Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kanzaj napisał(a):
Czyli można przyjąć, że dziewczyna ma domek i już:lol: ???

można przyjąć, jak pan się złamie całkiem i tfu yfu nie zapeszać
(moja Łapcia też u nas była ze 2 miesiące na tymczasie, zanim mój mąż zgodził się ją uznać za naszą...)

Posted

Munieczka dzisiejszy dzień spędziła głównie na spaniu. Pani Beta sama się dziwi, że można tyle spać, ale sunia pewnie regeneruje siły. Oczko jej raczej nie boli. Wieczór spędza na kolanach pańci (dzieli je z kotem Teofilem), oglądając telewizję.

Posted

Munia była dziś u pana doktora Garncarza. Oczko ładnie się goi. Jeśli będzie wszystko dobrze, to za jakiś czas ono przyschnie i zrobi się mała kuleczka w oczodole. Munia ma cały czas dostawać krople, następna wizyta, jak skończą się kropelki. W samochodzie była bardzo dzielna (p. Beata zresztą też:evil_lol: - JA sama prowadziłam samochód:multi: ), u pana doktora trochę się wyrywała przy usuwaniu martwej błonki (ale raczej dlatego, ze p. Beata wyszła, bo nie mogła patrzeć). Sunka strasznie się ucieszyła z powrotu do domku - poszczekiwała, podskakiwała, pogoniła kota Teofila, podrzucała ucho wołowe:lol:
a mąż p. Beaty mięknie coraz bardziej...

Posted

Trzymam kciuki za męża... taka malutka Munia nie może mu przecież zawadzać, prawda?

RONJU!!!! Ty PROWADZISZ????????? A kiedy mnie weźmiesz na przejażdżkę?

Posted

Jeżdzę sama od dwóch tygodni!!!!!Ale jeszcze trochę czasem się boję... Jak już bedę pewniejsza, to przyjadę do Ciebie Neris na nalesniczki!!!!!

mąż p. Beaty boi się, że nie dadzą rady finansowo w razie jakiś komplikacji zdrowotnych. obiecałam,że jakoś zbiorę pieniądze na leczenie

i jeszcze zapomniałam - p. Beata chciałaby Munię wysłac na badanie serduszka. Sunka niechętnie chodzi, duzo śpi, szybko się męczy. może to być z racji wieku, ale lepiej sprawdzić

Posted

ronja, a może w ramach ćwiczeń praktycznych w prowadzeniu samochodu mała wycieczka do schroniska? Trzeba przewieźć jamniczkę ze schroniska do malagos.

Posted

co do serducha to z czystym sumieniem moge polecic dr Kurskiego. Przyjmuje w Elwecie na al. Niepodległości - tylko tam trzeba sie do konkretnego lekarza zapisac i byc bardzo konkretnym, bo czasem naciagaja ludzi na niepotrzebne koszta.

Posted

Neris napisał(a):
A ja mam dobre wspomnienia z wizyty u doktora Niziołka... jest bardzo drogi ale za bezdomne psy bierze niewiele.

Ronja dr Niziołek przyjmuje w naszej zaprzyjaznionej klinice na belgradzkiej;)

Posted

lika napisał(a):
ronja, a może w ramach ćwiczeń praktycznych w prowadzeniu samochodu mała wycieczka do schroniska? Trzeba przewieźć jamniczkę ze schroniska do malagos.

no tak daleko to ja się nie wypuszczę i nie tym samochodem:shake: . do schroniska przez las byśmy nie dojechały, za duze doły.a mój mąż padłby na zawał przez cały czas mojej podrózy

dzięki dziewczynki za tyle poleconych kardiologów - coś wybiorę najbliżej nas, tj. p. Beaty

Posted

Igusia napisał(a):
Ronja dr Niziołek przyjmuje w naszej zaprzyjaznionej klinice na belgradzkiej;)

Niziołek jest stanowczo przereklamowany i coraz bardziej zadufany w sobie:evil_lol: - niestety...

Posted

Kanzaj napisał(a):
Niziołek jest stanowczo przereklamowany i coraz bardziej zadufany w sobie:evil_lol: - niestety...

Ja nie odniosłam takiego wrażenia, zachowywał się cudownie, wypytywał o resztę psów w domu itp. A poleciło mi go kilka osób, z tego dwóch fantastycznych wetów. No i wziął 35 złotych a normalnie bierze 150...

Posted

Munieczka była na działeczce, bawiła się z małym labkiem. dochodzi do siebie!!!w przyszłym tygodniu pójdziemy na EKG na Białobrzeska ,bo tam najbliżej. jak bedzie coś nie tak (tfu), to będziemy szukac specjalisty...

Munio dzis zaliczył pierwszy spacerek (odczekał 10 dni po szczepieniu wścieklizny) i ma juz adresówkę!!!
a ja w przyszłym tygodniu umówię się na wizytę