kolejna kobietka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 (edited) foteczki przesliczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: ze wstretnego i brudnego kojca na takie piekne kanapy, ale mu sie poszczescilo! :) widac, ze czuje sie jak w raju! :) Edited January 24, 2013 by kolejna kobietka Quote
Gabi79 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='kolejna kobietka']grzeczniutki, kochany psiak :)[/QUOTE] Kolejny raz się potwierdza, że w tamtym schronie same cudowne, kochane i bezproblemowe psiaki siedzą:loveu: Gdyby tak im wszystkim udało się pomóc..... Quote
asiek.l-g Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Basiuniu dziekuję za wstawienie zdjęć,jak coś jeszcze cykne to mam nadzieje ze mogę wysłać, w weekend plenerowe jakies sie zrobi. Laki juz umie pzrechodzic przez drogę na światlach ,jak ja stoje to i on stoi a jak słyszy sygnał to rusza (już nie rwie sie pierwszy do przodu pod koła). No i mam już dwóch milośników piłki nożnej/koszykówki, Kudłacz z wielkim zaciekawieniem wsłuchuje sie w te wszystkie gwizdy piski na boiskach, jeszcze niech poprosi o piwo to juz calkiem Pana Pies. A czy ta biel jego futerka nie bije po oczach? on nawet pozwala mi kłasc moją głowę na swój brzuszek i tak sobie leżymy pachnie juz pieknie a mięciutki jest jak owieczka. Quote
kolejna kobietka Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 cudny, madry psinek! :) widac, ze mieciuchny, tez bym sie poprzytulala do niego :) Quote
toyota Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 A co tutaj się dzieje, co za rozpusta i brak dyscypliny całkowity :mad::loveu::loveu:. Quote
lika1771 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='toyota']A co tutaj się dzieje, co za rozpusta i brak dyscypliny całkowity :mad::loveu::loveu:.I jeszcze telewizje oglada i cos mowa o piwie...... Quote
asiek.l-g Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 cudny jest co??? ...własnie to jest jego ulubiona pozycja aż chciałoby sie powiedziec leży j.... do góry :evil_lol:... co jakis czas gibnie sie na drugi boczek... a że to jest miejsce leżące mego meza przed telewizorem to sie tam przepychaja. Quote
basiunia131 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='asiek.l-g']Basiuniu dziekuję za wstawienie zdjęć,jak coś jeszcze cykne to mam nadzieje ze mogę wysłać, w weekend plenerowe jakies sie zrobi. [/QUOTE] Oczywiście :) Wysyłaj śmiało, wstawię z przyjemnością. Quote
toyota Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Zapraszam do zabawy w puzzle, która pomoże dotrzeć Meli do BDT: http://www.dogomania.pl/forum/thread...8#post20336278 Ciocie, pomóżcie, mamy wspaniały BDT, ale koszmarna odległość :-(. Quote
asiek.l-g Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Lakiemu juz tydzień minął u nas...po mału robi sie odpowiedzialny za teren, pilnuje kto wchodzi do domu, ale wystarczy pogłaskac i juz przylepa sapiąc wciska sie na kolana. zrobiłam jeszcze kilka zdjęc które juz wysłałam basiuni. Quote
kolejna kobietka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 kochany :) ...ale ten czas leci... Quote
ludwa Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Dostałam dzisiaj fakturę za pobyt Łacia w hoteliku. Łączny koszt opieki (z dojazdami do lecznicy) 525 zł + 35 za okulistykę u dr Garccarza Quote
basiunia131 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 (edited) Very Laki man :) Edited January 28, 2013 by basiunia131 Quote
toyota Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 Ale szczęśliwy psiak !!! Rachunek wysoki :(. To ile brakuje do opłaty za hotel i wizytę ? Quote
basiunia131 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='toyota']Ale szczęśliwy psiak !!![/QUOTE] Ja mam wrażenie, że on na większości zdjęć się uśmiecha! Widać jak mu dobrze. Quote
Aryste Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Tez mi sie wydaje ze sie usmiecha. jest szczesliwy ze wyrwal sie z tego piekla schroniskowego... ze dano mu szanse.. widac ze mu dobrze :-) Quote
ludwa Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Muszę policzyć, chyba na fb są zaktualizowane wpłaty. Dzisiaj wyślę przelewy. A Łacio, to panisko pełną gębą:) I się uśmiecha:))))) Quote
asiek.l-g Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 (edited) no rachunek wysoki, a czy kasiorki uzbieranej wystraczy? ... oczko ma sie całkiem nie źle..kropelkujemy i jest juz ładnie. a dzisjaj spałam z nim nosek w nosek. Ten psiak to geniusz jest tak qurcze mądry, inteligentny z szok..mogłabym tu pisac onim laborat. Edited January 29, 2013 by asiek.l-g Quote
ludwa Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 No i nie wkleiłam, bo mam pdf a tam ino jpg. Quote
kolejna kobietka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 (edited) tylko prosze nie wklejaj na moje wydarzenie plisss ja sama to zrobie, wyslij mi tak jak prosilam na maila :) Edited January 29, 2013 by kolejna kobietka Quote
Recommended Posts