Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

toyota napisał(a):
Ja chciałabym ogromnie podziękować 4DogS-owi w szczególności Ludwie i Ekianie, bo dzięki nim Łatuś już rozpoczął inne życie.
Od schroniska do BDT w Gryfowie dzieliło go ok. 500 km, to są ogromne koszty. Przy okazji diagnostyka oka w Warszawie u uznanego w całej Polsce specjalisty w dodatku z sercem dla bezdomniaków, to kolejny sukces.

Może było za mało informacji na temat hotelu, ale ja nie przywiązywałam do tego zbytniej wagi, skoro Łatek miał tam przebywać ok. 2 - 3 tygodnie, to każde miejsce nawet w kojcu z porządna budą byłoby luksusem w porównaniu ze schroniskiem.

Jednak zdjęcia z hotelu przeszły moje najśmielsze oczekiwania, Łatuś pięknie wygląda i co najważniejsze widać, że się otworzył na kontakt z człowiekiem, bo w schronisku był bardzo smutny i jakby nieobecny. Widać było, że jest zupełnie zrezygnowany i nie spodziewa się już niczego dobrego.
Łatuś teraz zupełnie inaczej patrzy, może jeszcze się nie uśmiecha, ale mordkę ma szczęśliwą !
Dziękuję również hotelowi za przyjęcie Łatka tak znienacka i doprowadzenie go do formy.

Do nas też coś wpłynęło. Postaram się po południu wkleić, chyba 20 zł ale potwierdzę..

I coś toyota ściemniasz....;) Łatek od początku jest super. Dlatego pisałam, że asiulek nie ma po co dzwonić, bo usłyszy same ochy i achy:)))))))) Monika jest nim zauroczona. Do dzieci też jest super:)

A tak serio, schronisko jest specyficznym miejscem i trudno określić prawdziwą naturę psa. A najsmutniejsze jest, że tak takich fajnych Łatków jest na pęczki. I się marnują, zamiast słuchać ochów i achów:(

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuję :)

z fb wpłaty na dzień dzisiejszy:

15 zł MARTA N. Gniezno
50 zł PAULINA A. Strzelce
50 zł LIDIA P. (LIDA) Warszawa
20 zł JOANNA C. Warszawa
35 zł MAŁGORZATA K. Poznań
20 zł BOŻENA J. Kraków

:iloveyou:
i dojdzie jeszcze 80 zł od Pani Justyny ♥

Posted

na fb wrzuciłam zdjęcia. Jeśli ktoś mógłby tu przerzucić, to bym była wdzięczna. Ja już mam 2 konta na imageshacku a bazarki muszę jakieś zrobić na swoje burki;)

Posted

pierwszy raz od dawna zabrako mi słów jak ujrzałam te zdjęcia ...wpatruje sie w nie jak zaczarowana, a nie mozna było ich wstawic około 15 stej :evil_lol: (oczywiscie żartuję) jak do domu wychodzę ...zas nic w pracy nie zrobie bo ciagle do Miśka zaglądam , niesamowita subtelnosc z niego bije....CZEKAMY PUSZKU OKRUSZKU MALUTKI

Posted

lika1771 napisał(a):
Jest swietny,Asiu to jakie w koncu imie?

jak juz bedzie u Nas wtedy powiem :cool3: a doczytalam że za tydzień będzie...Misiek bedzie miał dwie kumpelki jamniczki do spacerków i zabaw, biedne nudza sie same pannice więc moze troche je rozrusza...no przesliczny jest Łatuś

Posted

asiek.l-g napisał(a):
jak juz bedzie u Nas wtedy powiem :cool3: a doczytalam że za tydzień będzie...Misiek bedzie miał dwie kumpelki jamniczki do spacerków i zabaw, biedne nudza sie same pannice więc moze troche je rozrusza...no przesliczny jest Łatuś

Oj chciałabym zobaczyć, jak zareagują na Łatka:razz:. Myślę, ze i Tobie Asiu, cała trójka, dostarczy sporo rozrywki:evil_lol:.

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
dziękuję :)

z fb wpłaty na dzień dzisiejszy:

15 zł MARTA N. Gniezno
50 zł PAULINA A. Strzelce
50 zł LIDIA P. (LIDA) Warszawa
20 zł JOANNA C. Warszawa
35 zł MAŁGORZATA K. Poznań
20 zł BOŻENA J. Kraków

:iloveyou:

i dojdzie jeszcze 80 zł od Pani Justyny ♥

I potwierdzam:) 80 zł od p. Justyny z Łomianek:)