agbar Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 czesc zakochana:loveu: Jak jemu zalezy na Tobie to gory bedzie przenosil ;) Mnie tez kusi kolejny tatoo.....ale jak zrobie drugi to bede chciala 3 a jak zrobie 3....to ...ten tego..cielska mi w koncu braknie:evil_lol: Quote
apple Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Czeee zakoffana:loveu::loveu: Przyszłam powiedzieć, że przemyślałam wszystko i........jednak tęsknilam:evil_lol: Quote
clockwork Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 eeeeeeeeee zakochana...... :razz::razz: masz już ten tattoo czy nie :razz::razz: i nie słuchaj Agi... to wcale nie wciąga :roll::roll::diabloti: Quote
Medorowa Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Alicja napisał(a):jaki masz zaje2bisty avatarek :loveu::loveu::loveu::evil_lol: :B-fly::evil_lol::evil_lol::evil_lol: BeaC napisał(a):ale masz pięknego ava:diabloti::diabloti::diabloti: różowiutka Zajedwabisty ha ha, prawie tak jak ja:B-fly::B-fly: Jagoda* napisał(a):Zakochana, różowy avatatek - fiu, fiu, fiu...;) A tak na serio - zazdroszczę Ci tego stanu, wzdycham tęsknie, kiedy pod balkonem "zawodzi" p. słowik.:loveu: Hi hi, moja Jagódko:loveu::loveu: agbar napisał(a):czesc zakochana:loveu: Jak jemu zalezy na Tobie to gory bedzie przenosil ;) Mnie tez kusi kolejny tatoo.....ale jak zrobie drugi to bede chciala 3 a jak zrobie 3....to ...ten tego..cielska mi w koncu braknie:evil_lol: TY, Ty, Ty weź no już z siebie nie rób takiej chudzinki:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: apple napisał(a):Czeee zakoffana:loveu::loveu: Przyszłam powiedzieć, że przemyślałam wszystko i........jednak tęsknilam:evil_lol: Brawo, brawo:klacz::evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Alicja napisał(a)::hmmmm: zaś znikła :roll: Jezdem:grins::grins: clockwork napisał(a):eeeeeeeeee zakochana...... :razz::razz: masz już ten tattoo czy nie :razz::razz: i nie słuchaj Agi... to wcale nie wciąga :roll::roll::diabloti: Nie, jeszcze nimam:roll: Pierwszy planuje w czerwcu, drugi na przełomie lipiec/sierpień:grins::grins: I cóż ja Wam mogę rzec moje robaczki:roll: Ciepło:roll: Miło:roll: I w ogóle:loveu::loveu: Już Was poodwiedzałam, ten teges, mam nadzieję, że wszystkich:roll::oops::oops: A teraz lecimy z Rudym popaprańcem na spacer:p Pojechałabym sobie gdzieś z nim nad wodę, ale nie mam drivera:roll: No to bajos amigos:loveu::loveu::loveu::multi: Quote
e.v.a Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 hejjj zachofana:loveu::loveu::loveu::loveu: daj jakies foty:razz::grin: Quote
Kiłi Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Halo Medorównooooo!!!!!! :razz: :diabloti: :loveu: :evil_lol: Quote
basia2202 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 witaj :loveu: miętę poczuwająca do menszczyzny jakiegoś Medorowa :multi::loveu: gratulejszyn:) i buziole!:) i kiedy będą zdjęcia piesa wreszcie?:roll: Quote
Medorowa Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 evaxon napisał(a):hejjj zachofana:loveu::loveu::loveu::loveu: daj jakies foty:razz::grin: A ha ha ha ha, hahahahaha:eviltong::cool1:Witaj:loveu::loveu: Kiłi napisał(a):Halo Medorównooooo!!!!!! :razz: :diabloti: :loveu: :evil_lol: Heloł KIłówna;):multi::multi: Quote
