Amber Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='Okamia']Jak chcesz poproszę TZta by jutro rano zobaczył czy u nas jest i dam Ci znać i najwyżej wyślę jak Ci tak zależy :evil_lol:[/QUOTE] Haha dziękuję ci ale ja oczywiście mam wszystkie TR jak należy w domu :grins: , natomiast ta kolekcja kusi mnie od dawna... I to jeszcze w takiej cenie :cool3: Przejdę się jutro jeszcze raz, może będzie ;) Co do cen to niektóre produkty mam tańsze w Auchanie, tylko to co jest jeszcze fajne w Biedro to to, że jest to mały sklep :p Jak mam iść na spacer po Auchanie to czasem mi się odechciewa ;) Quote
asiak_kasia Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Ja tam naprzemiennie chodze do lidla, biedry i Oszołoma jak to u nas mawiają :diabloti: I czasami mozna prawdziwe perełki trafic, swego czasu kupiłam w lidlu gitarę :evil_lol: Za smieszną kasę calkiem niezły jakościowo produkt. innym razem trafiłam łyżwy za grosze, także tam się opłaca chodzić. Ja niestety mam ziomów tylko w mięsie, wiec powiem wam szczerze, nie kupuje NIGDY przenigdy miesa w paczkach, mielonego gotowego, parówek i szynek mielonek itp. Od lat juz kupuję mieso u naszego rzeźnika (btw w Piotrze i Pawle/Almie można dostać wędlinkę z wilczyny) i to sprawdzone i mogę polecić. Mała masarnia i serio dbają o jakość. To co teraz wyszło z tymi zwrotami ze sklepów w tej Violi, to wierzchołek góry lodowej. Mogła bym tu referaty pisać, jak się pracuje na produkcji w dużych koncernach mięsnych. Masakra. :shake: Quote
motyleqq Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='Vectra']ja teraz jestem wiernym fanem warzyw na patelnie ..... są mega pycha ... do tego starty serek czedarek i uczta dla podniebienia :loveu:[/QUOTE] oj tak, popieram, też lubię warzywka na patelnię z biedry ;) często jak mi się już nic nie chciało po pracy, to kupowałam paczkę i kolacja gotowa :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 W Oszołomie są przesmaczne pierogi ze szpinakiem ...niebo w gębie co do warzyw na patelni co racja to racja , są chyba najlepsze z tych co na rynku , poza tym , mieszanka chińska , Hortex w woreczka 450 g może się schować i jakością i ceną :roll: Biedronowe są o wiele bogatsze w skład ,grzybków mung jest 2 x więcej jak w hortexowskich opakowaniach ...a warzywka mam dziś na obiadek :) a mięsko mielone tylko w mięsnym gdzie kupuję kawał mięcha i tam na miejscu mi go mielą Quote
Obama Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 A ja mam wszędzie daleko,czy Auchan,Tesco czy Biedra wszędzie muszę pakować tyłek do auta. Mieszkam w samym centrum więc tu głównie monopole i lewiatan. A przepraszam,mam pod nosem Plac na stawach" taki bazarek. Ale ceny tam są takie,że ...:crazyeye: Quote
asiak_kasia Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='Tessi&Tola']iii tam... mozemy iść do Ciebie... tam zawsze burdel miło widziany...:eviltong:[/QUOTE] a jakże :evil_lol: u mnie mozna o wszystkim i o niczym. :loveu: btw a propo oddawania za darmo. Mam taka jedna kolezankę, która czatuje po portalach typu tablica czy gumowe drzewo i bierze wszystko co do oddania za darmo, a w niezłej kondycji. I potem sprzedaje. Szczególnie dobrze idą dziecięce ciuszki. Miesięcznie wychodzi na tym jakieś 1,5 tys. na rękę :roll: Quote
