Medorowa Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 agbar napisał(a):PAAAAAA:hand:..idz juz....nie zatrzymuje cie:diabloti: Spoko, no to pa pa:hand::hand: Paaaaaa:loveu: Idę do pracy, buuu:placz: Quote
Medorowa Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 AlKil napisał(a):A ja się witam!:eviltong: Sie odwitam:eviltong::hand: Quote
Medorowa Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Acha:roll: Zapomniałam powiedzieć ... PA:loveu: Quote
agbar Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 BU:diabloti: sprawdzam tylko czy aby na pewno se poszlas:cool1: Quote
Medorowa Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 agbar napisał(a):BU:diabloti: sprawdzam tylko czy aby na pewno se poszlas:cool1: Poszłam... ino znowu przylazłam:grins: Cieszysz się:diabloti: evaxon napisał(a):Pa Madź:multi: Cze Eff:loveu::multi::multi::multi: W końcu łikend:mdleje: Boshhe, jak ja kocham piątki po osiemnastej:loveu::loveu::roll: Tiri ririri idę se poszaleć:Cool!::evilbat: Quote
e.v.a Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Medorowa napisał(a): W końcu łikend:mdleje: Boshhe, jak ja kocham piątki po osiemnastej:loveu::loveu::roll: Tiri ririri idę se poszaleć:Cool!::evilbat: gdzie leziesz???:razz::razz::razz: Quote
Medorowa Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 evaxon napisał(a):gdzie leziesz???:razz::razz::razz: Gdzie mnie nogi zaniosą;):grins: Quote
e.v.a Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Medorowa napisał(a):Gdzie mnie nogi zaniosą;):grins: czyli pewnie nie daleko :grin: Quote
Medorowa Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 evaxon napisał(a):czyli pewnie nie daleko :grin: Ha ha ha :cool1::loveu::loveu: agbar napisał(a):Polazlas juz?:diabloti: Nie:diabloti: Quote
mar....ka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Hej Medorowa Madziu, burza idzie, pewnie z tej waszej Złoto...(nigdy nie zapamiętam odmiany heheh) nam naniosło:angryy: Quote
Medorowa Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 majoka napisał(a):Hej Medorowa Madziu, burza idzie, pewnie z tej waszej Złoto...(nigdy nie zapamiętam odmiany heheh) nam naniosło:angryy: Złotoryi:grins: U nas nie ma burzy tiriririririi:eviltong: Quote
zuzolandia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 mosz juz ta załośniczka w tym nosie???? poka fota jakby cio;-) Quote
Medorowa Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Medorowa napisał(a):Złotoryi:grins: U nas nie ma burzy tiriririririi:eviltong: Cofam to:mdleje: Była taaaaaaaaaakaaaaaaaaaa burza:grins: zuzolandia napisał(a):mosz juz ta załośniczka w tym nosie???? poka fota jakby cio;-) Nimam, dopuiero za około tydzień, bo czykam na mą "prywatną" kosmetyczkę;) Ok, a niedługo powinnam dostać trochę nowyh zdjęć od córy szefowej, w tym ze mną w roli głównej:B-fly::evilbat: Doberek wszystkim:multi::multi: Ale się źle czuję:roll: Na dodatek złamał mi się paznokieć... drugi:placz: Mam tak słabe paznokcie, że ...że nie wiem:grins::grins::evil_lol:Buhahahahha, ale mniejsza z tymi paznokciami:lol: Mam dzisiaj jechać nad jezioro:roll: I problem w tym, że wcale mi się nie chce, ale wiem, że jak nie pojadę, to po 1] będę żałować, po 2] się na mnie wkurzą (to opcja mnie jakoś nie przeraża:evil_lol:) No i nie wiem, jechać czy nie jechać:niewiem::hmmmm: Quote
e.v.a Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Medorowa napisał(a): Doberek wszystkim:multi::multi: Ale się źle czuję:roll: Na dodatek złamał mi się paznokieć... drugi:placz: Mam tak słabe paznokcie, że ...że nie wiem:grins::grins::evil_lol:Buhahahahha, ale mniejsza z tymi paznokciami:lol: Mam dzisiaj jechać nad jezioro:roll: I problem w tym, że wcale mi się nie chce, ale wiem, że jak nie pojadę, to po 1] będę żałować, po 2] się na mnie wkurzą (to opcja mnie jakoś nie przeraża:evil_lol:) No i nie wiem, jechać czy nie jechać:niewiem::hmmmm: nie jedz po co ... tylko sie zmeczysz:roll: i nie daj boze pomoczysz:razz: Quote
Alicja Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [FONT=Arial]Jedź nad jeziorko ....też bym pojechała , ale jeziora brak :cool1: witaneczko :multi::loveu:......aha i obetnij paznokcie to się nie będą łamać ;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='evaxon']nie jedz po co ... tylko sie zmeczysz:roll: i nie daj boze pomoczysz:razz: :roll:Hmmm myślisz... no ryzyko jest:roll::roll: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Jedź nad jeziorko ....też bym pojechała , ale jeziora brak :cool1: witaneczko :multi::loveu:......aha i obetnij paznokcie to się nie będą łamać ;)[/FONT] Chyba tak zrobię;) Ale ja i tak mam króciutkie:roll: A w pracy mam, można powiedzieć taki wymóg, by mieć dłuższe i zadbane paznokcie:roll: Już nawet zastanawiałam się nad tipsami:B-fly: Ale jakoś się w tym nie widzę:evil_lol: Buhahahhahaaa... Idę do pracy:roll:.......... Ale tylko na chwilę oddać kosmetyki, które se pożyczyłam:bigcool: Quote
e.v.a Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Medorowa napisał(a): Ale ja i tak mam króciutkie:roll: A w pracy mam, można powiedzieć taki wymóg, by mieć dłuższe i zadbane paznokcie:roll: Już nawet zastanawiałam się nad tipsami:B-fly: Ale jakoś się w tym nie widzę:evil_lol: Buhahahhahaaa... Idę do pracy:roll:.......... Ale tylko na chwilę oddać kosmetyki, które se pożyczyłam:bigcool: buahahah zrob tipsy bedzie ci łatwiej dlubac w nosie:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 evaxon napisał(a):buahahah zrob tipsy bedzie ci łatwiej dlubac w nosie:evil_lol: :icon_roc::roll::roll: O tej opcji nie pomyślałam:grins: Quote
e.v.a Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Medorowa']:icon_roc::roll::roll: O tej opcji nie pomyślałam:grins: to zadna nowość :roll::roll::roll: Quote
e.v.a Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Medorowa napisał(a):Wiem:grins: no to po co takie glupoty wypisujesz? Quote
Medorowa Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 evaxon napisał(a):no to po co takie glupoty wypisujesz? Bo chcę się dowartościować:roll: Quote
e.v.a Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Medorowa napisał(a):Bo chcę się dowartościować:roll: :roll: hmmmm a nie da rady tego zrobic w inny sposób?? :roll: Quote
Recommended Posts