Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zawiozę jakoś ja, tylko p. Beata codziennie z kotką na kroplówkach jest, więc nie bedzie pewnie mogła jechać. Munia bez niej jest b. niespokojna

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rany, jakie z Munia urocze brzydactwo wyrosło ;) A Pani Beata juz jego aktualne zdjęcia widziała? Jestem ciekawa jej opini.

ronja, jeśli Pani Beata nie może pojechac z Tobą i Munią do Garncarza, to mogę Wam dotrzymać towarzystwa. Na kiedy macie umówioną wizytę?

Posted

szczerze mówiąc jeszcze nie dzwoniłam. jutro postaram się wpaść do p. beaty, to z nią ustalę wszystko. gdyby ona nie mogła, to bardzo bym chciała byś Aniu ze mną pojechała

Posted

Munia ma się całkiem dobrze. Byłam u niej dwa dni temu. Jest wesoła, zaczepia rudą kotkę do zabawy. Do p. doktora idziemy w poniedziałek

Posted

Byłysmy dziś u pana doktora i jest dobrze z oczkiem. Jest co prawda mały stan zapalny, ale wszystko goi się jak powinno. Myszeczka dostała jeszcze dwie buteleczki kropelek. Istnieje niestety prawdopodobieństwo, ze trzecia powieka zacznie się wywijać i będzie ją trzeba usunąć (to chore oczko jest dużo mniejsze i ta powieka nie ma jak się na nim układać).
Pan doktor jak zwykle nie policzył nam za wizytę. Bardzo mu dziękujemy w imieniu Myszeczki i swoim.
fotki jutro, bo dziś miałam za dużo wrażen...

Posted

Myśmy z Gumusią dziś spotkały Panią Beatę podczas spaceru. Ona się nachwalić nie może Munieczki. Mówiła, że nawet gdyby miała psa od szczeniaka, to nie byłaby w stanie tak go wychować, żeby był tak grzeczny, jak Munia. :lol:

A przy okazji Gumsia usłyszała od Pani Beaty piękny komplement - że ma piękne bursztynowe oczka. :lol:

Posted

a czy munia ma dom na stale. bo sledzilam ten watek na samym poczatku, a potem jakos mialam za duzo na glowie. teraz widze ze synek juz w domku a sama mamusia jak?

Posted

aha, no to dobrze. tylko sie cieszyc :) w takim razie trzymam kciuki za jej dalsze zycie u pani beaty. oby jej bylo cudownie bo na to jak kazdy inny psiak zasluguje.

Posted

Ludziska DZIĘKI żezaopiekowaliście się Munią-dla mnie zawsze będzie Suńka;)

Mieszkała na moim osiedlu zanem razem Colinem.Taka mała a daje ogronmną radość.. ktoś ją mocno skrzywdził, dlatego okropnie długo trwało zanim odważyła się zawiązać ze mną kontakt, ale opłacało się.. i jej i mi.To jest już inny psiak niż kilka lat temu..
zajrze do Was jeszcze niiedługo..
Opiekujcie sie nią dobrze..Mam nadzięję że Colin też najdzie opiekuna..:(
3mam mocno paluszki...<prosi>

Pozdrawiam

Posted

cosmyk, napisz coś więcej o Muni - od kiedy miała to bielmo na oku?to pourazowe - czy wiesz co się stało?ma zerwany mięsień czy żebrach - jakby ktoś ją pobił, czy wpadła pod samochód?
ciekawe czy to Colin jest tatusiem jej synka...

Posted

Suńka i Colin byli jak małżeństwo.. i wierzcie mi że raczej szczęśliwe;)
nie powiem Ci dokładnie co przeżyły bo nie mam pojęcia.. kiedy się u nas znalałzy miały jużurazy jednak nie pozwalały do siebie podejść...były wystraszone, płochliwe.. dopiero po długim czase mi zaufały i dały do siebie podejść..

Posted

ronja, odebrałam dziś szelki dla Muni, które Animalia sprowadzała prawie dwa i pół miesiąca. Wydaje mi się, że nie będą pasowały na Munię, bo są bardzo małe. Będą raczej dobre dla jakiegoś szczeniaczka. Zresztą sama zobaczysz.