gallegro Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 (edited) [COLOR=#ff0000][B]EDIT PILNE!!!! Maluchy na dziś są przygotowane do wywózki do Ostrowii, mamy czas do 15-tej aby ich zabrać. Czy uratujemy je?????? [/B][/COLOR]Maluchy to sunie. Pierwsza 2 mies, 2 i 3 siostry 3 mies i ostatnia 3 mies. Są w punkcie przetrzymań u weta w Siedlcach i na dziś na 15 zaplanowana wywózka do Ostrowii. To one: [IMG]http://i43.tinypic.com/34zylnm.jpg[/IMG] [IMG]http://i39.tinypic.com/2m35uds.jpg[/IMG] [IMG]http://i43.tinypic.com/el6zbb.jpg[/IMG] [IMG]http://i40.tinypic.com/sblrhe.jpg[/IMG] Edited August 12, 2013 by gallegro Quote
malvaaa Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 przydałyby się jakieś lepsze zdjęcia do ogłoszeń. te są troszkę rozmazane. Quote
gallegro Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Niestety, tylko takie dostępne są na stronie miasta. Postaram się zorientować, czy tam gdzie obecnie przebywają jest szansa zrobienia dodatkowych fotek. Quote
malvaaa Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 byłoby super, bo jak wiadomo ludzie to niestety wzrokowce i im ładniejsze zdjęcia tym lepiej dla suniek :) Quote
gallegro Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 A czy dałoby się zamieścić już teraz choć kilka ogłoszeń, na takich portalach, które umożliwiają ich późniejszą edycję w postaci dokooptowania dodatkowych fotek? Ośmielam się to zaproponować, ponieważ czas działa na niekorzyść psiaków... Quote
wanda szostek Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Te szczeniaczki mają mało czasu na uratowanie. W schronisku parwo je wykończy a lada moment mogą być tam wysłane . W górę maluszki wołajcie o ratunek Quote
wanda szostek Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Napisałam post i wcięło. Zdjęcia lepsze będą, poprosiłam o zrobienie i przesłanie na maila. Może jak dam radę to i sama podjadę zrobić. Trikolorka już nie ma, wielka szkoda. Dzisiaj jednak mają dojechać dalsze jakieś wyłapane. Rozpacz. W schronisku przepadną. Nie będą miały szans na przeżycie. Ratujmy maluszki. Quote
wanda szostek Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Czy jakieś cioteczki zauważą błagające o ratunek maluszki? Quote
bea100 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Jestem Wanda, na razie będę śledziła a jakby co wspomogę w jakiś grosik jak już będzie można... Quote
enia Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='wanda szostek']Czy jakieś cioteczki zauważą błagające o ratunek maluszki?[/QUOTE] zauważyły, dt nie mam jak dać, pomogę z karmą jeśli potrzeba..... Quote
elik Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='wanda szostek']...Trikolorka już nie ma, wielka szkoda...[/QUOTE] Dlaczego szkoda ? Czyżby stało mu się coś złego ? Quote
wanda szostek Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='enia']zauważyły, dt nie mam jak dać, pomogę z karmą jeśli potrzeba.....[/QUOTE] Ja ich wziąć nie mogę. Maluszki są zgarnięte (wyłapane) z ulicy i czekają w przechowalni na wyjazd do schroniska. Za tydzień od wyłapania pojadą do Ostrowi Maz. Im potrzeba na cito DT lub DS Quote
wanda szostek Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='elik']Dlaczego szkoda ? Czyżby stało mu się coś złego ?[/QUOTE] Elik nie wiem co się z nim stało. Już o to nie pytałam. Może już pojechał do schroniska a może ktoś go adoptował. Nie wiem. Dzisiaj miały być znowu jakieś. Prosiłam na maila o informację i zdjęcia, ale na razie nic nie dostałam Quote
wanda szostek Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='bea100']Jestem Wanda, na razie będę śledziła a jakby co wspomogę w jakiś grosik jak już będzie można...[/QUOTE] Bea tu nie chodzi o pieniądze tylko o Ogłoszenie nawet zbiorowe wszystkich w jednym ogłoszeniu i domki na już. Quote
wanda szostek Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Zobaczcie sami [URL]http://www.siedlce.pl/index.php?option=18&action=articles_show&art_id=99&menu_id=174&page=17[/URL] Quote
elik Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='wanda szostek']Elik nie wiem co się z nim stało. Już o to nie pytałam. Może już pojechał do schroniska a może ktoś go adoptował. Nie wiem. Dzisiaj miały być znowu jakieś. Prosiłam na maila o informację i zdjęcia, ale na razie nic nie dostałam[/QUOTE] Mam nadzieję, że adoptowali go dobrzy ludzie. Ogromnie dużo tych maluszków. Dużo za dużo, żeby można było wszystkim pomóc :( Sama mam na tymczasie sunieczkę 9 miesięczną, którą odłowiłam 3 m-ce temu i szukam jej domku. Quote
auraa Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Tylko nie schron w Ostrowi!!!! Ja kilkukrotnie miałam na tymczasie szczeniaki z tego schronu. Były wyciągane stamtąd w ostatniej chwili. Wiele nie przeżyło. Te które przeżyły były w okropnym stanie. Teraz wolontariusze nie mają tam wstępu. Jest jeszcze gorzej!!! Jeśli mają trafić do tego schroniska od razu lepiej je uśpić. Przynajmniej nie będą cierpiały:-( Quote
enia Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='auraa']Tylko nie schron w Ostrowi!!!! Ja kilkukrotnie miałam na tymczasie szczeniaki z tego schronu. Były wyciągane stamtąd w ostatniej chwili. Wiele nie przeżyło. Te które przeżyły były w okropnym stanie. Teraz wolontariusze nie mają tam wstępu. Jest jeszcze gorzej!!! Jeśli mają trafić do tego schroniska od razu lepiej je uśpić. Przynajmniej nie będą cierpiały:-([/QUOTE] straszne jest to co piszesz...... Quote
wanda szostek Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='auraa']Tylko nie schron w Ostrowi!!!! Ja kilkukrotnie miałam na tymczasie szczeniaki z tego schronu. Były wyciągane stamtąd w ostatniej chwili. Wiele nie przeżyło. Te które przeżyły były w okropnym stanie. Teraz wolontariusze nie mają tam wstępu. Jest jeszcze gorzej!!! Jeśli mają trafić do tego schroniska od razu lepiej je uśpić. Przynajmniej nie będą cierpiały:-([/QUOTE] Dlatego tak się martwię. One pojadą tam, bo teraz są w przechowalni. Pomóżcie ogłaszać, rozsyłajcie gdzie się da może ktoś się nad maluszkami zlituje. Ja naprawdę nie mogę ich wziąć. Za duża mam psów i kłopotów. Ratujcie je. Quote
iwonamaj Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Nie mam jak pomóc :-(... Może wydarzenie na FB ktoś im zrobi chociaż :-(... Quote
Recommended Posts