Medorowa Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 basia2202 napisał(a):witaj :loveu: miętę poczuwająca do menszczyzny jakiegoś Medorowa :multi::loveu: gratulejszyn:) i buziole!:) i kiedy będą zdjęcia piesa wreszcie?:roll: Eeee tam od razu miętę, tak siakoś mi chwilowo przypadł do gustu:roll::roll: No to Wam coś powiem:roll::roll: Tak sobie pomyślałam i wymyśliłam, że sobie kupię nowy aparat:roll: Tylko nie wiem kiedy:niewiem::niewiem: No, a tak w ogóle to Rudy zaliczył wczoraj swoją pierwszą w tym roku kąpiel:multi::multi::multi::evil_lol: Oczywiście nie obeszło się bez tego, że prawie doprowadził mnie do stanu przedzawałowego i już miałam zamiar bawić się w ratownika, niczym Słoneczny Patrol:B-fly::evil_lol: A dziś pada deszcz i jest do dupy, ale chyba i tak zaliczymy jakiś dłuższy spacer, nie wiem tylko co na ten pomysł kundle:diabloti::cool1: No i wczoraj znowu pojechałam na Juwenalia... ale nawet na nie nie dotarłam buhaha:evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Hejos pleybojku, fajny avatarek:multi::multi::lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Medorowa napisał(a):A ha ha ha ha, hahahahaha:eviltong::cool1:Witaj:loveu::loveu: no co :niewiem::diabloti: kup kup ten aparat:razz: łeee Rudy dopiero teraz pierwsza kąpiel?? kiepsko kiepsko:eviltong: Quote
Cimi Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Kup aparacik :eviltong: A ja kupuje za 2 miesiące nju obiektyw :loveu: Quote
Medorowa Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Izabela124. napisał(a):Hejos pleybojku, fajny avatarek:multi::multi::lol::evil_lol: Tyż mi sie podobuje;):loveu: evaxon napisał(a):no co :niewiem::diabloti: kup kup ten aparat:razz: łeee Rudy dopiero teraz pierwsza kąpiel?? kiepsko kiepsko:eviltong: A nico, zupełnie nico:roll: Kupię, kupię, już oświadczyłam mej cudownej rodzicielce, że mi weźmie na raty:cool1::diabloti::diabloti: A phii i to się zastanawiałam, czy woda nie za zimna:oops::oops::evil_lol: Cimi napisał(a):Kup aparacik :eviltong: A ja kupuje za 2 miesiące nju obiektyw :loveu: Jaki, jaki:cool3::cool3: Ale dupowata pogoda:mdleje: Jeszcze na dodatek odzywa się mój stary uraz - staw skokowy:wallbash::wallbash::mdleje: Quote
e.v.a Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Medorowa napisał(a): Ale dupowata pogoda:mdleje: Jeszcze na dodatek odzywa się mój stary uraz - staw skokowy:wallbash::wallbash::mdleje: to twoje stawy mowia??:roll: łałłłł.................:diabloti: u mnie tez pogoda do dupy:-( a TZ mi chciał niespodzianke zrobic i zabrac do ogrodu botanicznego i do zoo dzisiaj:placz: a tu ooo deszcz:placz: Quote
Cimi Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Medorowa napisał(a): Jaki, jaki:cool3::cool3: No mam dwa na oku, ale ten lepszy jest droższy o połowę i czekam na to ile będę mieć gotówki w tym czasie i to będzie decydować :multi:. Quote
Kiłi Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Medorowa napisał(a):Tak sobie pomyślałam i wymyśliłam, że sobie kupię nowy aparat:roll: :mdleje::cunao::drink1::cunao::laola: Quote
Fuga*** Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 nowy aparat = nowe życie wszystkiego dobrego :-) Quote
basia2202 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 przyszłam ino powiedzieć, że pomysł z zakupieniem foto-aparata jest nie głupi :eviltong: i weź no go zrealizuj czym prędzej:cool3: buzi buzi :loveu: Quote
BeaC Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 ..........hej:cool1: pada:cool1: ciągle pada:cool1: od wczoraj pada i nie zamierza chyba przestać:cool1: witaj:diabloti: Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Witaj Medorkowa:loveu: Dojszły mnie jakies słuchy o aparacie -ja tam w te twoje bujdy już nie wierze:diabloti::eviltong: Poka tego faceta z miętą:razz: Quote
clockwork Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 czyli jest szansa na foty w najbliższej dziesięciolatce??? aaa co?? tamtego nie przyjęli do reklamacji?? :roll::diabloti: cze medorowa zamiętolona :loveu: Quote
Izabela124. Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Hejos:p To kiedy bedzie new aparatos?:razz: Quote
Recommended Posts