Medorowa Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Kiłi napisał(a):Melduje się, prosze nie gryźć!:razz: Uwage! oglądałam:diabloti: A o co chosiło:hmmmm::hmmmm: Quote
Medorowa Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Kiłi napisał(a):O morderstwie chłopaka. :cool1: Acha... DORRAG napisał(a):I Ja też przyszłam...i mówie Cześć:p Witam Fionki:lol: :lol: :lol: Lecę na aerobik:loveu: Quote
Imbirka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 cześć zalatana mamciu:evil_lol:, kurcze jakoś nie doczytałam, ze chodzisz na aerobik:razz: Quote
teqquila Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witanko :) ale se gadacie po nocach :) spac ni mozecie :) Quote
Medorowa Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć zalatana mamciu:evil_lol:, kurcze jakoś nie doczytałam, ze chodzisz na aerobik:razz: Chodzę, chodzę:p :p I się obżeram:evil_lol: teqquila napisał(a):Witanko :) ale se gadacie po nocach :) spac ni mozecie :) A bo my, tzn. one są wiedżmami, ja to czarodziejka:cool1: I taki nasz tryb życia:p :eviltong: Vectra napisał(a):cześć kochana moja :loveu: Witaj mła wiedźminko:loveu: :loveu: Tęskniłam:diabloti: Quote
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 opuściłam Cię na troszkę , gdyż byłam u zwykłego weta z Lalką na kontroli :diabloti: Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 :razz:wejszłam na własne ryzyko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:sie masz Magdaleno;) Quote
Medorowa Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):opuściłam Cię na troszkę , gdyż byłam u zwykłego weta z Lalką na kontroli :diabloti: Jal mogłaś sadystko - a gdzie tytuły, dyplomy, rozgłos:mad: :mad: :diabloti: KCM:loveu: teqquila napisał(a):hehe czarodziejka z ksiezyca :diabloti: Tak, to ja:grins::evil_lol: :evil_lol: paula_z napisał(a):Witaj kobieto z księżyca z groźnymi psami :p Jak to przeczytałam, to stwierdziłam, że mam coś z głową:crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:wejszłam na własne ryzyko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:sie masz Magdaleno;) Odważna z Ciebie dziołcha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witam wszystkich przy porannej kawusi:p Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 czesc moja kochanienka...pije z toba kawusie:loveu: Quote
bonita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dealer napisał(a):czesc moja kochanienka...pije z toba kawusie:loveu: I ja także a jakże:loveu::evil_lol: Quote
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 madzia i medor napisał(a):Jal mogłaś sadystko - a gdzie tytuły, dyplomy, rozgłos:mad: :mad: :diabloti: KCM:loveu: po co tytuły :crazyeye: taki zwykły szybciej mi wykończy te darmozjady :diabloti: witaj moja siostruniu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 dealer napisał(a):czesc moja kochanienka...pije z toba kawusie:loveu: Zapraszam na drugą:loveu: (Boshh, co ja taka miła:crazyeye: :diabloti: ) bonita napisał(a):I ja także a jakże:loveu::evil_lol: Witaj mamcia:loveu: :loveu: :loveu: Ciebie również zapraszam na drugą:evil_lol: Vectra napisał(a):po co tytuły :crazyeye: taki zwykły szybciej mi wykończy te darmozjady :diabloti: witaj moja siostruniu :loveu: :loveu: :loveu: Sadystka:diabloti: :diabloti: :diabloti: Witaj mła:loveu: Quote
Kate I Luka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Kiłi napisał(a): Uwage! oglądałam:diabloti: też oglądałam... Złotoryja sławna, i pomyśleć, że jeszcze nikt nie zrobił reportażu że mieszka tak taka jedna, z dwoma psami :diabloti: Siemanko Sisterko :) Ja już po kawusi, ale zagryzam chipsami :p Quote
Medorowa Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):nie sadystka.. BARBARZYŃCA :diabloti: Skoro wolisz tak:loveu: Kate I Luka napisał(a):też oglądałam... Złotoryja sławna, i pomyśleć, że jeszcze nikt nie zrobił reportażu że mieszka tak taka jedna, z dwoma psami :diabloti: Siemanko Sisterko :) Ja już po kawusi, ale zagryzam chipsami :p Byłam:cool1: :cool1: W gazecie:diabloti: Quote
BeaC Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 czeeeeeść weszłam żadnego groźnego psa nie zastałam:placz: ty ten aparat dałaś w koncu do naprawy??? czy jak mój syn swoją komórkę???? jeszcze nawet nie zaczął szukać gwarancji:mad::diabloti::razz: Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 obiadek szykuje...chcesz tez moja mila?:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 madzia i medor napisał(a): Byłam:cool1: :cool1: W gazecie:diabloti: Gdzie, pokazuj :p Quote
Medorowa Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 evaxon napisał(a):siemanko:multi: Witam tuptaczku :p BeaC napisał(a):czeeeeeść weszłam żadnego groźnego psa nie zastałam:placz: ty ten aparat dałaś w koncu do naprawy??? czy jak mój syn swoją komórkę???? jeszcze nawet nie zaczął szukać gwarancji:mad::diabloti::razz: No to ja jestem lepsza od Twojego syna, bo gwarancję już mam odnalezioną:diabloti: ;) :evil_lol: dealer napisał(a):obiadek szykuje...chcesz tez moja mila?:loveu: :loveu: :loveu: A co dobrego pichcisz:razz: Quote
Recommended Posts