kolejna kobietka Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 heheheh na rowerzyste to juz moze byc problem :lol: a moze moglabys nagrac jakis filmik? Quote
asiek.l-g Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='kolejna kobietka']heheheh na rowerzyste to juz moze byc problem :lol: a moze moglabys nagrac jakis filmik?[/QUOTE] właśnie wczoraj pomyslałam ze będe musiała czaić sie na niego i coś nagrac..wyslałam ostatanio nowe zdjęcia do cioteczki ale nie wiem co sie stało może nie doszły, napewno na dniach zrobie nowe ze spacerków w lesie na których juz biega luzem...ale z tym rowerzystą to zauważylam ze wyskoczy w momencie kiedy jest bardzo nakrecony na szalenstwo, skacze mi do reki , biega i nagle jakis przejedzie i wtedy mu sie obrywa, ale juz nad tym panujemy. Po mieście chodzi ładnie nikogo nie zaczepia, pod sklepem czeka ładnie spokojnie nie zaczepia nie szczeka...poprostu on jak sie nakręca do szaleństwa to trzeba dać mu pare minut az sie zmeczy..ale skubaniec rozumie że zrobil zle , kiedy wołam go do siebie i palcem mu kiwam to sie kładzie na ziemi i sie uspokaja...nie ma tak ze na wszystko pozwalamy, rozpieszczamy ale z granicą przyzwoitości a i czasami musi zostac przywolany do spokoju. Quote
toyota Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Kto by pomyślał, że tak się rozkręci. W schronisku wyglądał jakby do 3 nie umiał zliczyć. To była ostatnia bida z nędzą - rozpacz i apatia ! Quote
asiek.l-g Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='toyota']Kto by pomyślał, że tak się rozkręci. W schronisku wyglądał jakby do 3 nie umiał zliczyć. To była ostatnia bida z nędzą - rozpacz i apatia ![/QUOTE] sladu po tym nie ma :multi: skoro kotleta umie buchnać , schować i czekać jak gbyby nigdy nic na okazjie by go zjeść. Laki kocha wolność, szczegolnie na rozległej łące, spuszczam go i zaczyna sie szaleństwo turlanie w śniegu, a teraz juz w tych starych trawach na koniec położy sie i chłopnie zapachy z powietrza...wygłaszcze, wygłaszcze powiem jaki jest kochany i wspaniały i spadamy do domu Quote
kolejna kobietka Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 czytajac to wszystko i patrzac na jego zdjecia ze schronu to az serce sciska... a tyle tych psiakow biednych nigdy nie doczeka pomocy :-( Quote
basiunia131 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='asiek.l-g']wyslałam ostatanio nowe zdjęcia do cioteczki ale nie wiem co sie stało może nie doszły, napewno na dniach zrobie nowe ze spacerków w lesie na których juz biega luzem... doszły, doszły, tylko moja poczta jest tak zaspamowana, że czasem zdarza mi się przeoczyć maile :oops: ale nadrabiam zaległości. asiek, prześlę Ci innego maila, na który nie przychodzą spamy ;) A teraz przed Państwem... Laki kanapowiec :) Quote
kolejna kobietka Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 fotki cudne!!! :) az mam lezki w oczach! :loveu: Lakuniu, gdzie my znajdziemy taki domek dla ciebie ehhh Quote
toyota Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 Ja też zaraz rozpuszczę makijaż ze wzruszenia :cool3:. Quote
asiek.l-g Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 okazuje sie że misiek poluje na wszystko co lata gołebie, wróble, wrony gawrony, co ma skrzydła i jest w zasiegu wzroku to potencjalna ofiara...a nawet kaczki na stawie w parku wczoraj wskoczył do wody za jedna z nich..wiec latem bedzie bal, dwa metry od domu jest duzy park, a w nim staw nie koniecznie z czystą piekną wodą latem czesto gesto wody ubywa i robi sie grzęzawisko..ale i tak tam kaczki sie taplają..jezu jak on tam wskoczy ... Quote
ludwa Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 zapraszam po dziecięce rzeczy http://www.dogomania.pl/forum/thread...-%29-Na-4-DogS Quote
asiek.l-g Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 (edited) Edited March 11, 2013 by asiek.l-g Quote
asiek.l-g Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 (edited) tak właśnie Lakuś śpi pomiędzy nami Edited March 11, 2013 by asiek.l-g Quote
toyota Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Udało się - brawo ! Laki chyba najbardziej sobie Twojego TZ-a upodobał ? Quote
asiek.l-g Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 dokładnie brawo brawo juz umiem wstawiac zdjęcia. Tak Laki wybral sobie mego męża na swego człowieka, owszem mnie toleruje, słucha ale jednek wybiera go, mi tam jest to obojetne grunt by psiak był zdrowy i szczesliwy , a że mój maz jest z tego faktu dumny i sie chwali kazdemu to dla mnie wielka radosc, nie słysze tekstów typu , on woli Ciebie , mnie nie lubi itp... zresztą tak było z Fuksem [*], z Neli [*] one go kochały najbardziej. Quote
kolejna kobietka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 to czyli dobrze, ze tak wybral :) oj, ze szczesliwy to widac to niezaprzeczalnie! :loveu: Quote
asiek.l-g Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 (edited) wczorajszy spacerek niestety wrociła zima, jedynie On sie z tego cieszy a po spacerku czas na przytulanki Edited March 14, 2013 by asiek.l-g Quote
kolejna kobietka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 taka puchata kuleczka :loveu: a cieszy sie faktycznie! :lol: Quote
asiek.l-g Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 kolejna kobietka napisał(a):taka puchata kuleczka :loveu: a cieszy sie faktycznie! :lol: mam jeszcze dwa najfajniejsze, ale jak pech to pech niechce sie pzresyłac jak ma 2mb.. Quote
toyota Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 To prześlij na mój adres : [email protected] . Trzeba pomniejszyć fotki ! Quote
kolejna kobietka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 ooo a przytulanki przeoczylam :loveu: Quote
toyota Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Tak Łatuś tęskni za pańciem i kładzie się na jego bluzie jak pańcio jest w pracy: Jaki słodziak :loveu:!!! Quote
kolejna kobietka Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 :) słodziaczek! :loveu: a futerko jakie śliczne i puszyste :) Quote
Recommended Posts