basia2202 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 witaneczkooo Medorowa z piesami!! :multi::multi::multi: my już powróceni!! :) i przeprowadzeni ;) i zapraszamy do nas na foteczki:) buzioleee!! :loveu: Quote
clockwork Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 berek.............................................................. nie jestem w temacie... i nie ma szans nie wiem co u cia :roll::cool1: Quote
e.v.a Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 słoneczko hooo tuuuu u mnie foty:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Ja chciałm tylko powiedzieć, że to chore dogo mnie nie wpuszcza, dżapuszkowa, nawet na pierwszą stronę;):roll::roll::roll: I w ogóle chyba się zakochałam, choć obiecałam sobie po ostatnim związku, ze nigdy więcej:evil_lol::loveu: Pracuję i.......... pracuję i już mi się nie chce:shake::roll::roll::roll: Tęsknię za Wami:loveu:naprawdę ...:roll::roll::roll: Quote
Vectra Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 To jak się logujesz zaznacz "zapamiętaj mnie" :diabloti: witaj moja Ty najpaskudniejsza :loveu: :loveu: :loveu: Quote
apple Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Medorowa']Ja chciałm tylko powiedzieć, że to chore dogo mnie nie wpuszcza, dżapuszkowa, nawet na pierwszą stronę;):roll::roll::roll: No co ty, jka się z nim rozprawię:mad::evil_lol: I w ogóle chyba się zakochałam, choć obiecałam sobie po ostatnim związku, ze nigdy więcej:evil_lol::loveu: No to super, ciesz się!:multi: To ja szczymam za was:thumbs: Bosszzzz jak ja uwielbiam ten stan pierwszego zakochania:loveu: Pracuję i.......... pracuję i już mi się nie chce:shake::roll::roll::roll: Tęsknię za Wami:loveu:naprawdę ...:roll::roll::roll:Buhahahahahahahahaha:evil_lol::evil_lol: Tyż tęsknię:placz: Medorowa normalnie rozbrajasz mnie Quote
Fuga*** Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Madzia, bo garba dostaniesz :-) Wracaj częściej :-) Quote
e.v.a Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Medorowa']Ja chciałm tylko powiedzieć, że to chore dogo mnie nie wpuszcza, dżapuszkowa, nawet na pierwszą stronę;):roll::roll::roll: I w ogóle chyba się zakochałam, choć obiecałam sobie po ostatnim związku, ze nigdy więcej:evil_lol::loveu: Pracuję i.......... pracuję i już mi się nie chce:shake::roll::roll::roll: Tęsknię za Wami:loveu:naprawdę ...:roll::roll::roll: jak ostatnio to powiedzialm to zostalam prawie schłostana:roll::roll::roll: hoo Madź na urlopa:multi: Quote
clockwork Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 rozumiem zakochać sie...... ale bardziej niż w nas?? :crazyeye::crazyeye: zaniedbujesz nas tyszanko mła :loveu::loveu: nie nie rozumiem... jak sie zakochać :hmmmm: Quote
BeaC Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 ..................fajnie masz też bym tak chciała :multi::multi: Quote
Medorowa Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Fuga*** napisał(a):Madzia, bo garba dostaniesz :-) Wracaj częściej :-) Jak mnie dogo nie wpuszcza:placz::placz: evaxon napisał(a):jak ostatnio to powiedzialm to zostalam prawie schłostana:roll::roll::roll: hoo Madź na urlopa:multi: buhahahah dlaczegóż?? Nie, odkładam na wakacje:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Medorowa Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu::loveu:Medorkowa :loveu: :loveu::loveu:Alu:loveu::loveu: [quote name='clockwork']rozumiem zakochać sie...... ale bardziej niż w nas?? :crazyeye::crazyeye: zaniedbujesz nas tyszanko mła :loveu::loveu: nie nie rozumiem... jak sie zakochać :hmmmm: A gdzież tam bardziej niż w Was:roll:Nieśmiem śmieć:multi::multi: No ja tyż:hmmmm: [quote name='BeaC']..................fajnie masz też bym tak chciała :multi::multi: Ale że cobyś chciała:hmmmm: Żebym się w Tobie zakochała:roll: Quote
