ludwa Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 toyota napisał(a):Ja chciałabym ogromnie podziękować 4DogS-owi w szczególności Ludwie i Ekianie, bo dzięki nim Łatuś już rozpoczął inne życie. Od schroniska do BDT w Gryfowie dzieliło go ok. 500 km, to są ogromne koszty. Przy okazji diagnostyka oka w Warszawie u uznanego w całej Polsce specjalisty w dodatku z sercem dla bezdomniaków, to kolejny sukces. Może było za mało informacji na temat hotelu, ale ja nie przywiązywałam do tego zbytniej wagi, skoro Łatek miał tam przebywać ok. 2 - 3 tygodnie, to każde miejsce nawet w kojcu z porządna budą byłoby luksusem w porównaniu ze schroniskiem. Jednak zdjęcia z hotelu przeszły moje najśmielsze oczekiwania, Łatuś pięknie wygląda i co najważniejsze widać, że się otworzył na kontakt z człowiekiem, bo w schronisku był bardzo smutny i jakby nieobecny. Widać było, że jest zupełnie zrezygnowany i nie spodziewa się już niczego dobrego. Łatuś teraz zupełnie inaczej patrzy, może jeszcze się nie uśmiecha, ale mordkę ma szczęśliwą ! Dziękuję również hotelowi za przyjęcie Łatka tak znienacka i doprowadzenie go do formy. Do nas też coś wpłynęło. Postaram się po południu wkleić, chyba 20 zł ale potwierdzę.. I coś toyota ściemniasz....;) Łatek od początku jest super. Dlatego pisałam, że asiulek nie ma po co dzwonić, bo usłyszy same ochy i achy:)))))))) Monika jest nim zauroczona. Do dzieci też jest super:) A tak serio, schronisko jest specyficznym miejscem i trudno określić prawdziwą naturę psa. A najsmutniejsze jest, że tak takich fajnych Łatków jest na pęczki. I się marnują, zamiast słuchać ochów i achów:( Quote
kolejna kobietka Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 tak, pewnie to te 20 zl od Pani Bozeny, ktore wczoraj wplacila, a dzisiaj wplacone 80 zl :multi: od Pani Justyny, ale pewnie jeszcze nie doszlo... Quote
kolejna kobietka Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 tak, to jest najgorsze, tyle wspanialych i kochanych psow, a tak skrzywdzonych przez ludzi :-( Quote
kolejna kobietka Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 dziękuję :) z fb wpłaty na dzień dzisiejszy: 15 zł MARTA N. Gniezno 50 zł PAULINA A. Strzelce 50 zł LIDIA P. (LIDA) Warszawa 20 zł JOANNA C. Warszawa 35 zł MAŁGORZATA K. Poznań 20 zł BOŻENA J. Kraków :iloveyou: i dojdzie jeszcze 80 zł od Pani Justyny ♥ Quote
ludwa Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 na fb wrzuciłam zdjęcia. Jeśli ktoś mógłby tu przerzucić, to bym była wdzięczna. Ja już mam 2 konta na imageshacku a bazarki muszę jakieś zrobić na swoje burki;) Quote
basiunia131 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 (edited) Z rozkoszą wklejam zdjęcia Łatka :) Edited January 4, 2013 by basiunia131 Quote
basiunia131 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 (edited) :) Edited January 4, 2013 by basiunia131 Quote
asiek.l-g Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 pierwszy raz od dawna zabrako mi słów jak ujrzałam te zdjęcia ...wpatruje sie w nie jak zaczarowana, a nie mozna było ich wstawic około 15 stej :evil_lol: (oczywiscie żartuję) jak do domu wychodzę ...zas nic w pracy nie zrobie bo ciagle do Miśka zaglądam , niesamowita subtelnosc z niego bije....CZEKAMY PUSZKU OKRUSZKU MALUTKI Quote
toyota Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Piękna sesja ! Profesjonalna. Łatuś śliczny. Quote
Havanka Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Śliczny piesio z niego ! Basiunia, zdjęcia są za duże. Mogą być przez moda usunięte. Quote
lika1771 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Jest swietny,Asiu to jakie w koncu imie? Quote
kolejna kobietka Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 fotki sa po prostu cudne!!! :) juz na fb widzialam :) Quote
asiek.l-g Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 lika1771 napisał(a):Jest swietny,Asiu to jakie w koncu imie? jak juz bedzie u Nas wtedy powiem :cool3: a doczytalam że za tydzień będzie...Misiek bedzie miał dwie kumpelki jamniczki do spacerków i zabaw, biedne nudza sie same pannice więc moze troche je rozrusza...no przesliczny jest Łatuś Quote
Havanka Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 asiek.l-g napisał(a):jak juz bedzie u Nas wtedy powiem :cool3: a doczytalam że za tydzień będzie...Misiek bedzie miał dwie kumpelki jamniczki do spacerków i zabaw, biedne nudza sie same pannice więc moze troche je rozrusza...no przesliczny jest Łatuś Oj chciałabym zobaczyć, jak zareagują na Łatka:razz:. Myślę, ze i Tobie Asiu, cała trójka, dostarczy sporo rozrywki:evil_lol:. Quote
Gabi79 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Zachwycam się łatkiem, jest CUDNY!!!!!!!!!! Quote
ludwa Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 kolejna kobietka napisał(a):dziękuję :) z fb wpłaty na dzień dzisiejszy: 15 zł MARTA N. Gniezno 50 zł PAULINA A. Strzelce 50 zł LIDIA P. (LIDA) Warszawa 20 zł JOANNA C. Warszawa 35 zł MAŁGORZATA K. Poznań 20 zł BOŻENA J. Kraków :iloveyou: i dojdzie jeszcze 80 zł od Pani Justyny ♥ I potwierdzam:) 80 zł od p. Justyny z Łomianek:) Quote
kolejna kobietka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 ludwa napisał(a):I potwierdzam:) 80 zł od p. Justyny z Łomianek:) dziękujemy! :) Quote
ludwa Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Jeśli ktoś nie ma dostępu do fb, to informuję, iż w weekend Łatek jedzie do dt:) Quote
Havanka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 ludwa napisał(a):Jeśli ktoś nie ma dostępu do fb, to informuję, iż w weekend Łatek jedzie do dt:) Wspaniale ! Łatuś, pakuj się psiaczku ! Quote
evita2000 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Zakończyłam bazarek na Łatka:eviltong: Na dniach spodziewam się wszystkich wpłat za wylicytowane fanty.:multi: Na czyje konto przesłać uzbierana dla Łatka kwotę? Quote
Recommended Posts