem pół roku, to niepokojący objaw powrotu uzależnienia od neta:oops: Quote
Okamia Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='Tessi&Tola']to do weta się jeździ?:crazyeye: już zapomniałam, że tak można... od kiedy mi się psy do bagażnika nie mieszczą:eviltong: mój wet właśnie dziś przyjeżdża na doroczne szczepienie, ma przywieźć flaszkę dla właścicieli dla ogólnego znieczulenia... żebyśmy nie cierpieli patrząc jak maltretuje nasze biedne pieski... ogólnie znajomości dobra rzecz:razz: pojawiam się bez zapowiedzi przed upływem pół roku, to niepokojący objaw powrotu uzależnienia od neta:oops:[/QUOTE] no ja akurat do weta chodzę (codziennie) :diabloti: Quote
Tessi&Tola Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='Okamia']no ja akurat do weta chodzę (codziennie) :diabloti:[/QUOTE] a z psami czy tak, z przyzwyczajenia? :evil_lol: Quote
Okamia Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='Tessi&Tola']a z psami czy tak, z przyzwyczajenia? :evil_lol:[/QUOTE] Jak mam coś z psami do załatwienia to z psami a tak to uczyć się fachu :evil_lol: Quote
Tessi&Tola Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='Okamia']Jak mam coś z psami do załatwienia to z psami a tak to uczyć się fachu :evil_lol:[/QUOTE] iii uczyć się fachu to na dogo trzeba, nikt Ci tyle cennego nie powie co Kasiek :evil_lol: u weta to tylko książkowa wiedza, a tu samo życie:eviltong: pani kochana, pani czas tracisz:p Quote
Okamia Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='Tessi&Tola']iii uczyć się fachu to na dogo trzeba, nikt Ci tyle cennego nie powie co Kasiek :evil_lol: u weta to tylko książkowa wiedza, a tu samo życie:eviltong: pani kochana, pani czas tracisz:p[/QUOTE] Kaśka to mi w realu powie więcej :diabloti: Na dogo są lepsi speszialiści od wszystkiego niż Kasiunia :cool3: Quote
Tessi&Tola Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='Okamia']Kaśka to mi w realu powie więcej :diabloti: Na dogo są lepsi speszialiści od wszystkiego niż Kasiunia :cool3:[/QUOTE] szczęśliwi mogący podziwiać miszcza w realu:modla: mnie pozostaje matrix na dogo:razz: dzisiejsza dawka wiedzy: boksery są antyalergiczne, stafik to pies obronny, pinczer miniaturowy nadal nie może przeskoczyć ponad nazwę ratlerka a zające muszą być zwierzyną łowną bo inaczej myśliwi by ich nie chronili tępiąc lisy... ludu:shake: idę lepiej mielone zrobić, zanim nie zajrzę na jakiś wega wątek...:eviltong: Quote
asiak_kasia Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 [quote name='Amber']No szkoda, że od ciebie to przeszkolenie... :shake: Jestem zaniepokojona :razz:[/QUOTE] Ty lepiej uważaj co mówisz, jeżeli chcesz do mnie Jariego na hotelik przywieźć :diabloti: [quote name='Okamia']wiem wiem :evil_lol: Weź mu powiedz jeszcze że ja mam suke b. podobną i mam ją za free :loveu:[/QUOTE] :evil_lol: ha! to go zaboli, bo za swojego pisz-pan stafika dał całe 450zł! :roll: [quote name='Tessi&Tola']to do weta się jeździ?:crazyeye: już zapomniałam, że tak można... od kiedy mi się psy do bagażnika nie mieszczą:eviltong: mój wet właśnie dziś przyjeżdża na doroczne szczepienie, ma przywieźć flaszkę dla właścicieli dla ogólnego znieczulenia... żebyśmy nie cierpieli patrząc jak maltretuje nasze biedne pieski... ogólnie znajomości dobra rzecz:razz: pojawiam się bez zapowiedzi przed upływem pół roku, to niepokojący objaw powrotu uzależnienia od neta:oops:[/QUOTE] Ale tutaj zawsze mile Cię widzieć :loveu: poza tym trzeba miec w zyciu jakies grzeszki-jedna ćpa, drugi się puszcza, trzecia pali papierochy, czwarta chleje, piąta tworzy patologie, to Ty możesz byc uzależniona od neta :evil_lol: [quote name='Okamia']Jak mam coś z psami do załatwienia to z psami a tak to uczyć się fachu :evil_lol:[/QUOTE] Ty już się tak nie chwal tą weterynarią, nie wiesz, że to wiedza dla wtajemniczonych szpecjalistów? :diabloti: Quote
N&N Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 No i się zdenerwowałam. Chciałam chamstwa, to mam. Tyle, że w drugą stronę. Doczekałam się i ja. Idę z dziećmi (właśnie wróciłam), suka przy nodze (na smyczy). Obok bawi się pani ze srebrną sznaucerką. Myślałam, że zwierzę w miarę ogarnięte, skoro luzem (a tabliczki wszędzie o trzymaniu psisków na smyczy). Błąd. Niestety, obca suka wystartowała do nas. Nawet nie miałam czasu zareagować! Nosz! :angryy: "Uwielbiam" takie akcje. Kotłujące się pieski pod nogami przerażonych dzieci to marzenie każdej mamy! :angryy::mad: Sorki za OT, jestem jeszcze w emocjach. Quote