Medorowa Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Jagoda* napisał(a):Witaj, "chyba zakochana", Madziu...:loveu: Witaj:loveu::loveu::loveu::multi: A ja se jutro jadę na juwenalia:cool1::diabloti::diabloti: Się będę bawić:Cool!: I w ogóle aj loviu was do bólu;):loveu: Quote
Alicja Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 :razz::razz:bardzo to ajlowjanie boleje :roll::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Medorowa'] Ale że cobyś chciała:hmmmm: Żebym się w Tobie zakochała:roll: [quote name='Medorowa']Witaj:loveu::loveu::loveu::multi: nie przesadzaj:razz::razz::razz: aż tak to nie zgłupłam:eviltong: A ja se jutro jadę na juwenalia:cool1::diabloti::diabloti: Się będę bawić:Cool!: I w ogóle aj loviu was do bólu;):loveu: o patrz i u nas jakoś tak niezadługo chyba przyszły tydzień, musze se sprawdzić kto gra???? Quote
agbar Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Medorowa napisał(a): I w ogóle chyba się zakochałam, choć obiecałam sobie po ostatnim związku, ze nigdy więcej:evil_lol::loveu: :mdleje:......napisz nam cos o tym kogo chcesz tak skrzywdzic:diabloti: Quote
e.v.a Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Medorowa napisał(a): buhahahah dlaczegóż?? Nie, odkładam na wakacje:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: tego to ja juz nie wiem:evil_lol: ja w wakacje na lekarskie ide:evil_lol: Medorowa napisał(a): I w ogóle aj loviu was do bólu;):loveu: :stupid:popietegowało panieneczke??? Quote
AlKil Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 uuuuuuuuuuu, majowe zakochanie....:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Alicja napisał(a)::razz::razz:bardzo to ajlowjanie boleje :roll::evil_lol::evil_lol: A Jak bardzo:diabloti::diabloti: BeaC napisał(a):o patrz i u nas jakoś tak niezadługo chyba przyszły tydzień, musze se sprawdzić kto gra???? Ja to byłam w Legnicy:roll::roll: Miałam jeszcze jechać jutro i pojutrze, ale już w pierwszy dzień wydałam wszystkie pieniądze:roll: No i do Wrocławia też chjciałam jechać, ale brat mnie nie przyjmie, bo za dużo to go kosztuje :evil_lol: agbar napisał(a)::mdleje:......napisz nam cos o tym kogo chcesz tak skrzywdzic:diabloti: A więc, młody, bogaty, przystojny z zajebistą furą... błehehe a tak poważnie zwykły chłopaczek:roll: Ale nie wiem co z tego będzie, bo jest jedna rzecz w jego życiu, której ja nie toleruję i nie wiem czy on to będzie chciał i potrafił zmienić:roll: Quote
Medorowa Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 evaxon napisał(a):tego to ja juz nie wiem:evil_lol: ja w wakacje na lekarskie ide:evil_lol: :stupid:popietegowało panieneczke??? Od urodzenia:B-fly: AlKil napisał(a):uuuuuuuuuuu, majowe zakochanie....:loveu::loveu::loveu: :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Żyje sobie spokojnie i niespokojnie w mym cudownym życiu:evil_lol:;):evil_lol::evil_lol: Psy też sobie żyją.... jeszcze nie wypchałam;) A tak w ogóle, to sobie pierdykne tatuaż:oops: Zawsze chciałam:grins::grins: I stwierdziłam, że jak nie teraz to kiedy:niewiem::niewiem: W planach zmieniło się tylko to, że zamiast jednego będą dwa:grins::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 jaki masz zaje2bisty avatarek :loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
BeaC Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 ale masz pięknego ava:diabloti::diabloti::diabloti: różowiutka Quote
Jagoda1 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Zakochana, różowy avatatek - fiu, fiu, fiu...;) A tak na serio - zazdroszczę Ci tego stanu, wzdycham tęsknie, kiedy pod balkonem "zawodzi" p. słowik.:loveu: Quote
Recommended Posts