Tessi&Tola Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 kurka! 1500 zł?:crazyeye: to ja się muszę chyba jednak wziąć za siebie... tyle kasy mi koło nosa przechodzi... a mogłabym ją przecież zainwestować w alkohol, ciuchy i kosmetyki...:evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='Tessi&Tola']kurka! 1500 zł?:crazyeye: to ja się muszę chyba jednak wziąć za siebie... tyle kasy mi koło nosa przechodzi... a mogłabym ją przecież zainwestować w alkohol, ciuchy i kosmetyki...:evil_lol:[/QUOTE] pieskom byś w końcu kupiła coś, a nie w siebie inwestować...to Ty nie wiesz, że jak masz psy to one są ważniejsze niz ty? Bezag Ci jeszcze tego nie uświadomiła :evil_lol:? Quote
Aleks89 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Ona czymie psy na dworzu to ich nie koffaaa Quote
asiak_kasia Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='Aleks89']Ona czymie psy na dworzu to ich nie koffaaa[/QUOTE] kofa kofa, zobacz jaki ślicznusie :loveu: [IMG]http://i49.tinypic.com/71puo7.jpg[/IMG] tak lofciam, że na spacerze mi pies zdycha z przemęczenia :evil_lol: [IMG]http://i45.tinypic.com/34jcd47.jpg[/IMG] a takiego łonka miałam na tymczasie :diabloti: [IMG]http://i50.tinypic.com/ngu8gn.jpg[/IMG] Quote
Aleks89 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 ONkowaty fajny trza było se zostawić:diabloti: Quote
Tessi&Tola Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 a co to za śmiecie pod stołem trzymie? dla myszy polnych? jakby wpadły na tymczas?:eviltong: i nie mów mi nic o bezag... bo moge się zdenerwować i mi się bruzda na czole zrobi...:diabloti: a psom kupiłam przecie amortyzatory i obroże przeciwpchelne to co jeszcze chcą? już wszystko mają... żryć mają, spać mają, pcheł nie maja, ruch mają... starczy:evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='Aleks89']ONkowaty fajny trza było se zostawić:diabloti:[/QUOTE] taaaa...fajny, to był po 2 miesiacach u mnie. :diabloti: Wcześniej to było wcielenie wszystkich wad łonka. WSZYSTKICH...:shake: Myslałam, że zaciukam po jednej dobie. Potem okazało się, że nawet z tego można zrobić psa, ale znaleźli się ludzi zacni i wzięli poczwarka. :razz: [quote name='Tessi&Tola']a co to za śmiecie pod stołem trzymie? dla myszy polnych? jakby wpadły na tymczas?:eviltong: i nie mów mi nic o bezag... bo moge się zdenerwować i mi się bruzda na czole zrobi...:diabloti: a psom kupiłam przecie amortyzatory i obroże przeciwpchelne to co jeszcze chcą? już wszystko mają... żryć mają, spać mają, pcheł nie maja, ruch mają... starczy:evil_lol:[/QUOTE] śmieci pod stołem to dla myszów było, czy innych chomików, już nie pamiętam. Ja swego czasu miałam asortyment jak w sklepie zoo :evil_lol: A z tego czasu na DT miałam jeszcze szczyla goldenowatego. 2 chłopcy ok 8-10 miesieczni w domu. Skaranie boskie, ale im klikałam i wyklikałam zasady panujące w domu :loveu: Quote
Tessi&Tola Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='asiak_kasia'] [B]szczyla goldenowatego[/B]. :loveu:[/QUOTE] czytam i kombinuję? jaki to szynszyl goldenowaty:evil_lol: dopiero dalsza część wypowiedzi mnie oświeciła - czasem jednak warto czytać do końca:p nie pojmuję uwielbienia dla klikania - to się ma wiecznie ręce zajęte i po łbi nie można walnąć kiedy trzeba... prosze mnie oświecić, dlaczego warto... Quote
asiak_kasia Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='Rinuś']te Twoje kundle to nawet ładne są :diabloti:[/QUOTE] Zdarza im się czasami :evil_lol: Jak ogarnę wyczeszę i wykąpie raz do roku :razz: [quote name='Tessi&Tola']czytam i kombinuję? jaki to szynszyl goldenowaty:evil_lol: dopiero dalsza część wypowiedzi mnie oświeciła - czasem jednak warto czytać do końca:p nie pojmuję uwielbienia dla klikania - to się ma wiecznie ręce zajęte i po łbi nie można walnąć kiedy trzeba... prosze mnie oświecić, dlaczego warto...[/QUOTE] Kochana "klikanie" to nie to z klikerem, to się klika pieskowi przez łeb, jak trzeba :diabloti: Tylko my szyfrem piszemy, żeby nas dogocioteczki nie pozabijały za znęcanie się nad psami :cool3: Chociaż klikera uzywam, z konisiami. Fajnie się tam sprawdza, ale to roślinożerca, co innego trzeba uruchomić u niego. Pieski moje klikera nie pojęły, one wolą jak im się paluszkiem pokazuje, wtedy robią co trzeba :loveu: Quote
