Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]Jak na Hel to tylko Kuźnica :p

witoj Medoreczkowa :loveu:
[/FONT]

kuźnica oboj jastarni i fakt w kużnicy tez jest plaza dla psów ale o 21 miasto "umiera" nie ma co ta robic prawde mowiac:roll:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

No bo ten teges zamierzam się edukować dalej:B-fly:

No so TY????? NIE ROB GUPOT !!!!
EdukACJA w tym kraju i tak niczego nie wnosi do naszego zycia .....ihihihihi
suma sumarum i tak wiekszosc spada do np MGLISTEGO AVALONU ..hihihi

A tak wogole to siuperr zes sie w koncu odnalazla hihihi.....buziole-kusioleee.

Posted

evaxon napisał(a):
tak" hauu hauu":lol:
sporo ludzi widzialam tam z psami w miejscu gdzie ja leze zawsze psow nie ma bo to niedaleko plazy strzeżonej ale kawalek dalej (pod koniec jastarni, blizej Juraty) jest wyznaczona plaza wlasnie dla wlascicieli i ich psow.

Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi dobra kobieto Twe dobre wskazówki:loveu:
Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]Jak na Hel to tylko Kuźnica :p

witoj Medoreczkowa :loveu:
[/FONT]

Byndem pamiętać;)
:loveu:

evaxon napisał(a):
kuźnica oboj jastarni i fakt w kużnicy tez jest plaza dla psów ale o 21 miasto "umiera" nie ma co ta robic prawde mowiac:roll:

Eeee, ja tam w sumie jadę głównie dla psa, bo jeszcze nad morzem nie był:oops:buhahahaaa:evil_lol: Ja się nie liczę:roll:...:evil_lol:
apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Czeeeeee Zgubo:loveu:[/FONT]

Cze pourlopowana:loveu:
Helga&Ares napisał(a):
Szeo Medorki [FONT=Century Gothic]:loveu:[/FONT]

Heloł:loveu:
zuzolandia napisał(a):
No bo ten teges zamierzam się edukować dalej:B-fly:

No so TY????? NIE ROB GUPOT !!!!
EdukACJA w tym kraju i tak niczego nie wnosi do naszego zycia .....ihihihihi
suma sumarum i tak wiekszosc spada do np MGLISTEGO AVALONU ..hihihi

A tak wogole to siuperr zes sie w koncu odnalazla hihihi.....buziole-kusioleee.

:evil_lol:
Ja się chce edukować, bo nie chce mi się pracować, a siedzenie w domu jest staaaaaaaaaaaaasznie nudne:shake: To, że to gówno da, to ja wiem, ale chociaż satysfakcja:errrr:

Posted

BeaC napisał(a):
wpadłam
i co wymoczyłaś doopę??:cool3:

Ja nie, Medor i Dydek tak:grins:
Ale wymocze już na następny weekend, bo jadę ze znajomymi nad jeziorko;) Ostatnio też byliśmy, było taak wesoło:diabloti: Prawie wylądowałam samochodem w owym jeziorku i to; o dziwo; nie z mojej winy:B-fly:
Tłumaczę koleżance, przekręć raz kluczyk - chciałam włączyć radio, ale co to dla niej za różnica raz czy dwa:siara: No i ruszyłyśmy, ja za ręczny, a ręczny nie działa:evil_lol: Dobrze, że z metr przed jeziorem było wzniesienie, sie zaczymałyśmy:cool1::evil_lol:

Ostatnio mam bardzo fajną pracę:cool1:
Przyjeżdża córa mojej szefowej, młodsza, ale fajne dziewcze, lubujące psy:cool1: No to biorę Rudego i idziemy na spacer, i tak z trzy godzinki:siara::B-fly:

Posted

Medorowa napisał(a):
Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi dobra kobieto Twe dobre wskazówki:loveu:
buahahaha wolala bym w pieniądzach :roll:

Eeee, ja tam w sumie jadę głównie dla psa, bo jeszcze nad morzem nie był:oops:buhahahaaa:evil_lol: Ja się nie liczę:roll:...:evil_lol:

hahaha no ale fajnie jest gdzies cos zjesc :lol: zreszta w jastarni extra molo i piekne zachody słonca na nim:loveu: i serferzy przystojniaki:loveu: hyhyhy