Okamia Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='asiak_kasia']Ty lepiej uważaj co mówisz, jeżeli chcesz do mnie Jariego na hotelik przywieźć :diabloti: [I][COLOR=#ff0000][FONT=book antiqua]U Ciebie będzie tylko mieszkał[/FONT][/COLOR][/I] :evil_lol: ha! to go zaboli, bo za swojego pisz-pan stafika dał całe 450zł! :roll: :evil_lol: Ale tutaj zawsze mile Cię widzieć :loveu: poza tym trzeba miec w zyciu jakies grzeszki-jedna ćpa, drugi się puszcza, trzecia pali papierochy, czwarta chleje, piąta tworzy patologie, to Ty możesz byc uzależniona od neta :evil_lol: [I][FONT=book antiqua][COLOR=#FF0000]Ej ale my wszyscy uzależnieni :diabloti:[/COLOR][/FONT][/I] Ty już się tak nie chwal tą weterynarią, nie wiesz, że to wiedza dla wtajemniczonych szpecjalistów? :diabloti:[/QUOTE] Chwalę się bo narazie dobrze mi idzie i mnie nie wywalili poczekaj do sesji :evil_lol: Quote
Amber Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Tak, u ciebie będzie tylko mieszkał, natomiast Karola będzie go szkolić... Bosze, zahukany pies do mnie wróci :eviltong: Choć i tak dobrze, że nie od Alexa, to wtedy by wrócił przerażony :shake: :evil_lol: Quote
Okamia Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='Amber']Tak, u ciebie będzie tylko mieszkał, natomiast Karola będzie go szkolić... Bosze, zahukany pies do mnie wróci :eviltong: Choć i tak dobrze, że nie od Alexa, to wtedy by wrócił przerażony :shake: :evil_lol:[/QUOTE] MY go tak wychowamy, że kolców nie będzie potrzebował - oczywiście pozytywnie :diabloti: Quote
Vectra Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 ja chcę wychowywać Jarka ja :multi: kiełbaskami i klikerem na rowerze :diabloti: Quote
Okamia Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='Vectra']ja chcę wychowywać Jarka ja :multi: kiełbaskami i klikerem na rowerze :diabloti:[/QUOTE] To musisz w marcu/kwietniu przybyć do WLKP :diabloti: (Weź Terrierka, weź Terrierka :multi:) Quote
Amber Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 E, wy się nie nadajecie do szkolenia Jariego, za mało zabawy byście z nim miały... najchętniej bym go oddała komuś innemu :diabloti: Quote
Vectra Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='Amber']E, wy się nie nadajecie do szkolenia Jariego, za mało zabawy byście z nim miały... najchętniej bym go oddała komuś innemu :diabloti:[/QUOTE] ciekawe komu :hmmmm: nie mam różowego pojęcia :niewiem: Quote
Okamia Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='Vectra']ciekawe komu :hmmmm: nie mam różowego pojęcia :niewiem:[/QUOTE] Ja też nie :shake: Quote
Vectra Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 WIEM !!!!!!!!! mojej teściowej !!!! :multi: w pakiecie z rowerem bez hamulcy i polarową obróżką i armią kotów które pójdą przodem :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 Jareczek to bedzie miał survival-jak sobie nie upoluje to nie bedzie jadł. Buda i łańcuch w ciągu dnia. Na noc polowanko :evil_lol: wrocisz po niego to psa nie poznasz, zobaczysz jak spokornieje :loveu: Moje metody są ekstra i jedyne słuszne. a tak juz powazniej to ja wiem komu my Sylwia oddała Jariego, oj wiem :diabloti: i bardzo bym chciała to zobaczyć :razz: Quote
N&N Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 A ja nie wiem komu.:placz:Powiedzcie, proooszę. Quote
asiak_kasia Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 Nie mogę powiedziec, bo to tajemnica :diabloti: ale persona z cała pewnością by wymiękła przy Jareczku :eviltong: btw ostrzegam, że dla ludzi o mocnych nerwach...piesek to mieszkaniec jakiegoś terrierka, ale ma drive'a niezłego :diabloti: [URL]https://www.facebook.com/photo.php?v=4918569020829&set=vb.1796373543&type=2&theater[/URL] Quote
Amber Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 [QUOTE] Nie mogę powiedziec, bo to tajemnica :diabloti: ale persona z cała pewnością by wymiękła przy Jareczku :eviltong:[/QUOTE] No i ta osoba dobrze wie, że piszemy o niej :eviltong: [QUOTE] [URL="https://www.facebook.com/photo.php?v=4918569020829&set=vb.1796373543&type=2&theater"]https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater[/URL][/QUOTE] U mnie takie rzeczy się przy śniadaniu codziennie dzieją... Nuda :roll: :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 a to pizdnięte na dziku , to czasem nie jest mix staffika z jagiem ? patterdale terrier ? Quote
Recommended Posts