Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie wróciłam od Muni. Oczko suni po malutku zmienia barwę i znacznie lepiej wygląda. Munia jest bardzo grzeczna i spokojnie znosi wpuszczanie kropelek do chorego oczka i smarowanie maścią. Robi się z niej co raz większa przylepa. Bardzo lubi siedzieć na kolanach, nie tylko w domu, ale i w parku na ławeczce też. Jest posłuszna i trochę niechętnie chodzi na spacery.

A z Munia rośnie mały rozrabiaka. Trochę dokucza mamie, figluje z kotami, szczeka na papugi. Jednym słowem, szczęśliwie spędza czas. ;)

Posted

Aniu ja byłam dosłownie chwilkę po Tobie - zawiozłam serki i ryż. Aparatu znowu zapomniałam, a szkoda, bo Munio rośnie, ładnieje. A zainteresowania nie ma nim żadnego. On za 2 tygodnie może iśc do nowego domku

Posted

Hello!
Lika, mogę być po Munia vel. Bingo ok. 16:30, bo o 16 kończę szkołę. Jeśli nie jest to za późno, to ok. 17 zjawimy się na Oboźnej. Nie ma dla mnie problemu, tylko napiszcie adres, please! Skąd malucha zabrać? Czy koci transporterek będzie dobry na przejazd?

Posted

Wilejka, chyba Ania lika da radę zabrać małego, ale skontaktuj się z nią. ja teraz wychodzę na zajęcia, potem ślyb, nie dam rady już zajrzeć na dogo

Posted

Ronja Kochana,
Munio cudny. Munia piękna. Papugi i kocury super.
Mam dla Ciebie torbę taką niebieską z logo Stowarzyszenia. Postaram się przybyć w końcu do Ciebie do szkoły w poniedziałek . Ufff!

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Ronja Kochana,
Munio cudny. Munia piękna. Papugi i kocury super.
Mam dla Ciebie torbę taką niebieską z logo Stowarzyszenia. Postaram się przybyć w końcu do Ciebie do szkoły w poniedziałek . Ufff!

a nie mówiłam, ze są cudni i wyjątkowi:loveu:

w pon jestem od 8 do 12.40, daj sygnał, to wyjrzę. super, ze pamietałaś o Torbie!!dziekuję:p

Posted

Munio taki słodziak, że w ogóle nie oddałabym go z kolan. Będzie miał zdjęcie w lipcowo-sierpniowym numerze "Kocich spraw".
O torbie bardziej pamiętała Kinga, ja tylko wiedziałam, że muszę Cię odwiedzić. ;)

Posted

[FONT=Times New Roman][/FONT]