Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kolejna kobietka']grzeczniutki, kochany psiak :)[/QUOTE]

Kolejny raz się potwierdza, że w tamtym schronie same cudowne, kochane i bezproblemowe psiaki siedzą:loveu:

Gdyby tak im wszystkim udało się pomóc.....

Posted

Basiuniu dziekuję za wstawienie zdjęć,jak coś jeszcze cykne to mam nadzieje ze mogę wysłać, w weekend plenerowe jakies sie zrobi.

Laki juz umie pzrechodzic przez drogę na światlach ,jak ja stoje to i on stoi a jak słyszy sygnał to rusza (już nie rwie sie pierwszy do przodu pod koła).

No i mam już dwóch milośników piłki nożnej/koszykówki, Kudłacz z wielkim zaciekawieniem wsłuchuje sie w te wszystkie gwizdy piski na boiskach, jeszcze niech poprosi o piwo to juz calkiem Pana Pies.

A czy ta biel jego futerka nie bije po oczach? on nawet pozwala mi kłasc moją głowę na swój brzuszek i tak sobie leżymy pachnie juz pieknie a mięciutki jest jak owieczka.

Posted

cudny jest co??? ...własnie to jest jego ulubiona pozycja aż chciałoby sie powiedziec leży j.... do góry :evil_lol:... co jakis czas gibnie sie na drugi boczek... a że to jest miejsce leżące mego meza przed telewizorem to sie tam przepychaja.

Posted

[quote name='asiek.l-g']Basiuniu dziekuję za wstawienie zdjęć,jak coś jeszcze cykne to mam nadzieje ze mogę wysłać, w weekend plenerowe jakies sie zrobi.
[/QUOTE]

Oczywiście :) Wysyłaj śmiało, wstawię z przyjemnością.

Posted

Lakiemu juz tydzień minął u nas...po mału robi sie odpowiedzialny za teren, pilnuje kto wchodzi do domu, ale wystarczy pogłaskac i juz przylepa sapiąc wciska sie na kolana. zrobiłam jeszcze kilka zdjęc które juz wysłałam basiuni.

Posted (edited)

no rachunek wysoki, a czy kasiorki uzbieranej wystraczy? ... oczko ma sie całkiem nie źle..kropelkujemy i jest juz ładnie.

a dzisjaj spałam z nim nosek w nosek. Ten psiak to geniusz jest tak qurcze mądry, inteligentny z szok..mogłabym tu pisac onim laborat.

Edited by asiek.l-g