Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uaktualnione rozliczenie:

WPŁATY:
15 zł MARTA N. Gniezno
50 zł PAULINA A. Strzelce
50 zł LIDIA P. (LIDA) Warszawa
20 zł JOANNA C. Warszawa
35 zł MAŁGORZATA K. Poznań
20 zł BOŻENA J. Kraków
80 zł JUSTYNA Z. Łomianki
150 zł EWA G. Grudziądz
50 zł SŁAWOMIR Z. Dobre Miasto
Saldo: 470 zł

WYDATKI:
560 zł (pobyt Łatka w hoteliku, łączny koszt opieki (z dojazdami do lecznicy) 525 zł + 35 za okulistykę u dr Garncarza - skan rachunków w albumie)

Saldo:
- 90 zł

Posted

oto fani polskich skoczków, proszę zauwazyc ża na ławie leży jeden chrupek, była tam zacna kupka ale Laki co jakis czas sobie podjadał..siedział tak całe 22 min, o tyle ze nie wolno go było rozpraszać , wiec siedziałm cichutko...mój tz miał az łzy w oczach ze śmiechu siedział sztywno

Posted

se podrzuce...bo jakos tak daleko mi Lakus spadł...wczoarj grubemu nie chciało sie isc ze mna do sypialni wiec zasnął tam gdzie drzemał ..w nocy o 3ciej zobaczył ze jest sam , wiec popiskując przylecial do sypialni, na słowo "hop" władował sie pod kołdre i śpi do teraz.

Posted

bylismy wczoraj u weta ..tak przy okazji na pogaduchy a i Laki został osłuchany -wszystko gra jak trzeba, z oczkiem tez w porzadku, zwarzony - 16 kilo..mimo bardzo aktywnego trybu zycia przez te dwa miesiące, przytył kilogram...na przedniej łapce jak tylko przyjechał widziałm taka mała narośl, czasami jaąsobie liże, wet powiedział ze to brdawka i nie ruszlaby tego...w sumie nic sie z tym nie dzieje nie rosnie, nie ma zaczerwienienia, żadnego stanu zapalnego, wiec podlega jedynie dalszej obserwacji...ale za to ząbki są w złym stanie...musimy chyba za jakiś czas pomyslec o jakims zbieraniu pieniędzy na zrobienie z tym porządku.

a tak poza tym to Misiek ma sie dobrze...je, spi i rozrabia na spacerkach. ..juz poznaje mnie z daleka jak wracam z pracy.. jak tylko zagwizdze, mąż spuszcza go ze smyczy i dobiega do mnie, w obecności mojego męża ładnie idzie bez smyczy, koło mogi...idzie krok w krok...czego nie mozna powiedziec jak ja go spuszcze, on wtedy rządzi. :cool3:

Posted

tak, ja zliczam
niestety jeszcze nie :sad:

ja mam tak:

WPŁATY:
15 zł MARTA N. Gniezno
50 zł PAULINA A. Strzelce
50 zł LIDIA P. (LIDA) Warszawa
20 zł JOANNA C. Warszawa
35 zł MAŁGORZATA K. Poznań
20 zł BOŻENA J. Kraków
80 zł JUSTYNA Z. Łomianki
150 zł EWA G. Grudziądz
50 zł SŁAWOMIR Z. Dobre Miasto
10,00 zł DOROTA D. Gniezno
10,00 izmado (dogo)
Saldo: 490 zł

WYDATKI:
560 zł (pobyt Łatka w hoteliku, łączny koszt opieki (z dojazdami do lecznicy) 525 zł + 35 za okulistykę u dr Garncarza - skan rachunków w albumie)

Saldo:
- 70 zł

Posted

[TABLE="class: list, width: 570"]
[TR="class: white"]
[TD="class: cellData, align: center"]2013-04-08[/TD]
[TD="class: cellKwota, align: right"]30,00[/TD]
[TD]PLN[/TD]
[TD]Łatek bez oka
[/TD]
[TD]HUBERT D. KOŚCIAN[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

no to super!!! jedno sie udało, wczoraj zakupiłam małemu tabletki na robaki 30 zł...w sobote zaobserwowalam te małe ustronstwa w kupalku. Laki pozdrawia, śpi, szaleje, nie sparwia żadnych problemów...pięknie chodzi przy nodze bez smyczy, je bardzo ładnie i nawet mineły sensacje zołądkowe, KOCHAMY WIELKI MISIO.