Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysle, że ze 3 tygodnie. potem nie wiem ile trzeba odczekac do sterylki?
od sterylki przez 10 dni będzie mogłabyć w lecznicy, a potem to juz nie wiem. chciałam ją do nas przygarnąć, ale mąż KATEGORYCZNIE się sprzeciwił

Posted

ronja mozemy zawrzec uklad - jak znajdziesz domek dobry dla Cypiska (oczywiscie wszelka pomoc pozastalych zainteresowanych losem suni mile widziana :evil_lol:) to ja wezme mala na tymczas. :D Moja oferta jest jak najbardzije serio. :razz:

Posted

Boże co za los-staruszka i jeszcze szczenna-cud, że przeżyła. I z innej gruszki: CZY Z TEGO AKURAT SCHRONISKA PSY I SUCZKI SĄ WYDAWANE DO DOMY STERYLIZOWANE?
P.S. Co masz na myśli "Maluszek odchowany"?:icon_roc: ALBO JA GŁUPIA ŹLE czytam-bo przecież każdy dzieciak wie, że takie małeszybko albo jeszcze prędzej padnie w schronie.
P.S>widziałam kilka fajnych aukcji na bazarku na malutką-fajne:lol:

Posted

Ostatnio rozpoczęłysmy akcje sterylkową - wyciagamy suczki, sterylizujemy i na biegu szukamy domku. Maluszek odchowany - mam na mysli jak sunia przestanie go karmić i on pójdzie do domku tymczasowego albo stałego. Przecież nie zabiorę mu mamy i nie zostawię samego na pastwę losu. On ma duże szanse na adopcje, a sunia pewnie zerowe.

Posted

moze znajdzie się ktoś kto pokocha takie malenstwo???mnie się serce kraje, kocham takie brzydulki, ale czwarty pies to już za dużo...

Posted

Ronja, nie martw sie na zapas....Jak malec się odchowa, znajdziemy mu domek i pomyślimy o mamusi...:cool1:
Pewnie, ze najlepiej byloby zabrać do domu tymczasowego oboje już teraz, zaszczepić, odchować ja Bóg przykazał, ale to mało realne. Musimy poczekać, tak myślę, podnosić wątejk, szukać ludzi chętnych do wziecia piesków...

Posted

malagos napisał(a):
Ronja, nie martw sie na zapas....Jak malec się odchowa, znajdziemy mu domek i pomyślimy o mamusi...:cool1:
Pewnie, ze najlepiej byloby zabrać do domu tymczasowego oboje już teraz, zaszczepić, odchować ja Bóg przykazał, ale to mało realne. Musimy poczekać, tak myślę, podnosić wątejk, szukać ludzi chętnych do wziecia piesków...

Malagos, ja zawsze martwię się na zapas:-( .
Tak mi jej szkoda, ze nie wiem:-( .

Posted

Jeśli Misiek znalazłby szybko dom na stałe, to byłoby miejsce dla Muni i jej maluszka. Jak rozmawiałam z Panią o psach, które mogłaby przyjąć, to była skłonna wziąć Munię razem ze szczeniakiem lub Miśka. Za sunię ze szczeniakiem nie chciała nawet więcej pieniędzy niż za jednego dorosłego psa. Misiek był w Warszawie i pilne było przeniesienie go z klatki w lecznicy do domu, a Muni i tak nie było jak przywieźć przed świętami. Myslę jednak, że Pani nie zmieni zdania i jak Misiek znajdzie dom, to przyjmie Munię. Oby znalazł dom jak najszybciej ...
A czy Munia ma już jakieś ogłoszenia, oprócz Allegro?

Posted

ronja napisał(a):
ma tylko allegro na razie

Pomogę Ci ją ogłaszać. Jutro po pracy napiszę tekst ogłoszenia i jak go zaakceptujesz, to będę siedziała i wklejała we wszystkie możliwe "ogłoszeniowe" miejsca. Można też dać ogłoszenie do "Oferty", ale opublikują dopiero w poniedziałek. Na najbliższy piątek już się nie da.

Posted

lika, dziś pada, odpiszę Ci jutro na pw, ok?dziekuję, że jesteś tu na watku i chcesz pomóc suczce. czy możesz przesłać mi jeszcze na maila zdjęcia Aggie ze schronu - tam Munia fajnie wyglada - mogłyby pójśc do ogłoszeń - ulotek