Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Więctak - Ani ( mojej koleżance) schronisko nie wydało psa.Powiedzieli,że ciemno,że ich samych nie wpuszczą, a oni go nie wyciągną,bo nie wiedzą,który to, bo się boją, że pies ich pogryzie itd. Do tego Ania wpadła w zaspę i miała problem z dojazdem, zdaje się,że kawał drogi szła pieszo. W skrócie - Ania wraca tam jutro w południe i zabiera psiaczka. Pojedzie z nią Aga-ta:)

Posted

[quote name='agnieszkal2']Więctak - Ani ( mojej koleżance) schronisko nie wydało psa.Powiedzieli,że ciemno,że ich samych nie wpuszczą, a oni go nie wyciągną,bo nie wiedzą,który to, bo się boją, że pies ich pogryzie itd. Do tego Ania wpadła w zaspę i miała problem z dojazdem, zdaje się,że kawał drogi szła pieszo. W skrócie - Ania wraca tam jutro w południe i zabiera psiaczka. Pojedzie z nią Aga-ta:)[/QUOTE]

Wspaniała wiadomość, choć szkoda, że już dzisiaj się nie udało. Miejmy nadzieję, że psina dotrwa do jutra.

Posted

Trzymam kciuki za jutrzejszą akcję . Dobrze , że Aga-ta może jutro jechać ( chociaż szczerze mówiąc to podziwiam jej determinację ) , jakoś mam pewność , że wszystko się uda zgodnie z planem . Będzie dobrze , już jutro psiak będzie bezpieczny , byle jeszcze trochę wytrzymał .

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']No po takim początku już tylko dobrze musi być , wielkie podziękowania dla Ani :)
Byle do jutra .[/QUOTE]
Dołączam się do podziękowań... Ania wyjechała natychmiast po tym,jak ją poprosiłam.

Posted

[quote name='agnieszkal2']Dołączam się do podziękowań... Ania wyjechała natychmiast po tym,jak ją poprosiłam.[/QUOTE]
Wspaniała Dziewczyna :cool2::iloveyou::thumbs::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='elik']Wspaniała Dziewczyna :cool2::iloveyou::thumbs::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]

dokładnie tak - wspaniała !!!!!!!!!!:klacz::klacz::iloveyou::Rose:

Guest Linda99
Posted (edited)

Ta akcja dzisiaj byla niezorganizowana.Nieznajac psa i miejsca w ktorym sie znajduje jechanie w nieznane jest ryzykowne.Kosztowalo to sporo nerwow i telefonow.Dlatego zadzwonilam do Aga ta i poprosilam o to zeby jutro pojechala razem z ta osoba ktora tam dzisiaj jezdzila i odebrala tego psiaka.Aga ta zarezerwowala dla niego miejsce w Amoku bedzie w zasiegu gdyby ktos byl nim zainteresowany albo jezeli bedzie mu potrzebna pomoc weterynarza.

Edited by Linda99
Posted

Plany się trochę zmieniły. Ania pojedzie sama,bo Aga-ta poprosiła ją o zabranie kilku psiaków (w tym oczywiście tego biedaczka). Żeby się towarzystwo zmieściło - musi jechać sama. Ma zamiar wyjechać wcześniej,niż planowała.

Posted

[quote name='agnieszkal2']Plany się trochę zmieniły. Ania pojedzie sama,bo Aga-ta poprosiła ją o zabranie kilku psiaków (w tym oczywiście tego biedaczka). Żeby się towarzystwo zmieściło - musi jechać sama. Ma zamiar wyjechać wcześniej,niż planowała.[/QUOTE]

Żeby tylko udało się namierzyć tego biedaka .