Tessi&Tola Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 no chyba że tak, takie klikanie to znam ja i moje kundle... a koni nie mam, nie uznaję zwierząt wyższych ode mnie... mam na to za wysokie ego:loveu: Quote
asiak_kasia Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='Tessi&Tola']no chyba że tak, takie klikanie to znam ja i moje kundle... a koni nie mam, nie uznaję zwierząt wyższych ode mnie... mam na to za wysokie ego:loveu:[/QUOTE] one tylko fizycznie wyższe, bo rozumki to jednak mają malutkie :evil_lol: dzisiaj była wielkie trauma, bo na padoku zostawiony został balot słomy w innym miejscu niż zwykle. I się konisie bały strasznie, stały zbite w gromadę, bo tak "takie straszne coś jest!" :diabloti: Quote
Tessi&Tola Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 nooo... a podobno konie takie mundre są:eviltong: ja tam jednak czuję lekki dyskomfort przy czymś, co może mnie bez wysiłku pocałować w czubek głowy i waży tyle co male auto... aspekt psychiczny zapewne, ale w mieście wychowana w mieście umrę... mój chłop miał babcię na wsi, więc jest obyty z końmi, krowami itp ale ja nie:placz: mój asortyment zwierząt domowych zamykają psy... potem jest już dzicz:-o Quote
asiak_kasia Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='Tessi&Tola']nooo... a podobno konie takie mundre są:eviltong: ja tam jednak czuję lekki dyskomfort przy czymś, co może mnie bez wysiłku pocałować w czubek głowy i waży tyle co male auto... aspekt psychiczny zapewne, ale w mieście wychowana w mieście umrę... mój chłop miał babcię na wsi, więc jest obyty z końmi, krowami itp ale ja nie:placz: mój asortyment zwierząt domowych zamykają psy... [B]potem jest już dzicz[/B]:-o[/QUOTE] i w tej kwestii się nie mylisz zbytnio :evil_lol: chociaż patrząc na te moje stwory, to dzicz jest od samego poczatku. Konisie som mondre, tylko mają swoje takie urojenia, i niestety bycie ofiarą, a nie drapieżnikiem, robi z nich takie głupeczki czasem. Chociaż jak się koniś przekona, że mozna swoja siła coś wymusić, oo to może byc nieciekawie. Co by nie powiedzieć koszmarnie wręcz :diabloti: Quote
Tessi&Tola Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 no to ja dziękuję, ze niewyprowadzanie mnie z błędu - będę się trzymać od konisiów z daleka... sukienusię sobie znalazłam na lato - teraz muszę kolorek wybrac... :loveu: Quote
Tessi&Tola Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 phi! co tak tendencyjnie:evil_lol: to sukienka w kolorowe pasy [URL]http://moda.allegro.pl/a315k-modna-w-paski-sukienka-roz-36-38-i3093996953.html[/URL] [URL]http://moda.allegro.pl/a589k-modna-w-paski-sukienka-roz-36-38-i3094278785.html[/URL] chyba ta druga jednak... Quote
asiak_kasia Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='Tessi&Tola']phi! co tak tendencyjnie:evil_lol: to sukienka w kolorowe pasy [URL]http://moda.allegro.pl/a315k-modna-w-paski-sukienka-roz-36-38-i3093996953.html[/URL] [URL]http://moda.allegro.pl/a589k-modna-w-paski-sukienka-roz-36-38-i3094278785.html[/URL] chyba ta druga jednak...[/QUOTE] zdecydowanie ta z żółtym :kciuki: Quote
Tessi&Tola Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 no też tak myślę... ale musze jeszcze przejrzeć 8 tys stron żeby się upewnić że lepszej nie ma:evil_lol: Quote
Recommended Posts