Gonitwa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Medorowa na procesji? Buahahaha.... Hejo Króliczku:D Quote
Medorowa Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='zuzolandia']hello!!!!!! tyle mnie tu nie było ale widze ze zadnych zmian nie ma hihihihih fotek jak nie było tak nie ma hihihihih zamiast dokuczac moherkom lepiej bys sie za robote wzieła i aparata kupił a hihihihihiiihihii buzioleeeeeeeee No przeca pracuję:siara: :loveu::loveu::loveu: [quote name='evaxon']yyyyyyyy no tak tez tak mysle ze nic fajnego:evil_lol: mamy... ale mecz był:roll: czesc:loveu: Nie kłam:roll: [quote name='clockwork']medorkowa :roll::roll: Suchom Cie jo:grins: [quote name='Alicja']stracona dla ludzkości Buhahahahah:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Jagoda*']Spokojnej nocki...:lol: A dziękuję:p [quote name='BeaC']znam TEN ból.................. jak jest mecz:roll: witaj.................:multi: Witajże mi:multi::multi: [quote name='Gonitwa']Medorowa na procesji? Buahahaha.... Hejo Króliczku:D A no:p Hejo goniąca się;) Quote
Kiłi Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Szkoda, że nie ma emotki opluwającej monitora, bo to prawie zrobiłam czytając Was:evil_lol::evil_lol::loveu: Heloł Medorowa:razz: Quote
e.v.a Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Medorowa'] Nie kłam:roll: no juz nie bede:roll: Quote
Medorowa Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='Kiłi']Szkoda, że nie ma emotki opluwającej monitora, bo to prawie zrobiłam czytając Was:evil_lol::evil_lol::loveu: Heloł Medorowa:razz: Wstydź się, dama nie pluje:shake::shake::shake: Witanko:p [quote name='evaxon']no juz nie bede:roll: No to się cieszę bardzo niezmierni i przeogromnie:loveu: Dzis byliśmy z Medorem mym na psacerze, a że jest u nas jakiś zjazd Crosów, czy jak to sie tam zowie, to Rude bydlemusiało iść cały czas na smyczy:roll: Miałam napisać coś więcej, ale mam lenia buhaha Quote
e.v.a Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Medorowa napisał(a): Dzis byliśmy z Medorem mym na psacerze, a że jest u nas jakiś zjazd Crosów, czy jak to sie tam zowie, to Rude bydlemusiało iść cały czas na smyczy:roll: Miałam napisać coś więcej, ale mam lenia buhaha yyyyy no to zes nam poopowiadała:roll::razz: Quote
Jagoda1 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 evaxon napisał(a):yyyyy no to zes nam poopowiadała:roll::razz: Nawet wiemy co to za zjazd...;) Quote
emdziolek Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 CZe Madzik:multi: Dawno mnie tu nie było więc mam coś dla Ciebie to na przeprosiny:oops: Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 :razz: :razz: :razz:....byłaś Tu ??????? witaj Madź :loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='evaxon']yyyyy no to zes nam poopowiadała:roll::razz: Bo ja jestem kobieta zmęczona i spracowana:roflt::stupid: [quote name='Jagoda*']Nawet wiemy co to za zjazd...;) No tych, cholera, tych crosowców, czy jak oni tam mają, tych co jeżdżą tak jakby na motoach..:roll: nigdy nie potrafiłam tłumaczyć [quote name='emdziolek']CZe Madzik:multi: Dawno mnie tu nie było więc mam coś dla Ciebie to na przeprosiny:oops: Że niby co na przeprosu\iny...rumieńce:cool1: [quote name='Alicja']:razz: :razz: :razz:....byłaś Tu ??????? witaj Madź :loveu::loveu: Byłam, jestem i będę:grins::evi_lol: A teraz idę spać :hand::loveu: Quote
emdziolek Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='Medorowa'] Że niby co na przeprosu\iny...rumieńce:cool1: Madzik ty nie patrzysz uważnie:placz:Przecia kwiata ci przyniosłam:loveu: Dzieńdoberek Quote
Medorowa Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='emdziolek']Madzik ty nie patrzysz uważnie:placz:Przecia kwiata ci przyniosłam:loveu: Dzieńdoberek No już dobrze, dobrze;) [quote name='Cimi']cyżbyś cierpiała na bezsenność :lol: ? Yyyyy, nie:grins: Wręcz przeciwnie:eviltong: [quote name='Alicja']byłaś ....jesteś ....bądź ....;) ;):loveu::loveu::loveu: Mój pies z moją bratową:grins: :loveu::loveu: :p:p Quote
Jagoda1 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Medorowa napisał(a): Mój pies z moją bratową:grins: :p:p :turn-l: A teraz poproszę Twoje zdjęcie z psem bratowej...:evil_lol::grins::roflt: Quote
e.v.a Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Medorowa napisał(a):Bo ja jestem kobieta zmęczona i spracowana:roflt::stupid: buahahahahaha to cos tak jak ja :grin: teee Medowa dala bys jakies nowe foty buahahahaha Quote
Medorowa Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='tygra']Jejku jaka słodka minka :) Hi hi;):loveu: [quote name='Jagoda*']:turn-l: A teraz poproszę Twoje zdjęcie z psem bratowej...:evil_lol::grins::roflt: Buhaha:roflt: [quote name='evaxon']buahahahahaha to cos tak jak ja :grin: teee Medowa dala bys jakies nowe foty buahahahaha Mówisz i masz:diabloti::B-fly: Poznajecie tego Pana Piesesa:cool3::cool3::cool3: :loveu: Quote
Alicja Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 :multi::multi::multi:o mały podróżnik ....:hmmmm: zapomniałam jak ta pcheła miała na imionko :roll: :loveu::loveu::loveu::loveu:Foty u Madzi :multi::loveu: Quote
emdziolek Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 http://img406.imageshack.us/img406/4458/medoridino6mq6.jpg Wybacz ale nie moge jaka minka Witaski:multi: Quote
clockwork Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='Medorowa'] No tych, cholera, tych crosowców, czy jak oni tam mają, tych co jeżdżą tak jakby na motoach..:roll: nigdy nie potrafiłam tłumaczyć poka foty to cipowiem co to było :evil_lol::evil_lol: widziałam :crazyeye::crazyeye: normalnie widziałam jakieś psy :loveu::loveu: a ten mały to "ten" mały?? :razz::razz: Quote
Medorowa Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:o mały podróżnik ....:hmmmm: zapomniałam jak ta pcheła miała na imionko :roll: :loveu:Foty u Madzi :multi::loveu: :loveu::loveu:Yoshi;) [quote name='emdziolek']http://img406.imageshack.us/img406/4458/medoridino6mq6.jpg Wybacz ale nie moge jaka minka Witaski:multi: Pyskował:grins::grins: [quote name='apple']Widziałam zdjęcia, chyba pomyliłam galerię:roll: Nie robaczku, nie pomyliłaś::diabloti: Quote
Recommended Posts