Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[COLOR=#ff0000][B]EDIT PILNE!!!! Maluchy na dziś są przygotowane do wywózki do Ostrowii, mamy czas do 15-tej aby ich zabrać. Czy uratujemy je?????? [/B][/COLOR]Maluchy to sunie. Pierwsza 2 mies, 2 i 3 siostry 3 mies i ostatnia 3 mies.
Są w punkcie przetrzymań u weta w Siedlcach i na dziś na 15 zaplanowana wywózka do Ostrowii. To one:

[IMG]http://i43.tinypic.com/34zylnm.jpg[/IMG]
[IMG]http://i39.tinypic.com/2m35uds.jpg[/IMG]
[IMG]http://i43.tinypic.com/el6zbb.jpg[/IMG]
[IMG]http://i40.tinypic.com/sblrhe.jpg[/IMG]

Edited by gallegro
  • Replies 880
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy dałoby się zamieścić już teraz choć kilka ogłoszeń, na takich portalach, które umożliwiają ich późniejszą edycję w postaci dokooptowania dodatkowych fotek? Ośmielam się to zaproponować, ponieważ czas działa na niekorzyść psiaków...

Posted

Napisałam post i wcięło. Zdjęcia lepsze będą, poprosiłam o zrobienie i przesłanie na maila. Może jak dam radę to i sama podjadę zrobić. Trikolorka już nie ma, wielka szkoda. Dzisiaj jednak mają dojechać dalsze jakieś wyłapane. Rozpacz. W schronisku przepadną. Nie będą miały szans na przeżycie. Ratujmy maluszki.

Posted

[quote name='wanda szostek']Czy jakieś cioteczki zauważą błagające o ratunek maluszki?[/QUOTE]
zauważyły, dt nie mam jak dać, pomogę z karmą jeśli potrzeba.....

Posted

[quote name='wanda szostek']...Trikolorka już nie ma, wielka szkoda...[/QUOTE]

Dlaczego szkoda ? Czyżby stało mu się coś złego ?

Posted

[quote name='enia']zauważyły, dt nie mam jak dać, pomogę z karmą jeśli potrzeba.....[/QUOTE]

Ja ich wziąć nie mogę. Maluszki są zgarnięte (wyłapane) z ulicy i czekają w przechowalni na wyjazd do schroniska. Za tydzień od wyłapania pojadą do Ostrowi Maz. Im potrzeba na cito DT lub DS

Posted

[quote name='elik']Dlaczego szkoda ? Czyżby stało mu się coś złego ?[/QUOTE]

Elik nie wiem co się z nim stało. Już o to nie pytałam. Może już pojechał do schroniska a może ktoś go adoptował. Nie wiem.
Dzisiaj miały być znowu jakieś. Prosiłam na maila o informację i zdjęcia, ale na razie nic nie dostałam

Posted

[quote name='bea100']Jestem Wanda, na razie będę śledziła a jakby co wspomogę w jakiś grosik jak już będzie można...[/QUOTE]
Bea tu nie chodzi o pieniądze tylko o Ogłoszenie nawet zbiorowe wszystkich w jednym ogłoszeniu i domki na już.

Posted

[quote name='wanda szostek']Elik nie wiem co się z nim stało. Już o to nie pytałam. Może już pojechał do schroniska a może ktoś go adoptował. Nie wiem.
Dzisiaj miały być znowu jakieś. Prosiłam na maila o informację i zdjęcia, ale na razie nic nie dostałam[/QUOTE]

Mam nadzieję, że adoptowali go dobrzy ludzie. Ogromnie dużo tych maluszków. Dużo za dużo, żeby można było wszystkim pomóc :(
Sama mam na tymczasie sunieczkę 9 miesięczną, którą odłowiłam 3 m-ce temu i szukam jej domku.

Posted

Tylko nie schron w Ostrowi!!!! Ja kilkukrotnie miałam na tymczasie szczeniaki z tego schronu. Były wyciągane stamtąd w ostatniej chwili. Wiele nie przeżyło. Te które przeżyły były w okropnym stanie. Teraz wolontariusze nie mają tam wstępu. Jest jeszcze gorzej!!! Jeśli mają trafić do tego schroniska od razu lepiej je uśpić. Przynajmniej nie będą cierpiały:-(

Posted

[quote name='auraa']Tylko nie schron w Ostrowi!!!! Ja kilkukrotnie miałam na tymczasie szczeniaki z tego schronu. Były wyciągane stamtąd w ostatniej chwili. Wiele nie przeżyło. Te które przeżyły były w okropnym stanie. Teraz wolontariusze nie mają tam wstępu. Jest jeszcze gorzej!!! Jeśli mają trafić do tego schroniska od razu lepiej je uśpić. Przynajmniej nie będą cierpiały:-([/QUOTE]

straszne jest to co piszesz......

Posted

[quote name='auraa']Tylko nie schron w Ostrowi!!!! Ja kilkukrotnie miałam na tymczasie szczeniaki z tego schronu. Były wyciągane stamtąd w ostatniej chwili. Wiele nie przeżyło. Te które przeżyły były w okropnym stanie. Teraz wolontariusze nie mają tam wstępu. Jest jeszcze gorzej!!! Jeśli mają trafić do tego schroniska od razu lepiej je uśpić. Przynajmniej nie będą cierpiały:-([/QUOTE]

Dlatego tak się martwię. One pojadą tam, bo teraz są w przechowalni. Pomóżcie ogłaszać, rozsyłajcie gdzie się da może ktoś się nad maluszkami zlituje. Ja naprawdę nie mogę ich wziąć. Za duża mam psów i kłopotów. Ratujcie je.