e.v.a Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Medorowa napisał(a):Sie nie chwal ok:roll: ok Ty też się nie chwal:roll: no wlasnie No chyba ciem o coś prosiłam:obrazic::roll: pros jeszcze:diabloti: :mdleje: wstawaj A kiedy jest jakieś Święto:roll::roll::evil_lol: w sierpniu Quote
Cimi Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 evaxon napisał(a):w sierpniu A dokladniej 15 :lol!: Quote
Medorowa Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 evaxon napisał(a):w sierpniu Cimi napisał(a):A dokladniej 15 :lol!: Ale jakie - i się do pracy nie idzie, jeeee:bigcool::bigcool: Quote
e.v.a Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Medorowa napisał(a):Ale jakie - i się do pracy nie idzie, jeeee:bigcool::bigcool: takie na czerwono w kalendarzu :razz: no nie idzie:multi: Quote
Medorowa Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 evaxon napisał(a):takie na czerwono w kalendarzu :razz: no nie idzie:multi: Aaaa już wiem:grins: No w końcu się do czegoś przydałaś:loveu::cool1::diabloti: Quote
Cimi Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Medorowa napisał(a):Ale jakie - i się do pracy nie idzie, jeeee:bigcool::bigcool: Wniebowzięcie Najświętszej Marii Panny , mówi Ci to coś :evil_lol:? Quote
Medorowa Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Cimi napisał(a):Wniebowzięcie Najświętszej Marii Panny , mówi Ci to coś :evil_lol:? Oczywiście... ... to że będzie wolne od pracy:Cool!: Quote
zuzolandia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 jeromsie w lesie....hihihi...... Medorkowa tys to sie miala w hrabiowskiej familiji urodzic ;-) hihihihihih Quote
e.v.a Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Medorowa napisał(a):Aaaa już wiem:grins: No w końcu się do czegoś przydałaś:loveu::cool1::diabloti: juupii jupiii:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 zuzolandia napisał(a):jeromsie w lesie....hihihi...... Medorkowa tys to sie miala w hrabiowskiej familiji urodzic ;-) hihihihihih A no miała, ale sie nie urodziła:evil_lol: A mówiłam "leć głupi boćku za ocean":shake:;) evaxon napisał(a):juupii jupiii:multi::multi::multi::multi::multi: :icon_roc: Quote
Medorowa Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 evaxon napisał(a):ić spać bo jutro do pracy:razz: Mam na dziesiątą:cool1::diabloti: Quote
e.v.a Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Medorowa napisał(a):Mam na dziesiątą:cool1::diabloti: :mdleje: bosz...... a ja na 7:30 ...za to o 15:30 juz koncze:loveu: a ty nadal siedzisz:diabloti: Quote
zuzolandia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 haaaaaaaa a ja to mam urlop ihhihihi mozeta mi zazdroscic ;-) Quote
Medorowa Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 evaxon napisał(a)::mdleje: bosz...... a ja na 7:30 ...za to o 15:30 juz koncze:loveu: a ty nadal siedzisz:diabloti: Phii, ale za to się wysypiam:diabloti: Quote
Cimi Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 evaxon napisał(a): a ja na 7:30 ...za to o 15:30 juz koncze:loveu: a ty nadal siedzisz:diabloti: Jak się chwalicie to ja też :lol:. Ja mam czas na przyjscie od 6 do 8 i rownoznaczne jest to z wyjściem od 14 do 16 :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 zuzolandia napisał(a):haaaaaaaa a ja to mam urlop ihhihihi mozeta mi zazdroscic ;-) Wcale a wcale Ci nie zazdroszczę:obrazic:Wcale.... :roll: :roll:Zupełnie wcale:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Medorowna nie pisz post pod postem :diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='agbar']Czesc nie zazdroszczaca :diabloti: Cześć Barówa:loveu::loveu: [quote name='AlKil']Hej Medorki!:lol: Witajcie:multi::loveu: [quote name='Rinuś']Medorowna nie pisz post pod postem :diabloti::diabloti: Będę, będę, będę:eviltong::eviltong::eviltong: Ot:diabloti: Jestem w pracy:roll: Tzn. jestem w domu, ale jestem w pracy:roll: Przyszłam zrobić nam, tzn. mi i szefowej śniadanko - truskaweczki:loveu: I to, że od razu włączyłam komputer, wcale nie oznacza, że jestem uzależniona ...:eviltongue: Quote
Rinuś Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Medorowa'] Jestem w pracy:roll: Tzn. jestem w domu, ale jestem w pracy:roll: Przyszłam zrobić nam, tzn. mi i szefowej śniadanko - truskaweczki:loveu: I to, że od razu włączyłam komputer, wcale nie oznacza, że jestem uzależniona ...:eviltongue: to jesteś wq domu czy w pracy? kim Ty jesteśs? :diabloti: Quote
apple Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [FONT=Century Gothic]CZeeeeeeee MAdzialena:loveu:[/FONT] Quote
Medorowa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='Rinuś']to jesteś wq domu czy w pracy? kim Ty jesteśs? :diabloti: Teraz w domu:diabloti::diabloti::diabloti: Jak to kim, ósmym cudem świata:B-fly: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]CZeeeeeeee MAdzialena:loveu:[/FONT] Cze Dżapuszko:loveu::loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Jak dobrze, że jesteś już z nami na stałe...chyba;)... Quote
Recommended Posts