zuzolandia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 doberek dziwna kobito z dogami w dooopie ;-) hihihihihi Quote
Medorowa Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='evaxon']cze zakochana:roll: :loveu: Cze yyyy no cze:hend::loveu: [quote name='Izabela124.']Witaneczko :) [quote name='Helga&Ares']heloł Medorkowa :loveu: Heloł:multi: [quote name='apple']Wont Wont ja?:crazyeye: :niewiem: Za co wont przeca świętą prawde mówię:roll: Nie kłom:cool1: Quote
Medorowa Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='clockwork']wpadłam dopiero tera bo szukałam prezenta cały czas... i nic nie znalazłam :-( Mało się starałaś:obrazic: Za to nie będzie nowych fot buhahahaa:evil_lol: [quote name='Alicja']osz kurde .....a ja liczyłam , że Ty coś znalazłaś :razz:no nic cza zacząć szukać ;) Szukajcie a znajdziecie:B-fly::B-fly: [quote name='apple']No i co Medorowa jeszcze trzeźwiejesz:diabloti: Nie, już nie:ghrins::grins: Quote
Medorowa Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Jagoda*']Kochana Madziu:loveu:, spóźnione (nie było mnie kilka dni, a tam, gdzie byłam, to "głucha wieś"), życzenia, samych słonecznych, pełnych szczęścia i miłości dni, wielu prawdziwych i niezawodnych Przyjaciół... Oby nie zabrakło Ci nigdy pieniędzy na babskie drobiazgi...:lol: :loveu::loveu: [quote name='zuzolandia']doberek dziwna kobito z dogami w dooopie ;-) hihihihihi Buhahahaahhaaaaaaa, że co jak gdzie:evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Witajcie:multi: Ja już po pracy, wyszłam wcześniej, bo źle się czuję jakieś grypsko mnie dopada... a miałam taki piękny łikend zaplanowany:placz:Doooopa doooopa dooopa:placz: Idę się kurować... Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Medorowa'] Nie kłom:cool1:nie kłomie:cool1: Była i se poszła- JeNdza:roll::diabloti: Quote
Iza i Fidel Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 na esy nie odpisujesz,wiec postanowilam spytac tu Kiedy wetom oddasz kase? To juz pol roku minelo? Ostatnio mialo byc w jakis poniedzialek w marcu 2008...Myslalam,ze jak zaczniesz pracowac to uregulujesz dlug,abym sie od ciebie odczepila.Magda jak ci nie wstyd???!!!!! Chyba musze z twoja mama porozmawiac... Quote
Kate I Luka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Heloł Sis, buziole posyłam :loveu::loveu::loveu: Quote
Cimi Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Troszkę spóźnione :oops:. Ale najlepszego Madzia :loveu: :new-bday: Quote
clockwork Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 berczysław MAdziu..... bądź czasem TU ... i TAM... :razz::razz: i wogóle :roll: Quote
Iza i Fidel Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 hmmm,cos Magda zniknela odkad upomnialam sie o pieniadze...Dzis widzialam ja w pracy,ale jak mnie zobaczyla to rownie szybko sie schowala... Oj Magda,nieladnie:shake: Quote
basia2202 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 witmay się po przerwie w galerii groźnych psów i niosącej piękno! :multi: :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Helloł yelloł witaj.dawnom Cię nie klikałą:cool1: :multi::multi::multi: Quote
Akadna Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Cześć Medorowa! lubisz małe bokserki? :razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10362624#post10362624 Quote
emdziolek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Cze Madzia medorkowa!:multi: Przyszłam z wizytą kontrolną:diabloti: Po kontroli stwierdza sie brak oznak Twego życia:mad: Nie dobrze nie dobrze:shake: Quote
zuzolandia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 hielloooooooooo wracajjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!! Quote
Recommended Posts