Posted

evaxon napisał(a):

buahahaha wolala bym w pieniądzach :roll:

hahaha no ale fajnie jest gdzies cos zjesc :lol: zreszta w jastarni extra molo i piekne zachody słonca na nim:loveu: i serferzy przystojniaki:loveu: hyhyhy

Przestań wybrzydzać, ok:icon_roc:

Iiiiii masz dar przekonywania:loveu::loveu::evil_lol:
Bullila.nl napisał(a):
:lol: no tak ...jak na wakacje to oczywiscie dla psa lub przystojnych rurferow:lol:

hello:hand:

Tylko i w żadnym wypadku inaczej;)
Witaj:Cool!:
Jagoda* napisał(a):
Hej, Hej, Madziula...

Cześć Jagódko ze zwierzyńcem;):loveu:

Posted

Medorowa napisał(a):
Przestań wybrzydzać, ok:icon_roc:
okejj okeejj:roll:
Iiiiii masz dar przekonywania:loveu::loveu::evil_lol:

achhh to jez najlepiej wtedy kiedy ja :loveu::loveu: hahahaha

Posted

Medorowa napisał(a):
Kpisz:icon_roc:To ma być mimo wszystko dla mnie wypoczynek:question:

pffff.. bys zrobila to dla rudego a nie dla siebie ty samolubie jeden ty tyy:shake:

Posted

evaxon napisał(a):
pffff.. bys zrobila to dla rudego a nie dla siebie ty samolubie jeden ty tyy:shake:

Ja ja:B-fly::B-fly:

No właśnie dla niego to robię, dlatego muszę wiedzieć dokładny termin Twego pobytu:scared::diabloti:

Posted

Medorowa napisał(a):
Ja ja:B-fly::B-fly:

No właśnie dla niego to robię, dlatego muszę wiedzieć dokładny termin Twego pobytu:scared::diabloti:

jaaa ja to jade we wrzesniu :siara: wiec proponuje ci tak jechac okolo 4 sierpnia:loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
jaaa ja to jade we wrzesniu :siara: wiec proponuje ci tak jechac okolo 4 sierpnia:loveu:

:loveu::loveu::loveu:

W życiu w tym terminie nie dostanę urlopu. Modlę się, zebym w ogóle dostała zanim skończą się wakacje:roll:

Posted

Medorowa napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:

W życiu w tym terminie nie dostanę urlopu. Modlę się, zebym w ogóle dostała zanim skończą się wakacje:roll:

ja mam tylko 4 dni ale ide na L4
:diabloti:

Posted

Cimi napisał(a):
A ja idę na 2tygodniowy urlop :loveu:, jeszcze miesiąc został mi do urlopu.. jeden długi miesiąc :evil_lol:

łeee za dobrze ci :razz: ja tylko 9 dni:roll: ale dobre i to teraz tydzien bylam na domowym urlopie i tak mi fajnie jakos:loveu::lol:

Posted

evaxon napisał(a):
łeee za dobrze ci :razz: ja tylko 9 dni:roll: ale dobre i to teraz tydzien bylam na domowym urlopie i tak mi fajnie jakos:loveu::lol:

znaczy no 10 dni, ale wliczylam w to sobie juz weekendy i święto :evil_lol:. A później zero urlopu do świąt :(

Posted

Cimi napisał(a):
znaczy no 10 dni, ale wliczylam w to sobie juz weekendy i święto :evil_lol:. A później zero urlopu do świąt :(

hahah
no jak ja bym brala w swieto to tez bym miala wiecej ale nie biore bo za pozno :p

Posted

evaxon napisał(a):
ja mam tylko 4 dni ale ide na L4
:diabloti:

Sie nie chwal ok:roll:
Cimi napisał(a):
A ja idę na 2tygodniowy urlop :loveu:, jeszcze miesiąc został mi do urlopu.. jeden długi miesiąc :evil_lol:

Ty też się nie chwal:roll:
evaxon napisał(a):

No chyba ciem o coś prosiłam:obrazic::roll:
Cimi napisał(a):

:mdleje:
evaxon napisał(a):
hahah
no jak ja bym brala w swieto to tez bym miala wiecej ale nie biore bo za pozno :p

A kiedy jest jakieś Święto:roll::roll::evil_lol:
Vectra napisał(a):
cześc siostruniu :diabloti:

Cze szatanico ma prywatna:loveu::loveu::loveu::loveu: