e.v.a Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Medorowa napisał(a): Nie wiem, jak jest teraz, ale mimo wszystko ja mam już osiem miesięcy stażu za sobą, więc praktycznie - o ile staż dalej trwa do roku, zostało mi tak naprawdę cztery, no ale co tam;)A Ty miałaś przyznany od razu na 6 miechów:crazyeye::crazyeye: achaaa.... nie no u nas daja na pol roku z mozliwoscia przedłuzenia do roku czasu. na mniej nie daja:shake: czasami daja odrazu na rok cze Madzia:multi: Quote
apple Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Medorowa wyłaź z wyra trza sie przyzwyczajać do wczesnego wstawania:diabloti: Quote
agbar Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Robaczycooooooooooooooooooooo...wake up!:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='apple']Oj nie powiem................tajemnica;) No powieccc:roll::roll:;) [quote name='agbar']czesc stazystko robaczywa:evil_lol::loveu: Cześć yyyyy no yyyyyyy no cześć:loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Jagoda*']Będziesz miała pachnacą pracę - fajnie...:lol: A no, a na dodatek tam są same fajne, orginalne perfumki.... mmmmm ale będę pachnieć;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']achaaa.... nie no u nas daja na pol roku z mozliwoscia przedłuzenia do roku czasu. na mniej nie daja:shake: czasami daja odrazu na rok cze Madzia:multi: U nas na początku dawali na trzy miesiące, z możliwością przedłużenia do pół roku ( w jednej placówce), no a teraz od razu na 5 miesuęcy:p :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='apple']Medorowa wyłaź z wyra trza sie przyzwyczajać do wczesnego wstawania:diabloti: No:roll: Ale co to dla mnie:placz::placz::cool1: [quote name='agbar']Robaczycooooooooooooooooooooo...wake up!:evil_lol: Łejkapnełam siem:multi::loveu: [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:wstawaj ......... A mogę siedzieć, bo jak tak ciagle będę stała, to mi nogi do dooopy wlezą;);) Życzę wszystkim udanego weekendu:multi::multi: To na razie tyle:evil_lol: Niebawem tu wrócę:hand: Quote
anetta Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Gratuluje stażu :) Fotki Yosziego by się przydały :eviltong: Quote
apple Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Madzia wiem że dzisiaj sobota ale hartuj się:diabloti: WSTAWAJ! Quote
clockwork Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 dotarłam... poczytałam.... gratuluje :roll: pracki :roll: Quote
Medorowa Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Witajcie kochane:hand::hand::hand::loveu: Zaczęłam staż - jest fajnie:p:p Ale jakieś grypsko próbuje mnie rozłożyć:roll::roll::roll: Idę spać, bo na nic już nie mam sił:shake:;) [CENTER]:loveu::loveu: [/CENTER] Quote
apple Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Medorowa']Witajcie kochane:hand::hand::hand::loveu: Zaczęłam staż - jest fajnie:p:p Ale jakieś grypsko próbuje mnie rozłożyć:roll::roll::roll: Idę spać, bo na nic już nie mam sił:shake:;) :loveu::loveu: grypsko?:crazyeye: Nie daj sie Madzia:mad: Quote
Madzika Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Wy tu tak pisu pisu :0) A przyjdzie mod i powie że wątek za długi :roll: i Wam go zamknie i każe otworzyć nowy ;) A tak przy okazji Madzir gratuluje stażu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
e.v.a Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Medorowa napisał(a):Witajcie kochane:hand::hand::hand::loveu: Zaczęłam staż - jest fajnie:p:p Ale jakieś grypsko próbuje mnie rozłożyć:roll::roll::roll: Idę spać, bo na nic już nie mam sił:shake:;) :loveu::loveu: taaaa grypsko...... pracowac sie juz jej nie chce hhahahaha Quote
clockwork Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 witam cie mimo że cie ni ma..... bier urlop i choo do nas :razz::razz: Quote
e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 a ja mam 12 dni wolnegooo:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='evaxon']a ja mam 12 dni wolnegooo:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:No a ta bedzie teraz latac po forum i się chwalić- chwalipieta:eviltong: Quote
Medorowa Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Gonitwa']Branoc Medorowa;) Branoc;):loveu: [quote name='apple']grypsko?:crazyeye: Nie daj sie Madzia:mad: No niby nie daję, cały czas lecę na jakiś lekach antygrypowskich;) [quote name='Madzika']Wy tu tak pisu pisu :0) A przyjdzie mod i powie że wątek za długi :roll: i Wam go zamknie i każe otworzyć nowy ;) A tak przy okazji Madzir gratuluje stażu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nic nie zamknie, nic nie zamknie, byndem strajkować:roll::roll:;) witanko:multi: [quote name='Jagoda*']Witaj, pracująca Madziu...:lol: Witaj Jagódko:loveu::multi::multi::multi: [quote name='evaxon']taaaa grypsko...... pracowac sie juz jej nie chce hhahahaha Odziwo nawet chodze tam z przyjemnością:crazyeye::crazyeye: Może dlatego, że to początki:evil_lol::evil_lol: [quote name='Fuga***']witajcie, Rybeńki :-) Witajcie Fugusie:p [quote name='clockwork']witam cie mimo że cie ni ma..... bier urlop i choo do nas :razz::razz: No przeca jezdem;) Urlopa, błehehehee to ja se odkładam na wakacje:roll: Choć nie powiem, kusząca propozycja, ino ciężka do zrealizowania po czterech dniach pracy:diabloti: Quote
Medorowa Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='evaxon']a ja mam 12 dni wolnegooo:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Wiem... czytołom Twój opis i juzem siem miała pytać, dlaczemu Ty masz tak, a ja nie:roll::roll::roll: No, ale po co się denerwować:evil_lol: [quote name='apple']No a ta bedzie teraz latac po forum i się chwalić- chwalipieta:eviltong: :evil_lol: Witaj:loveu::loveu::loveu: Jestem taka zrąbana po pracy, że nawet na spacery nie mam siły chodzić:oops::oops: Od jutra zamierzam wstawać o siódmej i spacerować:siara: W pracy jak to w pracy, ogólnie jest fajnie, czas mi szybko leci, uczę się robić paznokcie, makijaż etc, fajna sprawa:razz: Zaglądam do Was bardzo często, ale nie mam sił/ weny pisać:oops: No to lecę:roll::roll::hand: Quote
Recommended Posts