Jump to content
Dogomania

Pepe-biedak szuka domu;tyle z nim problemow,a on chce do domu... I MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 879
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakoś pod koniec miesiąca przyjedzie do schronu mój tata z dostawą bardzo proszę o przedstawienie mu Pepka ja już im dużo natrajlowałam o nim ale niech wiedzą komu pomagają:cool3:
tata ma też sporo rzeczy na bazarki i moja macocha będzie malować obrazki na bazarki to też coś pomoże,nie?
jak tylko będą zdjęcia tych rzeczy to zaraz wyśle do Akuszki i zrobimy jakiś bazarek, tylko trzeba troche poczekać bo im się goście zagościli:evil_lol:

Posted

olenka_f napisał(a):
jakoś pod koniec miesiąca przyjedzie do schronu mój tata z dostawą bardzo proszę o przedstawienie mu Pepka ja już im dużo natrajlowałam o nim ale niech wiedzą komu pomagają:cool3:
tata ma też sporo rzeczy na bazarki i moja macocha będzie malować obrazki na bazarki to też coś pomoże,nie?
jak tylko będą zdjęcia tych rzeczy to zaraz wyśle do Akuszki i zrobimy jakiś bazarek, tylko trzeba troche poczekać bo im się goście zagościli:evil_lol:

Wspaniale! Ale fajni Twoi rodzice! :multi:

Posted

do organizacji niem.
Porobie jeszcze fotki innych pieskow i przesle na zachete :)

Wiecie,jak psiaki sprzed biura sa wybredne? Pepe rowniez,niby utrzymuje sportowa sylwetke,ale jak mu dasz nie takie jedzonko,to wypluje.

Posted

brazowa1 napisał(a):
do organizacji niem.
Porobie jeszcze fotki innych pieskow i przesle na zachete :)

Wiecie,jak psiaki sprzed biura sa wybredne? Pepe rowniez,niby utrzymuje sportowa sylwetke,ale jak mu dasz nie takie jedzonko,to wypluje.

Rozpuszczony małpiszon :diabloti:

Posted

deedee77 napisał(a):
i co mu po tym wybiegu.....on chce swój dom!!!!!!!:(

Wiem! Ale o ile mu lepiej niż takiemu Kersikowi, który w klatce po królikach siedzi caly czas :(

Posted

Tak, one w Sopocie mają dobrze. bezpieczne, wypielęgnowane, nie ma co narzekać. Ale dom, to dom...

Fajne chłopaki oba. Dziwne, ze białasek jeszcze w schronisku. Cudny jest!

Posted

akucha napisał(a):
Tak, one w Sopocie mają dobrze. bezpieczne, wypielęgnowane, nie ma co narzekać. Ale dom, to dom...

Fajne chłopaki oba. Dziene, ze białasek jeszcze w schronisku. Cudny jest!

Tak, białasek super chłopak. Dla Pepika dobrze, że jeszcze jest, bo się dobrze dogadują.