Alicja Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 :razz::razz:cze ......wpadnij na Paprocany .....:hand: Quote
Medorowa Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 :roll::roll:Przeczytałam wszystko:roll:Kochom Wos:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Czyli do zobaczenia pewnego wiosennego popołudnia nad Paprocanami :multi: Wasia czekaj na nas nieustająco, bo nie znasz dnia ani godziny:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Jagoda1 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Jeszcze zdążyłam dzisiaj odwiedzić Cię i Twoje Psiuny...;) Quote
sota36 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Medorowa']:roll::roll:Przeczytałam wszystko:roll:Kochom Wos:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Czyli do zobaczenia pewnego wiosennego popołudnia nad Paprocanami :multi: Wasia czekaj na nas nieustająco, bo nie znasz dnia ani godziny:evil_lol::loveu::loveu::loveu: my tez chetni na Paprocany ( hmmm - kaj to je???) mam nadzieje, ze do tejk pory Gucio bedzie juz gientymantel i nie zezre inne psy jak go sprowokuja wyysoko nosonym ogonem! Quote
BeaC Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 weszłam tutaj na własne ryzyko brrrrrrrrrrrrr jak tutaj groźnie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='Kiłi']Heloł:multi: Jakieś nowe zdjątka?:razz: Niestety nie:roll::roll: [quote name='Jagoda*']Jeszcze zdążyłam dzisiaj odwiedzić Cię i Twoje Psiuny...;) Bardzo się cieszę;):loveu::loveu::loveu: [quote name='sota36']my tez chetni na Paprocany ( hmmm - kaj to je???) mam nadzieje, ze do tejk pory Gucio bedzie juz gientymantel i nie zezre inne psy jak go sprowokuja wyysoko nosonym ogonem! Dobrze, że mój Medor ma kikuta krótkiego:multi::evil_lol::evil_lol: Kaj są Paprocany... hmmm ja nie jestem Ci tego wstanie wytłumaczyć mimo, że byłam tam naście razy:oops::roll::roll::roll: [quote name='Cimi']Heloł Medorowa :multi: :multi: Cze kobieto mająca mało czasu:p:p [quote name='Izabela124.']Witanko balujaca kobito Witanko nie balująca:hmmmm:;) [quote name='evaxon']hej Medowa:loveu::loveu::loveu: Cześć fiołeczku:loveu: Quote
Medorowa Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='BeaC']weszłam tutaj na własne ryzyko brrrrrrrrrrrrr jak tutaj groźnie :diabloti::diabloti::diabloti: :cool1::cool1: Haa aż strach sie bać:diabloti: [quote name='BoJa']Medorowa jeszcze balujesz????? Nie, skończyłam:cool1::cool1: [quote name='clockwork']helloł!!!! :hand: Cze diablico:loveu: [quote name='tygra']cześć Madzia :) Hejo ćwiczący;):hand: I już muszę uciekać:roll::roll: Quote
Cimi Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Medorowa napisał(a): Cze kobieto mająca mało czasu:p:p : No niestety :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:cze Madź :loveu: :multi::multi::multi: cze All :loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='clockwork']:multi::multi::multi: cze All :loveu::evil_lol: :hmmmm: ...................dawnośmy się nie widziały Quote
Medorowa Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='Cimi']No niestety :evil_lol: Samo życie:roll::roll::evil_lol: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:cze Madź :loveu: [quote name='clockwork']:multi::multi::multi: cze All :loveu::evil_lol: [quote name='Alicja']:hmmmm: ...................dawnośmy się nie widziały Cze dziołszki:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 czekałam!!!!! przemarzłam do kosteczki!!!!! a WAS nie było :obrazic: Quote
Medorowa Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 malawaszka napisał(a):czekałam!!!!! przemarzłam do kosteczki!!!!! a WAS nie było :obrazic: Cierpliwości kochana, cierpliwości:loveu::loveu::loveu: Sioo na Paprocany i czekaj jak obiecałaś, bo kto wie kiedy tam zawitamy:cool1: Quote
Medorowa Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Doberek:hand::hand: Za oknem jakby zima... powracała:hmmmm: Buuuuuu:placz:Do doopy z taką pogodą:placz: Zaraz uciekamy wymrozić tyłki na psacer:loveu::roll::roll: A tu se taką fotę znalazłam na kompiku, ale czy była czy nie...:niewiem::niewiem::niewiem::roll: :loveu::loveu: Quote
agbar Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Medorowa'] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:.....jestem u robaczycy?:hmmmm:.... Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 ....cze Magdo ......czy wyruszyłaś już na Paprocany :razz: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']....cze Magdo ......czy wyruszyłaś już na Paprocany :razz: niiieee... siedze jeszcze tu, przed kompem :diabloti::diabloti::eviltong: we w środe jade po Pawcia to może zahacze o Tychy i Paprocany... spalimy z weszką po szlugu i pojade dalej :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts